Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evett bakalım 30 nisan da hedeflere ulaşılacakmı:kahve:

:KK200:30 nisan hedefleri :KK200:
ebrusonmez > 54.9

fancynancy > 77
Cikilatacanavari >79.9
0zlem > 69.9
moni>99,9
toplight > 67
nilsub >75
lydznp > 82,9

Birumut > 50 ,5
inatettimolacak > 59,9
BuRCuCuKkK >53,5

yanlışlık var moni ben boyle bir hedef koymadım. kim nereden uyduruyor yaaa... :KK12::ıslık:

ah canım ortiiimmm kıyamam sana. :KK19:
:KK15: ortin döndü bitti işlerim şükür:KK76:
aaaa.... ortim günaydın erkencisin:KK66:
her sabah ki gibi:rapci:
Günaydın kızlar..:KK3:
günadın canım:KK54:
Gunaydin kizlarr.. deli dürttü uyandim saat 8de :olamaz: dur bi bakiym kaldigin yerden devam edebilicem mi uykuya.. uyuyamazsam damlarim zati.. hadi byy :uykucu:
kalk hava miss :KK68: sabah çıktım ürüdüm geldim:spor:
bu arada klaveninde z den önce gelen harfi basmıor anladınız siz onu o harfi siz koun okurken:KK70::KK70::KK70:

Günaydın kızlar, guzel bir hafta sonu olsun:KK68:
Ben yine doğuma hazırlık seminerine gidiyorum, hazır hala dogurmamisken :D

gider ama canım, çünküüü sen bize benzemeyeceksin, güzel ve sağlıklı besleneceksin :21: İnşallah bol bolda emzirebilirsen oohoooo neler neler gider.
Umarım canımmm:KK68:

servey servey canım beni etiketlemişsin mahmutla aran nasıl diye valla 1 haftadır yapamadım eliptik :spor:işlerimi bitirip hemen bahçeye indim çocuklara salıncak kurdum ağacın altına bi serindik hem iş hem piknik gibi çayımıda bahçede demledim ay miss gibiydi bitti ektim bir sürü şey hiç ilaçsız gübresiz görseniz bayılırsınız:KK36:

servey servey canım beni etiketlemişsin mahmutla aran nasıl diye valla 1 haftadır yapamadım eliptik :spor:işlerimi bitirip hemen bahçeye indim çocuklara salıncak kurdum ağacın altına bi serindik hem iş hem piknik gibi çayımıda bahçede demledim ay miss gibiydi bitti ektim bir sürü şey hiç ilaçsız gübresiz görseniz bayılırsınız:KK36:
Boşver o sevımsızı
Mis gıbı doga dururken
Çek fotografını gorelımm

Salıya kadar kalsın istiyorum Nilgünüm, doktorumuz izinde çünkü
Haberim var canım okudum yazdıklarınızı takipteydim:KK48:
şaka bir yana sağlıklı olsun bi nefeste doğur korkma ya bazıları kolay doğum yapıyo seninde öyle olur belki illa zor olacak değil ya:KK46::dua:

Son düzenleme:
Boşver o sevımsızı
Mis gıbı doga dururken
Çek fotografını gorelımm
ya evet tel sorunlu ya çeksemde yükleyemiyorum pc atıp ordan atmak lazım canım uğraşırım bi ara:KK15:
nilsub nilsub bende resim istiyorum :) minik dana büyüdü mü :)
ay gurk tavuklarım vardı 2 tane dün civciz çıkardılar 4 tanede yatıyor bi görseniz renkleri çok güzel valla haberleri izleyince şehirleri görünce cennette yaşıyoruz diyorum:dua:

Back
X