- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #242.041
Biliyorum monıcım elbetteAyy alıntıları ekleyemiyorum site mi bozuldu yine
servey şekercim o baş yani şu hedef kilona tam ulaşmadığında sallanıyor yoksa herkes güzel kilolar vermiş ama hedeflerini tam tutturamamışlar ondan şettiriyorum sallabaşı
Dogur hele bır sag salom gel hedef kolay guzel anneAyy ben 2 hazirana kaç olurum kiiii? 1 ayda kaç kilo gider tecrubeli anneler? Ona göre hedef koyayım kendime
5 mayıs hedefıne bayıldım ordegımAyy ben 2 hazirana kaç olurum kiiii? 1 ayda kaç kilo gider tecrubeli anneler? Ona göre hedef koyayım kendime
Canım 40 dk yuruyus yapıldıııİnşallah canımmm. Yazda geldi artık, bi 5 kiloluk versem 1,5 ayda ne güzel olur.
Orası öyle tabi Veysosum sağlıkla gelsin hedef dediğin ne ki :) benimki işin eğlencesiDogur hele bır sag salom gel hedef kolay guzel anne
40 dk yuruyusSüpersin, yaptın mı canım spor bugün ?
Özlemcim süpersin
Haftaya korumayı hedefliyorum olmazmı5 Mayıs Hedefleri
servey ---69,9 sabit bu nasıl hedef kızhaftaya sabit mi olcaksın nereden biliyorsun
0zlem ---
inatettimolacak ---
moni ---
fancynancy ---
Cikilatacanavari ---
lydznp ---
BuRCuCuKkK ---
maJun ---
aytozuvegece ---
nilsub ---
Birumut55--
wendigo ---
morordek --- doğurursam: 70 doğurmazsam: 77,5
ebrusonmez ---
hedef38beden ---
Zeroks---
Çok doğru valla, ama zerokscum maalesef ninelerimizden annelerimizden ötürü DNA mıza kazınmış herhalde bu temizlik işiGecenlerde bi arkadasim whatssaptan bi gorsel paylasmisti. Altindaki yazi soyle biseydi: evi tertemiz cok duzenli olan bir kadinin ömrü boşa geçmiş sayilır
Hakkikatten dusundum de dogru. Topla topla sil supur vs. sonu gelmiyor ki. Azicik kendimize vakit ayirmak gezmek tozmak lazim di mi ama
Kıskanıyorum ya galiba çok kıskanıyorumay kızlar bitik durumdayım geberiyyorum biri gelip masaj falan yapsın banaaaa
bahçede uğraştım kızlar 1 haftadır akşamları gelincede sızdım kaldım bitti artık ama bende bittim
Benden bir 8-9 kilo gelsinAyy ben 2 hazirana kaç olurum kiiii? 1 ayda kaç kilo gider tecrubeli anneler? Ona göre hedef koyayım kendime
68 demek gelmişti benim de içimden, desteğe ihtiyacım vardıBenden bir 8-9 kilo gelsin
Var mı arttıran
gider ama canım, çünküüü sen bize benzemeyeceksin, güzel ve sağlıklı besleneceksin68 demek gelmişti benim de içimden, desteğe ihtiyacım vardı
iyi geceler canım :)İyi geceler kızlar
@fancynancy tatlım ,spor 20 dakika yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?