- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #242.061
Bende kaçtım kızlar, herkese iyi geceler.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yanlışlık var moni ben boyle bir hedef koymadım. kim nereden uyduruyor yaaa...Evett bakalım 30 nisan da hedeflere ulaşılacakmı
30 nisan hedefleri
ebrusonmez > 54.9
fancynancy > 77
Cikilatacanavari >79.9
0zlem > 69.9
moni>99,9
toplight > 67
nilsub >75
lydznp > 82,9
Birumut > 50 ,5
inatettimolacak > 59,9
BuRCuCuKkK >53,5
ah canım ortiiimmm kıyamam sana.ay kızlar bitik durumdayım geberiyyorum biri gelip masaj falan yapsın banaaaa
bahçede uğraştım kızlar 1 haftadır akşamları gelincede sızdım kaldım bitti artık ama bende bittim![]()
aaaa.... ortim günaydın erkencisinGünaydın herkese hayırlı sabahlar olsun..![]()
sağol canım çok güzel oldu nasıl güzel oldu her şe doğal misssssOy oyy canım canım çok yormuşsun kendinibahçende ne güzel olmuştur şimdi
ellerine sağlık
![]()
hahah sorma güzel geçtide çocuklara salıncak kurdum herşe doğal miss gibi sadece sulaması kaldı artıkKıskanıyorum ya galiba çok kıskanıyorum![]()
ah canım ortiiimmm kıyamam sana.![]()
her sabah ki gibiaaaa.... ortim günaydın erkencisin![]()
günadın canımGünaydın kızlar..![]()
kalk hava missGunaydin kizlarr.. deli dürttü uyandim saat 8dedur bi bakiym kaldigin yerden devam edebilicem mi uykuya.. uyuyamazsam damlarim zati.. hadi byy
![]()
Umarım canımmmgider ama canım, çünküüü sen bize benzemeyeceksin, güzel ve sağlıklı besleneceksinİnşallah bol bolda emzirebilirsen oohoooo neler neler gider.
git bakalım bu gidişle UMUTÇUK içerde kalıcak galibaGünaydın kızlar, guzel bir hafta sonu olsun
Ben yine doğuma hazırlık seminerine gidiyorum, hazır hala dogurmamisken
Umarım canımmm![]()
Salıya kadar kalsın istiyorum Nilgünüm, doktorumuz izinde çünkügit bakalım bu gidişle UMUTÇUK içerde kalıcak galiba![]()
Boşver o sevımsızıservey canım beni etiketlemişsin mahmutla aran nasıl diye valla 1 haftadır yapamadım eliptik
işlerimi bitirip hemen bahçeye indim çocuklara salıncak kurdum ağacın altına bi serindik hem iş hem piknik gibi çayımıda bahçede demledim ay miss gibiydi bitti ektim bir sürü şey hiç ilaçsız gübresiz görseniz bayılırsınız
![]()
Haberim var canım okudum yazdıklarınızı takipteydimSalıya kadar kalsın istiyorum Nilgünüm, doktorumuz izinde çünkü
ya evet tel sorunlu ya çeksemde yükleyemiyorum pc atıp ordan atmak lazım canım uğraşırım bi araBoşver o sevımsızı
Mis gıbı doga dururken
Çek fotografını gorelımm
ay gurk tavuklarım vardı 2 tane dün civciz çıkardılar 4 tanede yatıyor bi görseniz renkleri çok güzel valla haberleri izleyince şehirleri görünce cennette yaşıyoruz diyorumnilsub bende resim istiyorum :) minik dana büyüdü mü :)