Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

5 Mayıs Hedefleri En Büyük TÜRKİYE En Büyük TÜRKİYE

servey ---69,9 sabit bu nasıl hedef kız :işsiz:haftaya sabit mi olcaksın nereden biliyorsun:KK48::KK48:
0zlem ---
inatettimolacak ---
moni ---
fancynancy ---
Cikilatacanavari ---
lydznp ---
BuRCuCuKkK ---
maJun ---
aytozuvegece ---
nilsub ---
Birumut55--
wendigo ---
morordek --- doğurursam: 70 doğurmazsam: 77,5 :KK48::KK48:
ebrusonmez ---
hedef38beden ---
Zeroks---

En Büyük TÜRKİYE5 MAYIS HEDEF LİSTESİEn Büyük TÜRKİYE

servey ---
0zlem ---
inatettimolacak ---
moni ---98,9
fancynancy --- 77,5
Cikilatacanavari---
lydznp --- 84
BuRCuCuKkK ---54.5
maJun ---
aytozuvegece ---
hedef38beden---
TopaLsoLucaNn ---
nilsub ---
wendigo ---
morordek ---doğurursam: 70 doğurmazsam: 77,5 :KK48::KK48:
ebrusonmez ---
btlbetul ---
Birumut55 ---
Zeroks ---
gunay1983 ---

Kızlar herkes bu haftaki hedef kilosunu eklesin:KK56:

Kızlar son paylaşılan listeden devam ettiğinizden emin olun

Ayyyy Ayşemmmm senin adına nasıl sevindim anlatamam :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:
Rabbim bir daha 3lü rakamları asla göstermesin.....Aminnnnnnnnnnnn

Ben bahtsız bedevi sabah tartılayım dedim pili bitmiş :KK70: :KK70: :KK70: Bugün takıma kesin dönerim diyordum hatta eminim 110dan daha az çıktığıma ama tabi yemin etsem başım ağrımaz durumu olmayınca giremedim :KK70:
Görmeden idda etmek yalan olur sonuçta :KK66: Neyse bir sonraki hafta garanti :KK66:
Yarın Eminönüne iniyoruz yine kocacığımla :KK48: gitmişken pilimide alırım orada vardı Allahtan :KK66:
Artık yarın kilomu öğrenirim :)

Darısı benimde başıma inşallahhhhhhh :KK36: Sibele Ayın 9.unda bir wooowww çektirelim arkadaşım :KK66:
Canımm teşekkür ederim:KK60:
Aminnnnn:21:
Herşeyde bi hayır vardır banum inşallah haftaya listelere bomba gibi geleceksin:KK76::KK76::KK76:
Aynen banuşum sibele o woowu çektircez inşallah:cool:
2 li rakamlara seninde az kaldı banuşum inşallah tez zamanda sonsuza dek kurtulcaz:KK71::KK71::KK71:

Kizlar simdi firsat bulabiliyorum. Gecen hafta 68dim. Bu hafta 67,6. 5mayis hedefim de 67. Zorlaniyorum arada ama sebat işi bu umarim hepberaber inceliriz en kisa zamanda. ;)
1.lige cok sevindim. Kutlarim hepinizi :halay:

Screenshot_2017-04-28-21-02-21.webp
fancynancy fancynancy

hayırlı cumalar kızlar:KK68:
Dün havuzdan sonra rahatsızlandım su soğuktu salı günüde soğuktu ,bademciklerim şişti bütün akşam ve geceyi yatağın içinde ateşten üşüyerek geçirdim gece ıhlamur takviyesi falan şu an daha iyiyim:KK51:
Üzerimden kamyon geçmiş gibiydim en kötüsüde yutkunamamak:KK51:

fancynancy fancynancy tatlım dünkü sporum
45 dakika yürüyüş
20 dakika havuz

Çok çok geçmiş olsun canım ;) aman dikkat et de daha çok kötü olma ;)
Nazara gelme kız maşallah süpersin

Ayyy bittim kızlar, kızı okuldan alayım dedim park diye tutturdu, ufaklığın zaten gözü hep sokakta. Peşlerinde koştum, 1,5 2 saat falan oyalandık. Bide A101 e örme dizlik gelmiş onlardan aliyim dedim nerdeeeee. Hemen talan etmişler yaaa insan bana da ayırır 1 tanecik ayol. Yok. Tam 4 tane A101 dolaştım çocuklarla okuldan sonra :KK43: benim dizlerimde acıyı bazen bööle spor yaparken destek olsun dedim, sevinmiştim. Neyse netten bakar alırım bir yerlerden artık.
Çocuklarda uyudular yorgunluktan, evi bir topliyim, Çarşamba pazarı gibi. Her yer her yerde. Arkadaş bir mutfak günde kaç defa toplanır ki? Nasıl bu kadar dağılır ki ama yaaa, vallahi isyanlardayım. Toplamıycam o olacak en sonunda.
Size de sanki biri dürtüyor gibi oluyor mu ev dağınık olunca rahat edemiyorum ya. Niye edemiyorum ki. El ense yatmak istiyorum ben. :halay:

