Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hello kızlar ben anca gelebildim. Bugün arkadaşlarla buluşacağım demiştim, arkadaşın biri de dogumda fotolarımı cekecek olan arkadaş. Son anda "hadi senin hamile fotolarını da çekeyim" dedi, yeşillikler içinde topluca foto cekildik, guzel oldular :) artık darısı doğuma :)
Bi de pilates topu aldım, dedim ben sonradan da kullanırım bunu. Şimdi şişirmeye uğraşıyoruz
ördekim, gelinime hastane odasında sancı çekerken pilates topuna oturtup ileri geri hareket yaptırdılaryaklaşık doğuma bir saat kala falan başladı ara ara yaptı,odada hazırdı zaten top
Ayyy belki bizim hastanede de vardır ama ben sonradan da kullanırım diyerek aldım bugün monicim yaa
Bende Nilgün gibi korkuyodum tartılmaya. Yine de tartıldım, 79,4 +1,1 im...
Hafta sonlarını hiç am hiiiççç sevmiyorum artık
+1.1 miiiiiii?
Hemmen vermelisin onlarıııı
Eline emeğine sağlık kuzum, bugün monicanla baya el atmışsınız takıma, sağolun valla
@nilsub @lydznp morordek kzlar sızın gecen aykı olculerınız var ben de yarın sabah sız de alın olculerınızı sıze de yapayım guzel bı lıste
Not : Ben de sabah alıcam
Ayy unutmam inşallah alayım bi ölçü ama benim ölçüler limit sonsuza gider gibi öyle gidiyordur eminim ki
Canım erık ıstıyooooo yıyem mı?? saat cıss saatı mı dersınız?? Ama erık yanı bence kalorısı yoktur eriğinn..yanı ben öyle dusunuyorum
Yaa ben yeşil eriğe hayır diyemeyen biri olduğum için "yeme" diyemeyeceğim

Kahvaltı
1,5 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
10 ad zeytin
2 dilim ekmek
2 minik parça eski kaşar

Öğle
1 kase mercimek çorbası

Ara
1 kurabiye
3-4 çatal pilav
2 çatal irmikli tatlı
1 dilim elma

Akşam
5 yk etsiz türlü
1 yaprak sarması
Yarım içli köfte
3 yk yoğurt
1 çatal makarna

Filtre kahve x3 gün içindeki toplamı

Su: 2 lt uyana kadar tamamlarım
Spor: 48 dk eliptik

Ekstra spor yaparsam eklerim canlar.

Ama boyle kaçamaklı menü ile nasıl eksiye düşeceksin canım??

Vercem kaptanım vercem

Ama boyle kaçamaklı menü ile nasıl eksiye düşeceksin canım??
Canım mevlüde gittim öğlen, neler vardı neler. Öyle tatlarına bakıp bıraktım tabağı valla. Sadece 1 tane kurabiye yedim.
Akşamı çok mı kaçırmışım? Yarım İçli köfteyle 1 tanecik minicik yaprak sarma var sadece.

Yediklerin fazla değil aslında ama hep karbonhidrat ağırlıklı olmuş, o yüzden beğenmedim. Sonraki gunlerde dikkat et diye biraz da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…