Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dünkü menümü yazayım

Sabah
yarım lt su ve 2 gün kurusu

kahvaltı
menemen (taktım bu hafta, anneciğimin konserve domatesleri sağolsun, çok pratik oluyor)
beyaz peynir
1 dilim ekmek

Ara
Bitter çikolata (4-5 parça)

Öğle
4 ızgara köfte
2 yk tam buğday makarna
bol domates ve salatalık

Ara
Yeşil ama tatlı elma

Akşam
Izgara et
2 dilim ekmek
ayran

sporum maalesef yok. suyum 3 lt.

morordek morordek ördüüüük napıyon aaaa hala mı doğurmadın gııızzzz seni merak edip geldim bak..... e hadi gayrı badimiz gelsin artık :))) :KK37:
Eneem Betusum gelmiiiisss :KK36:
Nerelerdesin kız sen? Meraktan öldük :) doğuramadım henüz ama eli kulağında artık badinin :KK48: seni bekliyodu belki de kimbilir :p

Eneem Betusum gelmiiiisss :KK36:
Nerelerdesin kız sen? Meraktan öldük :) doğuramadım henüz ama eli kulağında artık badinin :KK48: seni bekliyodu belki de kimbilir :p

oyyy yerim ben o badişi... beni de bilirmiş badicik :KK37:

hadi bakalım Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin heyeca var mı heyecan :)) oyyy minnoş minnoş bişi olcak evde hazır mısın :)))

oyyy yerim ben o badişi... beni de bilirmiş badicik :KK37:

hadi bakalım Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin heyeca var mı heyecan :)) oyyy minnoş minnoş bişi olcak evde hazır mısın :)))
Cahil cesareti mi derler artık bilemem de gözümü kararttım korku heyecan pek yok :D sadece merak içindeyim, ne zaman gelecek nasıl bi sey olacak diye :KK48:

Bu koca göbekle uyumak mümkün mü kız sağdan sola dönemiyorum, ağrılar bi yandan :) dogum sonrasına alistiriyor beni kerata :))

ehh alıştırma iyidir o zaman :)

avbowwwww betüşüm gelmiş kız nerdesin sen o kadar kulaklarını çınlattık sosyetik olmuşuyn doğa yürüyüşleri falan napıyon

heee gıı insan içine karış deyip duruyorlardı gözünü çıkardım valla :))) ayyy çok iyi oldu neymiş öyle asosyal asosyal ölüyodum yalnızlıktan iki insan gördüm psikolojim düzeldi :)

Canım benim kaşları önceleri çok aldım diye küstüler bazı yerlerden, acaba kaşa kullanılsa iyi gelir mi? Ben bir kaş yağı aldım ama hiç bir işe yaramıyor :KK43:
Kaslarim benim de yer yer seyrek canim ben.de care bulamiyorum ustten dolduruyorum az..
Benefitin bi kas primeri gelmis sadece sabitlemiyo besliyormuş hem de memnun kalan var bi ara onu deneyeyim diyorum.. alirsam yazarim buraya da
Bu koca göbekle uyumak mümkün mü kız sağdan sola dönemiyorum, ağrılar bi yandan :) dogum sonrasına alistiriyor beni kerata :))
Ayy kiyamam sana bugun whatsapp resmini gordum dedim isyanda bizim ordek winnie :D

Back
X