Gecenlerde bi arkadasim whatssaptan bi gorsel paylasmisti. Altindaki yazi soyle biseydi: evi tertemiz cok duzenli olan bir kadinin ömrü boşa geçmiş sayilır:duduk:

Hakkikatten dusundum de dogru. Topla topla sil supur vs. sonu gelmiyor ki. Azicik kendimize vakit ayirmak gezmek tozmak lazim di mi ama :KK76::KK52:

Bugünkü menum

Sabah 09.00
1 haşlanmış yumurta
2 y.k. lor
4 yaprak marul
1 dilim çavdar ekmeği
1 yesilcay

Ara
1 sade t.kahvesi
1 dilim ananas (salıdan beri içim dışım ananas oldu, kabuğundan çay da yaptım sürekli ama öyle ciddi bir etkisi olmadi)

Öğlen 12.45
1 bardak sut
2 dilim çavdar ekmeği arasına 2 kk peynir, 4 cerry domates, 2 yaprak marul

Ara
4-5 minik parça kuru elma
10 tane kayısı çekirdeği

Akşam 18.00
1 kutu ton balığı
1 tabak patlıcan yemeği
Yrm kase yoğurt

Ara
1 sade t.kahvesi

Su 2 lt
Spor 45 dk yürüyüş, 15 dk karın egzersizi

Canımm teşekkür ederim:KK60:
Aminnnnn:21:
Herşeyde bi hayır vardır banum inşallah haftaya listelere bomba gibi geleceksin:KK76::KK76::KK76:
Aynen banuşum sibele o woowu çektircez inşallah:cool:
2 li rakamlara seninde az kaldı banuşum inşallah tez zamanda sonsuza dek kurtulcaz:KK71::KK71::KK71:

İnşallah canım çok inanıyorum ;) bir daha gelmemek üzere gidiyor bu kilolar ;) hatta dün eşime de dedim korumadan sonra ayda 1 de olsa gideceğim ona göre diye :) oda tabi git ihmal etme gerekirse iki üç sene ara ara git ki iyice otursun verdiğin kilolar dedi ;)

Evett bakalım 30 nisan da hedeflere ulaşılacakmı:kahve:

:KK200:30 nisan hedefleri :KK200:
ebrusonmez > 54.9

fancynancy > 77
Cikilatacanavari >79.9
0zlem > 69.9
moni>99,9
toplight > 67
nilsub >75
lydznp > 82,9

Birumut > 50 ,5
inatettimolacak > 59,9
BuRCuCuKkK >53,5

Ahahah ben ne ara yazmısım o hedefı :KK48: :KK70: monim yaa ağzın bal yisin canikom yaa :KK74:

:KK200:1 MAYIS 2 HAZİRAN AYLIK HEDEF LİSTESİ:KK200:
toplight>
servey >
0zlem >
inatettimolacak >
moni >94
fancynancy >
Cikilatacanavari>
lydznp >
BuRCuCuKkK >
maJun >
aytozuvegece >
hedef38beden>
TopaLsoLucaNn >
nilsub >
wendigo >
morordek >
ebrusonmez >
btlbetul >
Birumut55 >
Zeroks >
gunay1983 >

Kızlar hedeflerini yazın:kahve:
Son listeyi alıntıladığınızdan emin olun:KK56:
Diğer listelerle karıştırmayın aman:işsiz:

Son düzenleme:
:KK200:1 MAYIS 2 HAZİRAN AYLIK HEDEF LİSTESİ:KK200:
toplight>
servey >
0zlem >
inatettimolacak >
moni >94
fancynancy >
Cikilatacanavari>
lydznp >
BuRCuCuKkK > 52 mezun olacağımEn Büyük TÜRKİYE
maJun >
aytozuvegece >
hedef38beden>
TopaLsoLucaNn >
nilsub >
wendigo >
morordek >
ebrusonmez >
btlbetul >
Birumut55 >
Zeroks >
gunay1983 >

Kızlar hedeflerini yazın:kahve:
Son listeyi alıntıladığınızdan emin olun:KK56:
Diğer listelerle karıştırmayın aman:işsiz:

ay kızlar bitik durumdayım geberiyyorum biri gelip masaj falan yapsın banaaaa:işsiz:
bahçede uğraştım kızlar 1 haftadır akşamları gelincede sızdım kaldım bitti artık ama bende bittim:ruh:
Oy oyy canım canım çok yormuşsun kendini:KK60:bahçende ne güzel olmuştur şimdi:21:ellerine sağlık:nazar::KK68:

Back
X