- 28 Aralık 2009
- 22.502
- 87.430
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #242.021
Haftanin 1.siyiz bu arada canikolar
Canımm teşekkür ederimAyyyy Ayşemmmm senin adına nasıl sevindim anlatamam
Rabbim bir daha 3lü rakamları asla göstermesin.....Aminnnnnnnnnnnn
Ben bahtsız bedevi sabah tartılayım dedim pili bitmişBugün takıma kesin dönerim diyordum hatta eminim 110dan daha az çıktığıma ama tabi yemin etsem başım ağrımaz durumu olmayınca giremedim
Görmeden idda etmek yalan olur sonuçtaNeyse bir sonraki hafta garanti
Yarın Eminönüne iniyoruz yine kocacığımlagitmişken pilimide alırım orada vardı Allahtan
Artık yarın kilomu öğrenirim :)
Darısı benimde başıma inşallahhhhhhhSibele Ayın 9.unda bir wooowww çektirelim arkadaşım
hayırlı cumalar kızlar
Dün havuzdan sonra rahatsızlandım su soğuktu salı günüde soğuktu ,bademciklerim şişti bütün akşam ve geceyi yatağın içinde ateşten üşüyerek geçirdim gece ıhlamur takviyesi falan şu an daha iyiyim
Üzerimden kamyon geçmiş gibiydim en kötüsüde yutkunamamak
fancynancy tatlım dünkü sporum
45 dakika yürüyüş
20 dakika havuz
Ayyy bittim kızlar, kızı okuldan alayım dedim park diye tutturdu, ufaklığın zaten gözü hep sokakta. Peşlerinde koştum, 1,5 2 saat falan oyalandık. Bide A101 e örme dizlik gelmiş onlardan aliyim dedim nerdeeeee. Hemen talan etmişler yaaa insan bana da ayırır 1 tanecik ayol. Yok. Tam 4 tane A101 dolaştım çocuklarla okuldan sonrabenim dizlerimde acıyı bazen bööle spor yaparken destek olsun dedim, sevinmiştim. Neyse netten bakar alırım bir yerlerden artık.
Çocuklarda uyudular yorgunluktan, evi bir topliyim, Çarşamba pazarı gibi. Her yer her yerde. Arkadaş bir mutfak günde kaç defa toplanır ki? Nasıl bu kadar dağılır ki ama yaaa, vallahi isyanlardayım. Toplamıycam o olacak en sonunda.
Size de sanki biri dürtüyor gibi oluyor mu ev dağınık olunca rahat edemiyorum ya. Niye edemiyorum ki. El ense yatmak istiyorum ben.
Canımm teşekkür ederim
Aminnnnn
Herşeyde bi hayır vardır banum inşallah haftaya listelere bomba gibi geleceksin
Aynen banuşum sibele o woowu çektircez inşallah
2 li rakamlara seninde az kaldı banuşum inşallah tez zamanda sonsuza dek kurtulcaz
Ahahah ben ne ara yazmısım o hedefıEvett bakalım 30 nisan da hedeflere ulaşılacakmı
30 nisan hedefleri
ebrusonmez > 54.9
fancynancy > 77
Cikilatacanavari >79.9
0zlem > 69.9
moni>99,9
toplight > 67
nilsub >75
lydznp > 82,9
Birumut > 50 ,5
inatettimolacak > 59,9
BuRCuCuKkK >53,5
Evett bakalım 30 nisan da hedeflere ulaşılacakmı
30 nisan hedefleri
ebrusonmez > 54.9
fancynancy > 77
Cikilatacanavari >79.9
0zlem > 69.9
moni>99,9
toplight > 67
nilsub >75
lydznp > 82,9
Birumut > 50 ,5
inatettimolacak > 59,9
BuRCuCuKkK >53,5
Oy oyy canım canım çok yormuşsun kendiniay kızlar bitik durumdayım geberiyyorum biri gelip masaj falan yapsın banaaaa
bahçede uğraştım kızlar 1 haftadır akşamları gelincede sızdım kaldım bitti artık ama bende bittim
sen de sampiyon mu?Haftanin 1.siyiz bu arada canikolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?