- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #242.081
Yani ne bileyim içimden hep güzellikler geçiyor, evrene olumlu mesaj gönderiyorum olumlu olsun diyeHaberim var canım okudum yazdıklarınızı takipteydim
şaka bir yana sağlıklı olsun bi nefeste doğur korkma ya bazıları kolay doğum yapıyo seninde öyle olur belki illa zor olacak değil ya
ay çok sevindim canım böyle sakin olmana bencede ne kadar sakin rahat o kadar iyi sancın gelsede kasma kendini kabullen sakin kal eminim daha rahat doğum geçirirsinYani ne bileyim içimden hep güzellikler geçiyor, evrene olumlu mesaj gönderiyorum olumlu olsun diyebilmedigimden de olabilir ama korkmuyorum niyeyse, zor geçecek diye de düşünmüyorum hiç. Allah bilir tabi ama ne kadar rahat olursam o kadar iyi olur herhalde :)
Uyuyoz dedik yaay nerdesiniz kızlar kimse yok
İnşallah canımmay çok sevindim canım böyle sakin olmana bencede ne kadar sakin rahat o kadar iyi sancın gelsede kasma kendini kabullen sakin kal eminim daha rahat doğum geçirirsininşALLAH
Tembel ex ortim..Uyuyoz dedik ya
Belkim uykucu tembel hatunlariz biz herkes sen mi olacak nilgunum
Niyseeee.. sen ne diktin bakayim patates ancak mi dikiliyo sizin orda bizimkiler baya oldu yapali cikar hatta bikac haftaya
Esim iyilesti cok sukurwendy vendigocum beni etiketlemisin ama inanki hic girmedm siteye azcik kilolandm yine geldm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?