- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #24.281
mersa yaa geçmişle zaman kaybetme sana bişey yazmadık kaydirigubbakcemile3 zaten iki dakika geliyon ondada geçmişe gömülme :icecream:
mantra seversen kekik eklesene ben normaldede koyarım o zaman daha lezzetli geliyor bana... maydanoz filan doğrayabilirdin olumunekankayizsmile
:roflol::roflol:ay çok güldüm ilahi patates iyice ünlendi yakında başrolü kapmasın:roflol:
candy her tarafa yetişicem diye lafa daldım patşıcanlar fırında infilak etmişler:roflol: delmeyi unutmuşum patlamışlar hepsi ama ortalığı bir koku sardı ki sormayın ay patlıcan diyetide yapalım:roflol:
güleceğine mersayı dürtte bize baksın azcuk:icecream: kafasını gömdü kaldırmıyor :roflol:
:roflol: aaaayh.. amma koptum ya.. Allahtan odada kimse yoktu
güleceğine mersayı dürtte bize baksın azcuk:icecream: kafasını gömdü kaldırmıyor :roflol:
mersa-a-a--a-a-a-a-a-aaaaalkisalkisalkis şişşştttt
7 güne çıkaralım o zaman.. biri patlıcan günü olsun biri baklagil (Özellikle yeşil mercimek aklinialirimsmile ) kaydirigubbakcemile3
öğlen oldu kimsecikler uğramamış bu gün candyde yok
kızlarımı ve yırtığımı alıp yaz yürüyüşlerine başladık bakalım inşallah düzenli gider, bir saat yürüdük geldik tren yoluna paralel aslında çok zevklide yalnız olunca çekilmiyor artık eşimde katılır bize yaparız böyle....
bu gün et günüm balıkla başladım bakalım eler yapacağım...
heheh ben geldim bile canımsengözlerimebaksanab hayırlı uğurlu olsunopuyorumnanaktan
ayhhh heyecanlandım.opuyorumnanaktan.anlatırım tabiiki yeterki dinleyen yani okuyan destek verecek birilerini bulayım.geçen sene 20 kilo verdim.ciddi bir diyet ve sporla.kilom değil hayatım değişmişti.sonra bir yıl içinde ben deyim7-8 sen de 9-10 kilo aldımklava:kıyafetlerimi falan hep değiştirmiştim yaz geliyor o küçücük kıyafetlerin içine giremeyeceğim.sitres oldum.
yaa arkadaşlar ben yine acıkmamaya başladım yinemi durdurdum metabolizmamı ki canımı sıkıyor.. sabah minnacık 2-3 tane yedim patates orta boy sayılır bir tane diyecek olursak...
suda içemiyorum yine bana bir haller oluyor ... limonlu su yapiiim bari belki öyle içebilirim...
okudum bebem okudum devam diyorum boshayallersmile
haklısın ne kadar sızlasan sitem etsen haklısın ama herkes iş güç peşinde bir koşturmaada herkes gündüz müsait olamıyor tombilim çok gelirdi oda işlere kaptırdı kendini reyhan ablacık iştedir mersa yaz tatiline girdi o artık haftada iki kez gelse kar saymak lazımboshayallersmile
kızlar içine sığamadığım 2 kot pantolunumun içine maşallah artık sığıyorumçıkmam lazım bugün aşımız var öpüyorum canlarım görüşürüz:)))
reyhan ablama ilham olsun diye yazayım belki akşama yapar.. ablacım candynin konusunda görünce aklıma geldi patlıcan közleyip bol limon baharatla yiyeceğim saat 3 gibi filan yaparım ben şimdi 2 kabak yedim yeter o bana o saate kadar.
yaaa bizim mersacık noldu yine kendi deyimiyle karabatak mersa oldu bu kız off geçen yılda böyleydi...
gelir şimdi.. senaryomu okusun diye dürtmüyorum :kedi:
a-a-a-aa olsu olsun her şeyin bir günü olsun hayatımız boyunca sabah ne yersek akşamda onunla bitirelim yeni bir diyet devri başlatalımohaoldumsmileohaoldumsmile
kızın üç kuruşluk vakti var ondada bencillik yaptın senaryonnla bitirttin hadi gözün aydın:umursamaz::umursamaz:
mersa yaa geçmişle zaman kaybetme sana bişey yazmadıkkaydirigubbakcemile3 zaten iki dakika geliyon ondada geçmişe gömülme :icecream:
ne kızıyosun gelmiş yazmış işte.. hem senoryoma bişey dememiş zaten.. vaktini almamış yani.. benneyaptımki
mersa-a-a--a-a-a-a-a-aaaaalkisalkisalkis şişşştttt
sen öyle san 1 saatir okuyorum bide sonlarını biraz atladımda anca gelebildim
evet ya çok çok daha lezzetli oldu benim şimdiye kadar hiç aklıma gelmedi dahası kekiği çok seven ve herşeyde kullanan biri olarak...o halde kapamaz canım git gide patetesten soğuyacağız bencesengözlerimebaksanabopuyorumnanaktan
:roflol: aaaayh.. amma koptum ya.. Allahtan odada kimse yoktu..
ben de kekikli yapıyorum et gibi oluyor.. ben tuz da kullandığımdan nema problema sengözlerimebaksanab
kapabilir herşey benim ellerim de.. patatesle aşkım büyürse ona bi kıyak geçebilirim kaydirigubbakcemile3
canım kekik için terar teşekkür ederim ağzının tadını biliyormuşsunopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5patlıcanlar sağlamdır inşallahopuyorumnanaktancokacimcoookcandy her tarafa yetişicem diye lafa daldım patşıcanlar fırında infilak etmişler:roflol: delmeyi unutmuşum patlamışlar hepsi ama ortalığı bir koku sardı ki sormayın ay patlıcan diyetide yapalım:roflol:
ne4yse sonra uzun uzun yazim.ama çok imrendim bende köpek istiyorummm.eşim sibirya kurdu istiyor biz küçük köpek kaldık arada.
hoşgeldin arkadaşım
.
yahu bide ben acıkmasam.acıkıyozda ne oluyor yiyoruz aynı yine hiç olmazsa yemesem moralim iyi olur.
tıss burdayım cumartesiden beri gelemedim topu topu.
kızlar bende size 54 beden kotumla bir resim çekip gösterecem benden yarım tane daha sığar şimdi.
opuyorumnanaktan
neynen dürteceniz beni yaaa.zaten yeteri kadar dürtülüyoruz .şurda bari rahat bırakınnn.delikafadulden
selam canım ne güzel baya kilo vermişsin hedefede yaklaşmışsın bişey sorabilirmiyim :kedi: nekadar zamanda verdin :kedi:
hoşbuldukkk canımmmmersa hatunnnnnnn sabah senden bahsetmiştim hoşgeldin... koşturman nasıl gidiyor senin diyetin ve evdekilerin son hali merve ve eşin ne durumda yazmadan sakın çıkma:mymeka:
ayyyh.. boshayallersmile mersa gerçekten.. ne kadddannnn da yakınsın hedefinee boshayallersmile
heheheee :roflol: kim dürtüyo tıss seniineynen dürteceniz beni yaaa.zaten yeteri kadar dürtülüyoruz .şurda bari rahat bırakınnn.delikafadulden
boşver okuma mersam onlar tanıtım amaçlı kaydirigubbakcemile3 ben bütününü yazıcam yakında -yani sadece o kısmının- o zaman okursun :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?