Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

korksun valla.. zemuszemus yalnız ben sabah tartıldım 105,1 kiloydum akannehir ve fakat önceki akşamdan beri de tuvalete çıkamadım ondan olduğunu düşünüyorum çünkü dün akşam mercimek yemeği ile bulgur pilavı vardı.. bi tabak mercimek le yoğurt yedim.. çok aşırı derece de sevmeme rağmen bulgur pilavından sadece iki kaşık yiyebildim tabi.. sonra da koca bi bardak süt içip yattım.. tabi patlamaya hazır bi bombaya dönüşmüştüm sabah kalktığımda sütüdür mercimeğidir.. ama tık yok tabi.. tartılayım bari dedim.. tartıldım.. 105,1.. tam evden çıkıyordum ki kendimi helada buldum :kedi: ama bi daha da tartılamadım tabi.. odam çatı katında çünkü.. böyle işte boshayallersmile

evet bir kilo tuvalete çıkmadığın içindir büyük ihtimalle canım ama inşallah diyetten sonra bol bol kilocuklar vermiş olucaz bende aynı problemleri yaşıyorum diyet sırasında hemen hemen hergün şişkinlik oluyor bende çok şişkinliğim olduğunda öğleden sonraları bir form çayı içiyorum gerçi sık sık içmek zaararlı form çayını içinde sinameki olduğu için barsaklara dışarıdan müdahale oluyor ve zamanla hep form çayı içmek gerekiyor inşallah öyle olmaz ama şimdilik başka bir yol bulamadım bu şişkinliği atmak için tavsiye edicen bişey varmı bu şişkinlik için bugün sebze günümdeyim yine şişim insan kıvırcık semizotu salatalık yer ve şişermi ilginç bir durum sanırım benimki opuyorumnanaktan

Ablası: İçeri gelin hadi.. Sırılsıklam oldunuz.. (Eve giderler. Aslı elini yüzünü yıkar. Umut ona ablasının eşofmanlarından birini verir. Ablası Aslı’nın kıyafetlerini kurutucuya atar.) Ben de yiyecek bişeyler hazırlıyordum.. Oturun siz.. (Otururlar. Umut sürekli Aslı’ya bakar. Aslı havluyla saçlarını kurutur. İkisi de ne olacağını bilmemektedir. Konuşamazlar bi türlü o yüzden. Aslı Umut’un kolunun altına girer. Umut sarılır Aslı’ya. Ablası gelir sofrayı hazırlar.. Sofraya geçerler.) Al Aslıcım.. Sever misin patates? Sormadım ama başka bişey hazırlayabilirim.
Aslı: Yok çok severim.. Elinize sağlık..

senaryoya bile patates yazdım ya bugün kaydirigubbakcemile3

Ablası: İçeri gelin hadi.. Sırılsıklam oldunuz.. (Eve giderler. Aslı elini yüzünü yıkar. Umut ona ablasının eşofmanlarından birini verir. Ablası Aslı’nın kıyafetlerini kurutucuya atar.) Ben de yiyecek bişeyler hazırlıyordum.. Oturun siz.. (Otururlar. Umut sürekli Aslı’ya bakar. Aslı havluyla saçlarını kurutur. İkisi de ne olacağını bilmemektedir. Konuşamazlar bi türlü o yüzden. Aslı Umut’un kolunun altına girer. Umut sarılır Aslı’ya. Ablası gelir sofrayı hazırlar.. Sofraya geçerler.) Al Aslıcım.. Sever misin patates? Sormadım ama başka bişey hazırlayabilirim.
Aslı: Yok çok severim.. Elinize sağlık..

senaryoya bile patates yazdım ya bugün kaydirigubbakcemile3

patatesin bile ilham kaynağı olması ne güzel opuyorumnanaktan

günaydın şekerciklerimmmm.....
ben bir uyudum bir uyudum çok halsiz hissediyorum kendimi sanki patates gibiyim:roflol::roflol: neden acaba böyle oldum çok merak ettim:roflol:

candycim varya senaryoların çok hoş ama şimdi dikkat ettim ve bana göre biraz sıkıcı gelen şeyi söyleyebilirim yani yanlış anlama ama bir kitap okuyor olsam beni sıkabilecek şeyler demek istedim.. hep şey diyorsun ya... yapar-eder-koluna girer-saçıı kurutur vs.vs.... bunları o an cümleleri ile anlatsan sanki daha hoş okuması olacak yani saçlarını kuruttu masayı hazırladılar :utangac: gibi gibi... anlatabildim mi...

