Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Öyle kesinlikle canım.
Burası çok motive ediyor.
Bu zamana kadar eşim benim işimi çok zorlaştırıyordu. Yememi istiyordu hep.
Bu sefer güzel bir konuşma ile başladık. Şu an çok motive ediyor, o da çok iyi geldi bana.
Bu sefer istediğim kiloyu kesin görmeliyim.

Çok güzel bu değişimleri görmek gerçekten fancycim.
Daha güzelleri de olacak inşallah.

Ben sporu çok salıyorum. Yapmıyorum hiç ama şu an bu listeyi görüp bu saatte kalkıp yapacağım.

Yuh be kardesım naptın yaaaa
Sesli güldüm kendi kendine konuşmana serveycim.

Canım o zamankı kayıtların yok bende? etıketlememıs mısın benı acaba?? neyse bunları kaydedıyorum sımdı senın lıstenı sonra hazırlarım artık

Canım bunun bildirimlerini ne zaman yapıyoruz?

Gercekten yuh ama yaaa gram gram vee 1,5 kg artı gel

İnşallahhhh hedefcim

Aayyy herkesler uyuyor herhalde, gececiler nerdeee? servey cim yarın oğluşu pusete atıp yürüyeyim, ola ki uyursa da şu parklara konan spor aletlerinde azıcık çalışayım diyorum. Dışarıdan bakınca hep gülerdim hatunlara, böyle de uluorta komik oluyo diye. Napiyim ama ufak veledim evde hiçbirşey yaptırmıyo bana, spor salonları da 4 yaştan küçük kabul etmiyo. El mecbur sokaklarda spor yapacam artık.

senin tartı uçuk zaten kafasına göre takılıyortakılmıyosun Allahtan sayıların çok bi önemi yok banuşum göründüğün ve hissettiğin önemli

Günaydın canımmm

Hakikaten benim tartı epten aykırı gidiyor
Bu sabahda yine baya eksi gördüm demekki dediğin gibi şişlik varmış aynaya baktığımda popişimin bile ufaldığını görüyorum yanlardaki katlar yok oldu gibi göbişimde ufaldı gerçi o sanki ayrı takılıyormuş gibi hep ipini koparıp önden gitme peşinde ama yakında onu tam bağımsız ilan edip benden uzağa sürgün edeceğim
Kesinlikle haftaya çok çok merak ediyorum sibelde kaç çıkacağım

110dan bir gecede 107.9a düşmüş olmam komik bakalım cuma ne gösterecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…