- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #242.401
Yiyen de ölmüş yemeyen deCanım erık ıstıyooooo yıyem mı?? saat cıss saatı mı dersınız?? Ama erık yanı bence kalorısı yoktur eriğinn..yanı ben öyle dusunuyorum
burayla sürekli ilgili olmak benim motivasyonumu yükseltiyor. tek başıma mücadele edemem bendeki kocayla valla
Herkesin derdi aynı, herkes kilo verme peşinde, verenlere imreniyorsun neden bende yapamayayım fala nderken bir hırsla devam etmeye başlıyorsun kaldığın yerden. Mesela ben ben her hafta sonu tökezliyorum ama onu da aşacağım inşallah buradaki bu güzel kızlar sayesinde.
Sende kurtulursun şekerim, azim azim
göbüşümden yana çok mutluyum. şubatta giydiğim bi pantolonumun düğmesi zor kapanıyodu, kapanınca da nefes aldırmıyodu, geçen giymiştim rahat etmiştim ordan biraz dedim gitti herhalde azıcık. Orda six packs yapcam ben, hele durun siz
Anam kimsecikler yok herhalde bendem başka,servey moduna girmeden kaçıyorum
Spor listemizi de ekleyeyim.0zlem canım tebrik ediyorum şekerim seni, yine birincisin sporda.
16 nisan - 30 nisan arası liste
Eki Görüntüle 1989769
@toplightservey 0zlem @inatettimolacak @moni @Cikilatacanavari lydznp B BuRCuCuKkK @aytozuvegece nilsub @Birumut55 @wendigo hedef38beden @gunay1983
Kızlar eksiğim varsa söyleyin, detaylı liste de atıp kontrol edebiliriz.
Yuh be kardesım naptın yaaaa
Canım o zamankı kayıtların yok bende? etıketlememıs mısın benı acaba?? neyse bunları kaydedıyorum sımdı senın lıstenı sonra hazırlarım artık
Gercekten yuh ama yaaa gram gram vee 1,5 kg artı gelÖyle kesinlikle canım.
Burası çok motive ediyor.
Bu zamana kadar eşim benim işimi çok zorlaştırıyordu. Yememi istiyordu hep.
Bu sefer güzel bir konuşma ile başladık. Şu an çok motive ediyor, o da çok iyi geldi bana.
Bu sefer istediğim kiloyu kesin görmeliyim.
Çok güzel bu değişimleri görmek gerçekten fancycim.
Daha güzelleri de olacak inşallah.
Ben sporu çok salıyorum. Yapmıyorum hiç ama şu an bu listeyi görüp bu saatte kalkıp yapacağım.
Sesli güldüm kendi kendine konuşmana serveycim.
Canım bunun bildirimlerini ne zaman yapıyoruz?
Aahhh ahhh sen bide beni çıtırken görecektin dermişimYoo bence oyle degıl
Camı yıkılsa da dıyorum devamını getırmıyorumAahhh ahhh sen bide beni çıtırken görecektin dermişim
İnşallahhhh hedefcimÖyle kesinlikle canım.
Burası çok motive ediyor.
Bu zamana kadar eşim benim işimi çok zorlaştırıyordu. Yememi istiyordu hep.
Bu sefer güzel bir konuşma ile başladık. Şu an çok motive ediyor, o da çok iyi geldi bana.
Bu sefer istediğim kiloyu kesin görmeliyim.
Çok güzel bu değişimleri görmek gerçekten fancycim.
Daha güzelleri de olacak inşallah.
Ben sporu çok salıyorum. Yapmıyorum hiç ama şu an bu listeyi görüp bu saatte kalkıp yapacağım.
Sesli güldüm kendi kendine konuşmana serveycim.
Canım bunun bildirimlerini ne zaman yapıyoruz?
HahahaCamı yıkılsa da dıyorum devamını getırmıyorum
Bende çok acıktımmmm. Dizi izliyoruz atıştırasın var.Acıktımmmmmm valla
Kaşıkla verip kepçeyle geri mi alıyoruz diyosun?Gercekten yuh ama yaaa gram gram vee 1,5 kg artı gel
senin tartı uçuk zaten kafasına göre takılıyortakılmıyosun Allahtan sayıların çok bi önemi yok banuşum göründüğün ve hissettiğin önemli
döndüm döndüm :) dün de yine jessica yaptım önce yoga tarzı bir program vardı ama 5dk anca yapabildim dengem sağ olsun izin vermedisahalara dönmüşsün canım, epeydir spor yapmıyordun, süper
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?