günaydın şekerciklerimmmm.....
ben bir uyudum bir uyudum çok halsiz hissediyorum kendimi sanki patates gibiyim:roflol::roflol: neden acaba böyle oldum çok merak ettim:roflol:

candycim varya senaryoların çok hoş ama şimdi dikkat ettim ve bana göre biraz sıkıcı gelen şeyi söyleyebilirim yani yanlış anlama ama bir kitap okuyor olsam beni sıkabilecek şeyler demek istedim.. hep şey diyorsun ya... yapar-eder-koluna girer-saçıı kurutur vs.vs.... bunları o an cümleleri ile anlatsan sanki daha hoş okuması olacak yani saçlarını kuruttu masayı hazırladılar :utangac: gibi gibi... anlatabildim mi...

evet ablacım.. onu vaktiyle biz de düşünmüştük arkadaşımla.. hani kitaba çevirsek hikaye diliyle yazsak diye.. o zaman ciddi ciddi yazıyordum ama.. iş güç yok tabi kaydirigubbakcemile3 ama sonra dedim ya bıraktım öyle .. senaryo olduğu için kipleri o şekilde yazıyordum.. öyle de kaldı..

eskiden olsa uğraşırdım da.. şimdi senaryomun birden bire nerden çıktığı hakkında bile bi fikrim yok kaydirigubbakcemile3 hobimtrak bişey oldu :1ninca:

candycim türk dili edebiyatımı okuyorsun daha önce yazmamıştın ne güzel bir bölüm yaa edebiyatı çok severim..

benim kızımda iç mimarlık okuyor demiştim ya onun yanında açık öğretimde fotoğraf ve kameramanlık okuyor tüm sınavlarından geçmiş bu yıl akşam istanbuldan döndüde sevinçle anlatıyordu hayırlısı bakalım...

candycim türk dili edebiyatımı okuyorsun daha önce yazmamıştın ne güzel bir bölüm yaa edebiyatı çok severim..

benim kızımda iç mimarlık okuyor demiştim ya onun yanında açık öğretimde fotoğraf ve kameramanlık okuyor tüm sınavlarından geçmiş bu yıl akşam istanbuldan döndüde sevinçle anlatıyordu hayırlısı bakalım...

çok sevindim ablacım sınavlardan geçmesine.. kızının yaratıcı yönü var sanırım çok güzel bölümler okuyor opuyorumnanaktan

demek konusu geçmemiş ablacım leys de edebiyatçıymış oradan aklıma geldi söylemek .. bu sene başladım.. sınavlarım iyiydi.. bi tek divan edb. var o biraz problem olacak sanırım benim açımdan.. ama en kötü ihtimal eylüldeki sınavda veririm seneye bırakmam diye düşünüyorum zemuszemus

arkadaşlar burada yazabilmek çok güzel.geçen yıl bu forumu sadece okuyarak 20 kilo vermiştim.dahil olark inşallah daha güzel sonuçlar alacağımı düşünüyorom.Mesela b ugün öğle yemeği süperdi ama ben yemeğe çıkmayıp 1 saatlik yürüyüş yaptım.:lepi:Arkadaşlarıma yazacak birşeyim olsun istedim.Çünki ne zaman bu forumu okusam motive oluyor pek çok kimsenin hangi zorluklarla neleri başardığını görüyordum.İnşallah benim de birilerine ve yanında kendime faydam olur.sırnaşık şey

ay canım yaa okuyunca nasıl mutlu gülümsedim bilsenŞeniz arkadaşlarıma anlatacak bir şeylerim olsun diye çabalamışsın ya kısa sürede atıcaksın inşallah beraber başarıcaz bunu inanıyorumŞeniz bakalım bu gün ne yazacaksın ne yedin ne içtin ne spor yaptın olumunekankayizsmile

bak simdi cnim aclik hissetmiyoruz yemek istemiyoruz yani tam zayiflama incelme moduna girmisiz.. moralimizi bu ayarda tutmak icin ne gerekli? motivasyon birlik. beraber birseyler yapmak, paylasmak.destek. anlayis. zayif anlarimizda birbirimizden güc alma.. bunlarin hepsi bizde mevcut.alkisalkisalkis
bak hifzi 6 haftada 13 kilo diyor ve kendine güveniyor beni cok etkiledi bu kiz. hadi dedim o hirsli sevkli daglari deviririm der gibi kendine bir güven gelmis güclü.. ben yasim itibariyle okadar veremesemde o 13 kilonun yarisini versem ne kadar mutlu olurum hafiflerim hareketlerim kolaylasir..ve bugün daha büyük bir hirsla basladim diyetime..:lepi:

