Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayy kiyamam sana bugun whatsapp resmini gordum dedim isyanda bizim ordek winnie :KK70:
Hehe onu burda da paylaşmıştım işte tam olarak o haldeyim :D koca gobegim ve ben :anneadayı:
dört gözle bekliyom... ayy zayıflat beni kız bi ömür duacın olurum valla :) ben başedemiyom artık kendimle...
Sen öyle kayıplara karışır kendini Türk mutfağına emanet edersen öyle olur tabi. Dön gel, Canan Hoca seni çağırıyor :KK48:

Tunaydın manısa yıne sallandıı
Gecmis olsun canim :(
Sağlık problemleri çok yaşadık kuzum ya oğlum hastanede yattı diğerleri çok ağır enfeksiyon geçirdi vs bayağı zor üç dört hafta geçirdik su an durum stabil şükür
Yaz da geliyo inşallah uzun bir süre ara veririz şu hastalıklara bu kişi zor atlattık okula giden çocuk olunca mikroplar eve rahat giriyo önlemek zor oluyo.ama şimdi lik iyiyiz şükür.
Ramazan a kadar hedefim 60 61 kg inşallah tutturursam çok sevinicem daha 1 ayim var
Gecmis olsun cumleten canim
Çok pis niyetler içerisindeyim kuzum vallahi :)
Ramazana kadar 5 leri düşünüyorum içimde bir kor bir ateş yaparsın datlummm diyip duruyo.çok pis sıkı tutuyorum işi hergün yürüyüş ve eliptik yapi cam ramazana kadar sınırları zorlicam yıllardır 88-90 yaşadım o yıllarıma aciyorum resmen zayıflamak kendime vereceğim en büyük hediye
Geçen gün bir mağazaya gittim okadar alismisimki 46 neden gomleklere bu arada gömlek hastasiyimdir.hemen 46 beden bir gömlek aldım kabine girdim alışkanlık olmuş.kilo verdiğimi unutmuşum
Onu giydim çuval gibi oldu son 7 yıldır ilk kez bir beden küçük istedim okadar mutlu oldum ki kız 44 getirdi oda olmadı ikinci şoku yaşadım ve 42 sini istedim onu giydim istediğim gibi oturmadı üzerime oda hafif salaslik vardı ama 40 ini isteyen edim kız beni döver diye :) çıktım kendim aldım oda çok yapıştı sanırım su an 41 bedenim :) ama ülkemizde ile bir ölçü olmadığından 42 yi aldım 46 -48 lerden 42 bedene bu bile beni mutlu ediyor.neden daha fazlası olmasın ki
Boyum kısa olduğu için asla kiloyu kaldırmıyor 90 kilo demek bende 130 kiloya eş değer bir görüntü demek.o yuzden çok pis hirsliyim
Ver gitsin eskileri.. ben heeeeerseyimi toplayıp vermiştim gozumu karartmistim bi daha bunlari giymicem diye herkes dur hepsini verme dedi yolladım gitti..
Simdi 2ay once aldigim kotlari kemerle idare ediyorum..
Beden küçültmek mukemmel bisey canim cok iyi anliyorum seni daha guzelleri de olacak yakinda ;)

Kızlar, herkese selam. Dün oğluşumu kaldırayım derken belime bir sancı girdi bu sabaha kadar kendime anca gelebildim :KK43: pomadlar, yakılar, ısı batları, masaj falan yeni toparladım kendimi. Benim küçük danam maşallah biraz ağır, dikkat etmem gerekiyor aslında ama her zaman da öyle olmuyor işte. Küçük bir kaza atlatmış oldum. Üstüne gece de regl olunca sabaha karşı ağrılar yüzünden kalktım, uykum da yarım yamalak :KK43:
Geçmişi daha okumadım ama inşallah herkes iyidir.
Gecmis olsun canim

dört gözle bekliyom... ayy zayıflat beni kız bi ömür duacın olurum valla :) ben başedemiyom artık kendimle...
Tabiii bursaya git iskender göm konyaya git etli ekmek göm sonra duayla pazarlik et..
Yapma kurabiye sekerim ton balikli salata yap ;)

Hehe onu burda da paylaşmıştım işte tam olarak o haldeyim :KK70: koca gobegim ve ben :anneadayı:

