Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

reyhan abla orda mısın daha ?
ben de gece dekorasyon bekçisiyim kaldım daha gidemedim evime eşim de yok dışarda işi vardı onu bekliyorum tabi işim de var onları da halletmeye çalışıyorum siz de bugün başladınız dimi patatesle yarın sebze o zaman ne yiyeceğimi de bilmiyorum almadım da bişeyler neyse sabah ola hayrola bakalım

arkadaşlar burada yazabilmek çok güzel.geçen yıl bu forumu sadece okuyarak 20 kilo vermiştim.dahil olark inşallah daha güzel sonuçlar alacağımı düşünüyorom.Mesela b ugün öğle yemeği süperdi ama ben yemeğe çıkmayıp 1 saatlik yürüyüş yaptım.:lepi:Arkadaşlarıma yazacak birşeyim olsun istedim.Çünki ne zaman bu forumu okusam motive oluyor pek çok kimsenin hangi zorluklarla neleri başardığını görüyordum.İnşallah benim de birilerine ve yanında kendime faydam olur.sırnaşık şey

ne öğretmenisin leys
okudun mu geçmişi adından pek hoşlanmadım demiştim :bbo:

canım okudum.haklısın böyle bir forum için pek uygunsuz bir isim ama anacığım bütün güzel isimler alınmış(mesela dombili,tombiş,şişman,şişgo falan düşündüm olmadı.bu arada adım Leyla ley kısmı oradan.bıranşıma gelince edebiyat öğretmeniyim.sevgileropuyorumnanaktan

merhaba tombisim .. yürüdüm canim adimlarimi tamamladim 40 dakika yürüyüp.. 10000 adimimi tamamlayip geldim..
evet güzelim yarin sebze günü karnibahar hasladim. salatasini severim ben birde roka salatasi sabah sabah :))

ay cok yoruldummmmm..mafoldumben
bir ara basim döndü kendi kolumdan korktum.. sanki bir kol belime dolaniyormus gibi geldi. valla öyle bir ürperdimki.. iyiki düsmedim aletin tepesinden ya... töbe töbe..kaydirigubbakcemile3

merhaba takımcığm,
aslında bunu size yazmayacaktım motivasyon bozulmasın diye ama bütün hafta yalan söylemek de doğru olmazdı. çok sevdiğim bir arkadaşım bende kalıyor bu akşam, ayda yılda bir gelir. ben diyetimi başladğm gibi bıraktım. abartıp da yemedim tabii ama sadece patates yalan oldu bugün.. haftaya da izmire gidiyorum ne olacak bilmem... diyet 2 hafta sonraya kaldı ne yazık ki...üzgünüm beni affedin...

rehan abla o benim kolumdu düşme diye tuttum.. heheee amma güldüm sana heee :))

çikolatım canımcım üzülme bebeğim ya olacak elbet böyle şeyler ama ipin ucunu kaçırma aşırı kilo alıyoruz biliyorsun izmir dönüşü olduğun kilonda kalmaya bak bari..

hemen çıkıyorum öptüm hepinizi....

rehan abla o benim kolumdu düşme diye tuttum.. heheee amma güldüm sana heee :))

çikolatım canımcım üzülme bebeğim ya olacak elbet böyle şeyler ama ipin ucunu kaçırma aşırı kilo alıyoruz biliyorsun izmir dönüşü olduğun kilonda kalmaya bak bari..

hemen çıkıyorum öptüm hepinizi....

gülersin ya bende kendime güldüm sonra ama o an cok ürperdim ..korkudan basim döndü..:umursamaz:

merhaba takımcığm,
aslında bunu size yazmayacaktım motivasyon bozulmasın diye ama bütün hafta yalan söylemek de doğru olmazdı. çok sevdiğim bir arkadaşım bende kalıyor bu akşam, ayda yılda bir gelir. ben diyetimi başladğm gibi bıraktım. abartıp da yemedim tabii ama sadece patates yalan oldu bugün.. haftaya da izmire gidiyorum ne olacak bilmem... diyet 2 hafta sonraya kaldı ne yazık ki...üzgünüm beni affedin...

