- Konu Sahibi Cherry Mom
- #24.241
korksun valla.. zemuszemus yalnız ben sabah tartıldım 105,1 kiloydum akannehir ve fakat önceki akşamdan beri de tuvalete çıkamadım ondan olduğunu düşünüyorum çünkü dün akşam mercimek yemeği ile bulgur pilavı vardı.. bi tabak mercimek le yoğurt yedim.. çok aşırı derece de sevmeme rağmen bulgur pilavından sadece iki kaşık yiyebildim tabi.. sonra da koca bi bardak süt içip yattım.. tabi patlamaya hazır bi bombaya dönüşmüştüm sabah kalktığımda sütüdür mercimeğidir.. ama tık yok tabi.. tartılayım bari dedim.. tartıldım.. 105,1.. tam evden çıkıyordum ki kendimi helada buldum :kedi: ama bi daha da tartılamadım tabi.. odam çatı katında çünkü.. böyle işte boshayallersmile
evet bir kilo tuvalete çıkmadığın içindir büyük ihtimalle canım ama inşallah diyetten sonra bol bol kilocuklar vermiş olucaz bende aynı problemleri yaşıyorum diyet sırasında hemen hemen hergün şişkinlik oluyor bende çok şişkinliğim olduğunda öğleden sonraları bir form çayı içiyorum gerçi sık sık içmek zaararlı form çayını içinde sinameki olduğu için barsaklara dışarıdan müdahale oluyor ve zamanla hep form çayı içmek gerekiyor inşallah öyle olmaz ama şimdilik başka bir yol bulamadım bu şişkinliği atmak için tavsiye edicen bişey varmı bu şişkinlik için bugün sebze günümdeyim yine şişim insan kıvırcık semizotu salatalık yer ve şişermi ilginç bir durum sanırım benimki opuyorumnanaktan
evet bir kilo tuvalete çıkmadığın içindir büyük ihtimalle canım ama inşallah diyetten sonra bol bol kilocuklar vermiş olucaz bende aynı problemleri yaşıyorum diyet sırasında hemen hemen hergün şişkinlik oluyor bende çok şişkinliğim olduğunda öğleden sonraları bir form çayı içiyorum gerçi sık sık içmek zaararlı form çayını içinde sinameki olduğu için barsaklara dışarıdan müdahale oluyor ve zamanla hep form çayı içmek gerekiyor inşallah öyle olmaz ama şimdilik başka bir yol bulamadım bu şişkinliği atmak için tavsiye edicen bişey varmı bu şişkinlik için bugün sebze günümdeyim yine şişim insan kıvırcık semizotu salatalık yer ve şişermi ilginç bir durum sanırım benimki opuyorumnanaktan