Sen öyle kayıplara karışır kendini Türk mutfağına emanet edersen öyle olur tabi. Dön gel, Canan Hoca seni çağırıyor :KK48:

ateş ben çağarıyor desene :)) canan hoca yakar beni :)))

Tabiii bursaya git iskender göm konyaya git etli ekmek göm sonra duayla pazarlik et..
Yapma kurabiye sekerim ton balikli salata yap :KK66:

ben bursada yaşıyom canım iskender baş tacıdır yeğen :)) konya ise külliyen iftira görmedim duymadım :))
öfffff salata dşyosun peki... keşke yarın girseydim buraya ben daha kaçamak yapacaktım bu gün :))

Ben son 5kilodayim betusum.. hani tum hatun aleminin korkulu ruyasi son 5kilo :KK70:
Kim aldi bu zayifi buraya repligine maruz kalmicaksam sabah 62,9tum :KK66:

hımmm senle ilişkimi bir daha gözden geçircem pis zayıf :)) ahhh şu 5 kilo :)))

Canım benim kaşları önceleri çok aldım diye küstüler bazı yerlerden, acaba kaşa kullanılsa iyi gelir mi? Ben bir kaş yağı aldım ama hiç bir işe yaramıyor :KK43:

Arada ben seni yoklarım canım, bana da yoklama çekecek biri lazım. nilsub eliptikte arada soruyordu ama o da şu sıralar yoğun herhalde. bende aynı senin gibiyim zorla yapıyorum ne yapıyorsam yaa.
Canım zorla yapmıyorum aslında ama zaman yok bırı benı zorlasa yaparım

Bugünkü menum

Sabah 07.15
1.5 subardagi ananas kabuğu çayı
1 dilim ananas
1 salatalık
1 yumurtadan omlet
1 kk peynir
3 zeytin
2 dilim t.b ekmeği

Ara
1 sade t.kahvesi
10 tane kuru üzüm

Öğlen 12.45
1 kase sebze çorbası
1 kase ton balıklı salata
1 yesilcay

Ara
2 sade t.kahvesi
1 dilim ananas

Akşam 17.30
1 kase kabaklı ayran aşı
Yrm kase haşlanmış tavuk

Su 2 litre
Spor 45 da yürüyüş, 2 mil leslie, 10 da karın egzersizi

Bugünkü menum

Sabah 07.15
1.5 subardagi ananas kabuğu çayı
1 dilim ananas
1 salatalık
1 yumurtadan omlet
1 kk peynir
3 zeytin
2 dilim t.b ekmeği

Ara
1 sade t.kahvesi
10 tane kuru üzüm

Öğlen 12.45
1 kase sebze çorbası
1 kase ton balıklı salata
1 yesilcay

Ara
2 sade t.kahvesi
1 dilim ananas

Akşam 17.30
1 kase kabaklı ayran aşı
Yrm kase haşlanmış tavuk

Su 2 litre
Spor 45 da yürüyüş, 2 mil leslie, 10 da karın egzersizi
Gayet güzel menu ;)

Kaslarim benim de yer yer seyrek canim ben.de care bulamiyorum ustten dolduruyorum az..
Benefitin bi kas primeri gelmis sadece sabitlemiyo besliyormuş hem de memnun kalan var bi ara onu deneyeyim diyorum.. alirsam yazarim buraya da

Ayy kiyamam sana bugun whatsapp resmini gordum dedim isyanda bizim ordek winnie :KK70:
Tamam canım, inşallah işe yarar.

Gecmis olsun canim :KK43:

Gecmis olsun cumleten canim

Ver gitsin eskileri.. ben heeeeerseyimi toplayıp vermiştim gozumu karartmistim bi daha bunlari giymicem diye herkes dur hepsini verme dedi yolladım gitti..
Simdi 2ay once aldigim kotlari kemerle idare ediyorum..
Beden küçültmek mukemmel bisey canim cok iyi anliyorum seni daha guzelleri de olacak yakinda :KK66:

Gecmis olsun canim
Teşekkürler canım. :KK25:

Canım zorla yapmıyorum aslında ama zaman yok bırı benı zorlasa yaparım
Ay ben son birkaç haftadır böyle silah zoruyla yapıyorum sanki.

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
Zeytin
1 dilim ekmek
Çay

Ara
Türk kahvesi
1 kare çikolata

Akşam
Balık çorbası
2 yk makarna