olsun birtanem be.. sikma canini..kallisimin dedigi gibi kilo almadan dön yeter.. cok zor gidiyor kilolar cokkkkk.Şeniz

Şeniz

süpersin canım kutlarım.. bol geldiği günleri de görürüz inşallah :Saruboceq:
amin canım hepberaber inşallaholumunekankayizsmileopuyorumnanaktan:nazar:
yahu madem her yiyecek kilo vermeye yardıumcıda biz neden sürekli alıyoruzkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
idare edemem candy idare edemem :roflol::roflol:

maşallah maşallah diyelim darısı başımıza hihoyyyt
teşekkür ederim canım inşallahopuyorumnanaktan:nazar:
hoşgeldin hıfzıys
hikayemiz de yakın kilolarımız da yakın kısa zamanda çok yol almışsın tebrik ederim inşallah burda daha da güzel devam edersin kilo vermeye
aminn çok teşekkür ederim bende öyle düşünerek katılmak istedim yine inşallah diyorumopuyorumnanaktan:nazar:
çikolatım biz de buralarda oluruz ama tek farkla o da şöyle olur kilolarımızı vermiş oluruz ve takılmaya geliriiz ayrılamadığımız için geliriz bağlarımızı koparamadığımız için geliriz olumsuz düşünme bence benim hemen aklıma bu geldi mesela

meyve gününü meyve sevmediği halde rahat atlatan bi tek ben varım herhalde bu diyette çok şaşırdım bana hiçbişey zor gelmedi sevdim diyeti ben geçen hafta da yapacam dedim yapamadım ama bugün başladım hala 1 patates yedim ama yapıyorrum ben valla ama gevşetmeye de varım sıkı şekilde dayanabildiğim kadar dayanır zorlandığım yerde gevşetirim ben de sizler gibi

peynir ben de bayılıyorum süt yoğurt vazgeçemem aslında ama benim de kan grubum a ve çoğu doğru ben de vejeteryan sayılırım mesela her eti yiyemem yesem bile sık sık yiyince rahatsız oluyorum ben de

bu hafta herkes boyunun ölçüsünü aldı bence ben de dahil olmak üzere bu haftadan kokrmuyorum aslında reyhan abla ve kalliste de olsaydı onlar da verdiler çünkü onlarınkiyle belki toparlardık ama candy cik yni kan arayışına girdi inşallah onlar istikrarlı olurlar

canım bizler eğerki gruba girersek sadece kendi yerimizde olacağız diğer arkadaşlarınızın yerini dolduramayız amacımız bu değil tek amacım sağlıkla biran önce üzerime ağırlık yapan bu kilolardan kurtulmak,istikrar konusuna gelince canım hayattım boyunca her konuda istikrarlı oldum bu konuda da daha önceden 20-24-kilo civarı verdim eğerki gebeliğimde sorunlar yaşamasaydım bu kilolara gelmezdim şimdiye kadar MAŞALLAH :nazar: 8 kilo verdim 88 başlangıç gözüküyor ama 88.8 kilodaydım:nazar:kendi sağlığım ailem için istikrarım kesin inşallah sağlığım bozulmassa ben inanıyorum tartıda 60 göreceğime:nazar:daha önce yaptım ıNŞALLAH ALLAH ın izniyle şimdide yapacağım Bu durum sizlerle daha eğlenceli güzel bir hal alacak ama yalnızda olsam YOLA DEVAMvereliniortak:nazar:opuyorumnanaktan:nazar::nazar: :nazar:

