- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #24.241
Ablası: İçeri gelin hadi.. Sırılsıklam oldunuz.. (Eve giderler. Aslı elini yüzünü yıkar. Umut ona ablasının eşofmanlarından birini verir. Ablası Aslı’nın kıyafetlerini kurutucuya atar.) Ben de yiyecek bişeyler hazırlıyordum.. Oturun siz.. (Otururlar. Umut sürekli Aslı’ya bakar. Aslı havluyla saçlarını kurutur. İkisi de ne olacağını bilmemektedir. Konuşamazlar bi türlü o yüzden. Aslı Umut’un kolunun altına girer. Umut sarılır Aslı’ya. Ablası gelir sofrayı hazırlar.. Sofraya geçerler.) Al Aslıcım.. Sever misin patates? Sormadım ama başka bişey hazırlayabilirim.
Aslı: Yok çok severim.. Elinize sağlık..
senaryoya bile patates yazdım ya bugün kaydirigubbakcemile3
günaydın şekerciklerimmmm.....
ben bir uyudum bir uyudum çok halsiz hissediyorum kendimi sanki patates gibiyim:roflol::roflol: neden acaba böyle oldum çok merak ettim:roflol:
candycim varya senaryoların çok hoş ama şimdi dikkat ettim ve bana göre biraz sıkıcı gelen şeyi söyleyebilirim yani yanlış anlama ama bir kitap okuyor olsam beni sıkabilecek şeyler demek istedim.. hep şey diyorsun ya... yapar-eder-koluna girer-saçıı kurutur vs.vs.... bunları o an cümleleri ile anlatsan sanki daha hoş okuması olacak yani saçlarını kuruttu masayı hazırladılargibi gibi... anlatabildim mi...
candycim türk dili edebiyatımı okuyorsun daha önce yazmamıştın ne güzel bir bölüm yaa edebiyatı çok severim..
benim kızımda iç mimarlık okuyor demiştim ya onun yanında açık öğretimde fotoğraf ve kameramanlık okuyor tüm sınavlarından geçmiş bu yıl akşam istanbuldan döndüde sevinçle anlatıyordu hayırlısı bakalım...
ayyynı fikirdeyimmmmmm :1rolleyes:
arkadaşlar burada yazabilmek çok güzel.geçen yıl bu forumu sadece okuyarak 20 kilo vermiştim.dahil olark inşallah daha güzel sonuçlar alacağımı düşünüyorom.Mesela b ugün öğle yemeği süperdi ama ben yemeğe çıkmayıp 1 saatlik yürüyüş yaptım.:lepi:Arkadaşlarıma yazacak birşeyim olsun istedim.Çünki ne zaman bu forumu okusam motive oluyor pek çok kimsenin hangi zorluklarla neleri başardığını görüyordum.İnşallah benim de birilerine ve yanında kendime faydam olur.sırnaşık şey
bak simdi cnim aclik hissetmiyoruz yemek istemiyoruz yani tam zayiflama incelme moduna girmisiz.. moralimizi bu ayarda tutmak icin ne gerekli? motivasyon birlik. beraber birseyler yapmak, paylasmak.destek. anlayis. zayif anlarimizda birbirimizden güc alma.. bunlarin hepsi bizde mevcut.alkisalkisalkis
bak hifzi 6 haftada 13 kilo diyor ve kendine güveniyor beni cok etkiledi bu kiz. hadi dedim o hirsli sevkli daglari deviririm der gibi kendine bir güven gelmis güclü.. ben yasim itibariyle okadar veremesemde o 13 kilonun yarisini versem ne kadar mutlu olurum hafiflerim hareketlerim kolaylasir..ve bugün daha büyük bir hirsla basladim diyetime..:lepi:
iki dene pattizz yedim.. bi sabah bi de arada yemiştim.. bi tane kaldı şimdi bana akşama kadar :ecrin_bebek:
bu arada da Umut ve Aslı birbirlerine çok kötü fena aşık oldular sengözlerimebaksanab
candycim patates dedinde yediklerimiz bağırsaklarımızın çalışmasını çok etkiliyor seninde öyle olmuş keşke tartılmasaydın...
mesela bende patateslerde takılıyorum normalde hiç bağırsak tembelliği yaşamam ama oluyor tartılmayıda unuttum ben zaten bir zamanlar her allahın günü tartılırdım psikolojik olarak etkiliyor artık bıraktım..
ben salonumu toparlıyım resimlerimi bilgisayarımı bahçeye çıkartıyım üstümü değişeyim sonra gelirim...
bende sabahtan beri kıvırcık semizotu ve salatalık atıştırıyorum maydanozlarım bitti tere de getirdim ama çok acı geldi sade sade yiyemiyorum
devamıını bekliyorum senaryonun yemek masasında kaldılar ...opuyorumnanaktan
bende sabahtan beri kıvırcık semizotu ve salatalık atıştırıyorum maydanozlarım bitti tere de getirdim ama çok acı geldi sade sade yiyemiyorum
devamıını bekliyorum senaryonun yemek masasında kaldılar ...opuyorumnanaktan
ben de sabah kabak haşladım yedim ya şimdide wcden çıkamıyorum:kedi::kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?