Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aynen tatlım teknoloji candır
Mutlu oldum seni motive edebiliyorsa listeler
Yok canım ben yorulmam bilakis çok hoşuma gidiyor hazırlamak kilo verildiğini gördükçe keyif alıyorum
Üzüldüğüm nokta burada hepimizin hayalleri var neden ulaşmak için çaba göstermiyoruzyaz geliyor neden bu yazıda mutsuz geçirip keşke diyelim pembe gözlüğün altına saklanıp mutluymuşuz gibi davranalım oysa biliyoruzki o gözlüğün altında aslında çok mutsuzus
Lütfen ama lütfen hayallerinizi ertelemeyin

Şöyle yapalım tatlım listelerden çıkmak isteyenler adlarını silsin

Son düzenleme:

Çok çok haklısın monicim.
Zaman zaman istediğimizi göremiyoruz, düşüşlerimiz oluyor ama hep beraber ayağa kalkıyoruz kalkacağız da.
Özellikle ben, tiroid ve kabızlık sorunundan dolayı hiç kolay kilo veremiyorum ama vermesem de daha çok uğraşıyorum sizlere mahcup olmamak için.
İyi ki varsınız hepiniz tek tek.

Tamam canım benim, malzeme de ortada zaten
Neysem 1 Mayıs itibariyle 79,4 olarak kayda geçirebilirsin beni.

0nu bende beceremiyorum niyeyse olduğu kadar artık

ay tamam gaza ihtiyacım var artık hemde ciddiyete artık yarıştayız madem tek bu hafta olmasın ama artık her zaman ne dersin
vaaayy süpersin, tamam derim. kızlar bakın şu an şu dakika itibariyle sonuna kadar Nilgün le kapışıyoruz. Ama sukoyverirsek çekiliriz yarıştan. Var mı başka kapışacak bizimle kızlaaarrrr

Darısı başıma, 80'lerden bir an önce kurtulmak istiyorum.
burayla sürekli ilgili olmak benim motivasyonumu yükseltiyor. tek başıma mücadele edemem bendeki kocayla valla
Herkesin derdi aynı, herkes kilo verme peşinde, verenlere imreniyorsun neden bende yapamayayım fala nderken bir hırsla devam etmeye başlıyorsun kaldığın yerden. Mesela ben ben her hafta sonu tökezliyorum ama onu da aşacağım inşallah buradaki bu güzel kızlar sayesinde.
Sende kurtulursun şekerim, azim azim

hahaha, hadi bakalım şekerim, cumaya kim kupa kaldıracak (aramızda kalsın bak ben senin tarafını tutuyorum -acun modeli) eşim ve kızım survivor hastasıdır.
Baak ben oğlanı uyuttum, babişimiz işe gitmedi bugün 1 mayıs diye onun oralar karışıyor neme lazım. Kızım da onunla takılıyor, ben şimdi spor yapcaaaamm. Seeen?

Yok artık, nasıl etkilemiş öyle maşallah.
göbüşümden yana çok mutluyum. şubatta giydiğim bi pantolonumun düğmesi zor kapanıyodu, kapanınca da nefes aldırmıyodu, geçen giymiştim rahat etmiştim ordan biraz dedim gitti herhalde azıcık. Orda six packs yapcam ben, hele durun siz

inatettimolacak kuzucum ya para meseleleri var bu ara düğün olcak ya ondan keyfim yok öyle çok önemli bi konu değil yani diyete olabildiğince dikkat ediyorum ama arada kaçamak oluyor son günler daha dikkatliyim hamdolsun sen deyince ölçülerimi de aldm
Bacak 65-37
Kol 35
Gogus 105
Bel 85
Göbek 103
Kalca 110
Çok farketmemis az önce tartıldım 81.5 geldm

eline emeğine sağlık bitanem
moni cim ya ben ejleyebildigime ekliyorum hedefimi ama herzamn son listeyi bulabilme kaygısıyla kaynıyor arada özür dilerim seni kırdıysam
tatlım bireysel değildi o serzeniş geneldi
hem özürlük bi durum yok aşkolsun

Suan yuruyus yolundayım kac dk yurududumu yazarım
Sen naptınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…