Son düzenleme:
arkadaşlar burada yazabilmek çok güzel.geçen yıl bu forumu sadece okuyarak 20 kilo vermiştim.dahil olark inşallah daha güzel sonuçlar alacağımı düşünüyorom.Mesela b ugün öğle yemeği süperdi ama ben yemeğe çıkmayıp 1 saatlik yürüyüş yaptım.:lepi:Arkadaşlarıma yazacak birşeyim olsun istedim.Çünki ne zaman bu forumu okusam motive oluyor pek çok kimsenin hangi zorluklarla neleri başardığını görüyordum.İnşallah benim de birilerine ve yanında kendime faydam olur.sırnaşık şey

merhaba leys.. ismin ne güzel yahu insanın canı çekiyor :) maşallah pek azimlisin,inşallah yine verirsin kilocukları..beraberce veririz inş

bak simdi cnim aclik hissetmiyoruz yemek istemiyoruz yani tam zayiflama incelme moduna girmisiz.. moralimizi bu ayarda tutmak icin ne gerekli? motivasyon birlik. beraber birseyler yapmak, paylasmak.destek. anlayis. zayif anlarimizda birbirimizden güc alma.. bunlarin hepsi bizde mevcut.alkisalkisalkis
bak hifzi 6 haftada 13 kilo diyor ve kendine güveniyor beni cok etkiledi bu kiz. hadi dedim o hirsli sevkli daglari deviririm der gibi kendine bir güven gelmis güclü.. ben yasim itibariyle okadar veremesemde o 13 kilonun yarisini versem ne kadar mutlu olurum hafiflerim hareketlerim kolaylasir..ve bugün daha büyük bir hirsla basladim diyetime..:lepi:

evet herkesin motivasyonu farklı düzeyde reyhan ablam...sen de çok iyi gidiyorsun maşallah,çok azimli görünüyorsun. bu yaz zayıflayacağından şüphem yok.

ben de başladım bugün patatesle ama daha hala 1 patates azcık müsait oldum hemen buraya koştum o yüzden bekliyor patateslerim cuma 78.5 dedim ya bu haftaya 77.1le başladım ben geçen hafta regldim düzensiz düzensiz yedim hastanedeydik falan diyet miyet yapacak fırsat yoktu derken yaşasın yine 77.1 im inşallah bi 3 kilo da bu hafta verirsem süper olacak
dur ben de azcık daha vaktim varken hemen patateslerimle buluşuyum sonra fırsat olmaz

oooo tombişim benim maşallah tekrar düşmüşsün kilona...çok sevindim canım. sen bu diyeti en iyi yapanlardansın maşallah

çikolatım biz de buralarda oluruz ama tek farkla o da şöyle olur kilolarımızı vermiş oluruz ve takılmaya geliriiz ayrılamadığımız için geliriz bağlarımızı koparamadığımız için geliriz olumsuz düşünme bence benim hemen aklıma bu geldi mesela

meyve gününü meyve sevmediği halde rahat atlatan bi tek ben varım herhalde bu diyette çok şaşırdım bana hiçbişey zor gelmedi sevdim diyeti ben geçen hafta da yapacam dedim yapamadım ama bugün başladım hala 1 patates yedim ama yapıyorrum ben valla ama gevşetmeye de varım sıkı şekilde dayanabildiğim kadar dayanır zorlandığım yerde gevşetirim ben de sizler gibi

peynir ben de bayılıyorum süt yoğurt vazgeçemem aslında ama benim de kan grubum a ve çoğu doğru ben de vejeteryan sayılırım mesela her eti yiyemem yesem bile sık sık yiyince rahatsız oluyorum ben de

bu hafta herkes boyunun ölçüsünü aldı bence ben de dahil olmak üzere bu haftadan kokrmuyorum aslında reyhan abla ve kalliste de olsaydı onlar da verdiler çünkü onlarınkiyle belki toparlardık ama candy cik yni kan arayışına girdi inşallah onlar istikrarlı olurlar

bence de hepimiz bu hafta iyi bir ders almış olduk. bayağı iddialı bir diyet yaptık fakat sonra dağıtınca aldık kiloları... inşallah bu hafta güzel geçer de aldıklarımızı veririz...

verirsin canım aldığım 2 kiloyu da rahat verirsin inşallah.. aslında bi süre 3-4 hafta bu diyete riayet etsek sanırım verdiklerimizi sabitleriz..

sen bu arada spor da yapamadın ya ondan da hızlı dönmüş olabilir..

verirsin bu haftasonuna kadar inşallah canım :Saruboceq:

inşallah canım.. bu arada senaryoların bir harika...ne cevherler varmış sende maşallah!

