- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #242.381
1 hafta oldu canim kullanıyorum..Ozo naptın ınsulın dırencını ılac kullanıyonnmu
Ayyyy teşekkür ederim canım eşofmanlar bol ya fazlalıkları kapatıyoCanım süper gorunuyorsun fızıgın gayet ıyı
Yiyip içmene de dikkat et kuzumPazartesılerı tartıldıgımda gelen 1,5 -2 kg lara ragmen 7 lı rakamları gormeyecegım bır kıloya gelmelıyım yaaaa en az 67 olmalıyımmm
Oooo harikasın53 dk yürüyüş yapıldı komutanımmm
Canım benim listede ara olarak izin vardı 10 taneye.Canım erık ıstıyooooo yıyem mı?? saat cıss saatı mı dersınız?? Ama erık yanı bence kalorısı yoktur eriğinn..yanı ben öyle dusunuyorum
Ayy çok mutlu oldumKişiye özel analizler hizmetinizde şekerler
Kocaman tebrik ediyorum seni şekerimmoni Eki Görüntüle 1989849
Erik yiyebilirsin canımCanım erık ıstıyooooo yıyem mı?? saat cıss saatı mı dersınız?? Ama erık yanı bence kalorısı yoktur eriğinn..yanı ben öyle dusunuyorum
Ayyy belki bizim hastanede de vardır ama ben sonradan da kullanırım diyerek aldım bugün monicim yaaördekim, gelinime hastane odasında sancı çekerken pilates topuna oturtup ileri geri hareket yaptırdılaryaklaşık doğuma bir saat kala falan başladı ara ara yaptı,odada hazırdı zaten top
+1.1 miiiiiii?Bende Nilgün gibi korkuyodum tartılmaya. Yine de tartıldım, 79,4+1,1 im...
Hafta sonlarını hiç am hiiiççç sevmiyorum artık
Eline emeğine sağlık kuzum, bugün monicanla baya el atmışsınız takıma, sağolun valla@Cikilatacanavari canım nasıl oldun? Keyfin geldi mi yerine? Göremiyoruz artık seni nöbette bile olsan uğrar bi selam verirdin. H.sonu da hiç gelmemişsin neler yapıyosun gel bi gül cemalini göster bize
@maJun canım sen de bu hafta yoktun.. Teeee ayın 20lerınde bı gelmıssın sonra tum hafta yoktun cuma bıldırıme gelmıssın Allahtan.. Bi sıkıntı mı var? Daha sık aramızda görmek isteriz.. Herkes gelip 2laf etsın kı amacımızı sureklı taze tutalım dımı
@aytozuvegece canım sen de haftada 1gelıp ses verenlerdensın.. Daha sık aramıza katılmanı beklıyoruz. Dedıgım gıbı amac motıvasyon..
@TopaLsoLucaNn tasocan sen nerelerdesın h.sonu yaramazlık mı yaptın gel bakem bı sarılam snabak artık hedef belırlıyoruz gel ekle kendını lısteye
@Zeroks canım devam etmek ıstıyosan senı de daha sık görmek ısterız
Bunlar kaçaklarmoni cancanım.. Kızlar artık daha sık katılmaya karar verırsenız monıcanın paylasımlarını takıp edın.. hayatınızla ılgılı ekstrem durumlar varsa da lutfen bızı bılgılendırın her zaman çözüm odaklı oldugumuzu bıldıgınızı varsayıyorum
Monicim bu arkadasları da lıstelerınde takıp etme ıstersen
@ebrusonmez ebrusun işleri yogunlastı herhalde gelmıyosa vardır bı sebebı
@btlbetul bu pisi pisi fotograf pesınde zatenhaftaya gelıcem dedı ama gelırse yazarız
@Birumut55 kendı ısının patronu oldu artık arada gelıp zapzayıf tartılarıyla catlatıyo bızı bu hatun sadece
@gunay1983 bu arkadası da pek sık görmüyorum buralarda.. gelıp katılımımı arttırıcam derse alırsın lısteye
@toplight vemorordek kaptanıcelerım boyle genel bı yoklama yaptım bilginize
Ayy unutmam inşallah alayım bi ölçü ama benim ölçüler limit sonsuza gider gibi öyle gidiyordur eminim ki
Yaa ben yeşil eriğe hayır diyemeyen biri olduğum için "yeme" diyemeyeceğimCanım erık ıstıyooooo yıyem mı?? saat cıss saatı mı dersınız?? Ama erık yanı bence kalorısı yoktur eriğinn..yanı ben öyle dusunuyorum
Canım benim listede ara olarak izin vardı 10 taneye.