ablacım yeni arkadaşlarımızın gelmesi hepimizi güzel etkiledi etkileyecekte inşallahkaydirigubbakcemile5

ama sende biliyorsun ki biz de adam gibi yapsaydık verirdik şimdiye kadar ne güzel kilolar bişz yapmadık abla iki gün yaptık bir gün bozduk sonra iki üç gün daha o bozduğumuzu toparlamaya çabaladık böyle vakit geçirdik .. şu son bir ay tam yapıyoruz ondan önce bir ay iyice toparladık bede durum bu yani... biz günde beş öğün ye her şeyi yapıda denedik neler denedik ama olmadı bizim çıkışımız bu az ve öz beslenmede ben buna inanıyorum...

iki dene pattizz yedim.. bi sabah bi de arada yemiştim.. bi tane kaldı şimdi bana akşama kadar :ecrin_bebek:

bu arada da Umut ve Aslı birbirlerine çok kötü fena aşık oldular sengözlerimebaksanab

Son düzenleme:
reyhan ablama ilham olsun diye yazayım belki akşama yapar.. ablacım candynin konusunda görünce aklıma geldi patlıcan közleyip bol limon baharatla yiyeceğim saat 3 gibi filan yaparım ben şimdi 2 kabak yedim yeter o bana o saate kadar.

yaaa bizim mersacık noldu yine kendi deyimiyle karabatak mersa oldu bu kız off geçen yılda böyleydi...

candycim patates dedinde yediklerimiz bağırsaklarımızın çalışmasını çok etkiliyor seninde öyle olmuş keşke tartılmasaydın...
mesela bende patateslerde takılıyorum normalde hiç bağırsak tembelliği yaşamam ama oluyor tartılmayıda unuttum ben zaten bir zamanlar her allahın günü tartılırdım psikolojik olarak etkiliyor artık bıraktım..

ben salonumu toparlıyım resimlerimi bilgisayarımı bahçeye çıkartıyım üstümü değişeyim sonra gelirim...

iki dene pattizz yedim.. bi sabah bi de arada yemiştim.. bi tane kaldı şimdi bana akşama kadar :ecrin_bebek:

bu arada da Umut ve Aslı birbirlerine çok kötü fena aşık oldular sengözlerimebaksanab

bende sabahtan beri kıvırcık semizotu ve salatalık atıştırıyorum maydanozlarım bitti tere de getirdim ama çok acı geldi sade sade yiyemiyorum :utangac:

devamıını bekliyorum senaryonun yemek masasında kaldılar ...opuyorumnanaktan

candycim patates dedinde yediklerimiz bağırsaklarımızın çalışmasını çok etkiliyor seninde öyle olmuş keşke tartılmasaydın...
mesela bende patateslerde takılıyorum normalde hiç bağırsak tembelliği yaşamam ama oluyor tartılmayıda unuttum ben zaten bir zamanlar her allahın günü tartılırdım psikolojik olarak etkiliyor artık bıraktım..

ben salonumu toparlıyım resimlerimi bilgisayarımı bahçeye çıkartıyım üstümü değişeyim sonra gelirim...

ablacım bugün birinci günüm ya başlangıç kilomu bildirmem gerekiyordu diğer topiğe.. benneyaptımki ama moralimi bozmuyorum çünkü yanlış bişey yapmadığımı biliyorum..:1closedeyes: gidecek onlar.. aklinialirimsmile bugün patates iyi geldi midemi de ferahlattı tuttu sanki biraz.. a.s

bende sabahtan beri kıvırcık semizotu ve salatalık atıştırıyorum maydanozlarım bitti tere de getirdim ama çok acı geldi sade sade yiyemiyorum :utangac:

dur bari candy_candy'min günlüğüne yazayım devamını kaydirigubbakcemile3

hatta başından itibaren başliyim yazmaya.. yavaş yavaş günümüze gelelim :)

Son düzenleme:

ferihancım sende hiç insanı tutmayacak sebzeler almışsın tere zaten salatada yenebilir bende tek yiyemem semiz otu dersen sindirimi en çabuk olan besinlerden biridir bilmiyorumkismile

Back
X