Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Zaten is arkadaslari farkedince motivasyon oluyor di mi kaptanim? Ailedekiler nasilsa biliyor diyet&sporda oldugumuzu pek sasirmiyolar.
Benim okuldakiler de derler inş. zayiflamissin diye

Gercekten yuh ama yaaa gram gram vee 1,5 kg artı gel

Ödemdir Serveycim.
Geçen hafta benim durumum aynıydı. Ananas ile çözdüm sorunu bilgin olsun.

hedef38beden Fi'nin 2. bölümündeyiz canım. Fena gitmiyor.

Teşekkür ettim canımcım.
Elimde bir kitap var onu bitireyim de Fi'ye geçeceğim ben de.

Ben çekirdek çitleyerek gelen, arkasından poğaça alan tiplere çok gülüyorum :)

Kaptanım Ankara'da mısın bir süre?

Ayy, çok güzelmiş canım.
Baya büyük duruyor bahçeniz de.

Her ayin 1inde olculerinizi alip bana soyluyosunuz canim

Tamamdır canım.

@inatettimolacak

Gogus: 98
Bel: 89
Gobek: 114
Basen: 109
Sag bacak: 59
Sol bacak: 60

Benim aldığım kilolar Umut'a degil basene gitmis gobegim nasıl artmamış ben bu işi anlamadım

Dün aksamdan beri topun üzerinden inmiyorum neredeyse, cok eglenceliymis, keske daha once alsaymisim

Çok şekersin ördekcim ya

Sana bakmaya geldim gidiyorum ördekcim, hala doğurmamışsın iyi bari pek bi yoğunum ben
Aklımdan geçtin gündüz, yazacaktım sonra evde bi seye daldım unuttum, yoğunsun heralde diye tahmin ettim :)
Doğurmadım ya, bugün de böyle geçti
Çalışıyoruz ördekim. Sen nasılsın sancı vs. yok mu daha :)
Çalışmaya alışık olunca bana evde sıkıntılar basmaya başladı. Cocuk olunca ararım bu günleri
Sancı falan yok ya, olsa haberim olurdu degil mi? cok hafif kasıklarım ağrıyor ama hic öyle sancı gibi degil
Çok şekersin ördekcim ya
Sagol hedefcim o senin sekerligin
Vay herkes spordaymıș meğer
Iyi iyi süper

yaz tahtaya al haftaya :)

67,6 kg idim bu sabah öyle galiba sanırsam başında 67 vardı küsuratını hatırlamıyorum inanın :)) 67,8 de olabilir 67,2 de tamammen atıyorda olabilirim :)) yok yok 67 den eminim.... 67 küsur diyelim :)

ve usluydum şimdiye kadar........

bu günkü menüm;
sabah
1 yumurta
salata + domates ten salata -- dünden kaldıydı bir kase
1 dilim tb. ekmeği
1 parça peynir

ara 1 elma

öğlen
1 dlm ekmek
1 karper peynir
1 domates + 1 salatalık
1 minnak hş patates

ara 1 elma

akşam da semerimi yemeyi düşünüyorum :)))
eve gidince bakarım artık.... canım ıspanak çekiyorda kim yıkıcak şimdi kiiiim :)))

niye tutuyon hala çocuğu sal gitsin bebeyi :))

Dün aksamdan beri topun üzerinden inmiyorum neredeyse, cok eglenceliymis, keske daha once alsaymisim

ne topu kız sakatlık çıkarma maazaallah aaaaa sabret acık daha :)

niye tutuyon hala çocuğu sal gitsin bebeyi :))

ne topu kız sakatlık çıkarma maazaallah aaaaa sabret acık daha :)
Kız iste bebeyi salmak için pilates topu aldım üstünde hafif hafif zıplıyorum dünden beri gelesi yok baksana yaramazın :)

Kız iste bebeyi salmak için pilates topu aldım üstünde hafif hafif zıplıyorum dünden beri gelesi yok baksana yaramazın :)

zıplama zıplama.... uslu dur canı isteyince gelir o bebe inatçı olcak demek ki :)) ben plates topunun üstünden düştüydüm boynum kırılıyodu sonra topa ceza verdim sürgüne yolladım küçük odaya... plates topu tehlikeli.... cısss... yürüyüş yap salondan mutfağa mutfaktan salona :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…