Oy birliğiyle erik yiyebilmeme karar verilmiştirErik yiyebilirsin canım
Afiyet olsunOy birliğiyle erik yiyebilmeme karar verilmiştir
Ama boyle kaçamaklı menü ile nasıl eksiye düşeceksin canım??Kahvaltı
1,5 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
10 ad zeytin
2 dilim ekmek
2 minik parça eski kaşar
Öğle
1 kase mercimek çorbası
Ara
1 kurabiye
3-4 çatal pilav
2 çatal irmikli tatlı
1 dilim elma
Akşam
5 yk etsiz türlü
1 yaprak sarması
Yarım içli köfte
3 yk yoğurt
1 çatal makarna
Filtre kahve x3 gün içindeki toplamı
Su: 2 lt uyana kadar tamamlarım
Spor: 48 dk eliptik
Ekstra spor yaparsam eklerim canlar.
Vercem kaptanım vercemHello kızlar ben anca gelebildim. Bugün arkadaşlarla buluşacağım demiştim, arkadaşın biri de dogumda fotolarımı cekecek olan arkadaş. Son anda "hadi senin hamile fotolarını da çekeyim" dedi, yeşillikler içinde topluca foto cekildik, guzel oldular :) artık darısı doğuma :)
Bi de pilates topu aldım, dedim ben sonradan da kullanırım bunu. Şimdi şişirmeye uğraşıyoruz
Ayyy belki bizim hastanede de vardır ama ben sonradan da kullanırım diyerek aldım bugün monicim yaa
+1.1 miiiiiii?
Hemmen vermelisin onlarıııı
Eline emeğine sağlık kuzum, bugün monicanla baya el atmışsınız takıma, sağolun valla
Ayy unutmam inşallah alayım bi ölçü ama benim ölçüler limit sonsuza gider gibi öyle gidiyordur eminim ki
Yaa ben yeşil eriğe hayır diyemeyen biri olduğum için "yeme" diyemeyeceğim
Canım mevlüde gittim öğlen, neler vardı neler. Öyle tatlarına bakıp bıraktım tabağı valla. Sadece 1 tane kurabiye yedim.Ama boyle kaçamaklı menü ile nasıl eksiye düşeceksin canım??
Yediklerin fazla değil aslında ama hep karbonhidrat ağırlıklı olmuş, o yüzden beğenmedim. Sonraki gunlerde dikkat et diye biraz daCanım mevlüde gittim öğlen, neler vardı neler. Öyle tatlarına bakıp bıraktım tabağı valla. Sadece 1 tane kurabiye yedim.
Akşamı çok mı kaçırmışım? Yarım İçli köfteyle 1 tanecik minicik yaprak sarma var sadece.
Evet haklısın canım, daha çok dikkat etmeliyim.Yediklerin fazla değil aslında ama hep karbonhidrat ağırlıklı olmuş, o yüzden beğenmedim. Sonraki gunlerde dikkat et diye biraz da
Sen de canımOooo harikasın
Aksamı es gectım ınş bu hafta da 69,9 u gorebılırımYiyip içmene de dikkat et kuzum
Yoo bence oyle degılAyyyy teşekkür ederim canım eşofmanlar bol ya fazlalıkları kapatıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?