....

olsun birtanem be.. sikma canini..kallisimin dedigi gibi kilo almadan dön yeter.. cok zor gidiyor kilolar cokkkkk.Şeniz

tamam ablalarım söz çok dikkat edeceğim, öpüyorum ben de

cok sevinirim candycigim ve ben biliyorum inecegini evde okadar bastan cikarici yiyecege karsi nekadar güzel alternatifler bulmussun ben gurur duydum seninle.. kesinlikle güveniyorum sana bu hafta zor ama bellide olmaz yine. en gec önümüzdeki hafta 2li rakamlardasin. onu görünce zaten kesinlikle 3lü rakamlara dönmek istemiyeceksin.kendine bir ödül koy mesela istedigin kiloya gelince sunu alacagim sunu yapacagim gibi... 21 mayista 95 demistik sana banada 83 insallah olur ya insallah ..kaydirigubbakcemile5

nereye ya bir saattir okuyorum gecmisi ben geldim sen gittin ..:smiley-cool:

senin geldiğini gördüm reyhan ablacım.. dedim kesin geçmişi okuyor.. geçmiş de geçmişti hani dedim uzun sürer ben kaçayım.. eve gidince hemen baktım ne yazmışsın diye :1rolleyes: bugün de başladım diyetime patatesle zemuszemus bu cuma değil belki ama pazartesi falan belki düşerim ablam olumunekankayizsmile bu cuma üçüncü günü olacak ya 2 ya da 3 kilo gider en iyi ihtimal guclubacismile

candy cim sen memurdun galiba demi canım aklımda öyle kalmış ne güzel memur olmak varmış valla biz dün pazar günü yani saat 10da evden çıktık bebemizle beraber eve girdiğimizde saat gece 11 di ordan oraya koşturduk çocuk arabada uyudu sonra dükkanın orda koşturdu durdu 11 den sonra da bi müşterimiz üst kat komşumuz ona son çizimleri götürdüm onları konuştuk doruk ağlamaktan helak olmuş bu arada anni anni diye

memurum canım ve iyiki de memurum valla ben başka iş yapamazmışım.. dileğim ev hanımı olmaktı ama zaman işte çalışmayı gerektiriyor bi maaş bi eve bakamıyor :delphin: sana kolay gelsin ne diyim işin zor..

canım ya bence yazmaya tam gaz devam etmelisin sende ne yetenekler varmış dialoglar güzel devam et kesinlikle başarılarının devamını dilerim opuyorumnanaktan

teşekkür ettim canım.. opuyorumnanaktan

ha gayret canım bu hafta düşücez inşallah iki hanelilere daha olmadı öbür hafta ama muhakkak Allahın izniyle düşücez biz kilolardan değil kilolar bizden korksun kaydirigubbakcemile5

korksun valla.. zemuszemus yalnız ben sabah tartıldım 105,1 kiloydum akannehir ve fakat önceki akşamdan beri de tuvalete çıkamadım ondan olduğunu düşünüyorum çünkü dün akşam mercimek yemeği ile bulgur pilavı vardı.. bi tabak mercimek le yoğurt yedim.. çok aşırı derece de sevmeme rağmen bulgur pilavından sadece iki kaşık yiyebildim tabi.. sonra da koca bi bardak süt içip yattım.. tabi patlamaya hazır bi bombaya dönüşmüştüm sabah kalktığımda sütüdür mercimeğidir.. ama tık yok tabi.. tartılayım bari dedim.. tartıldım.. 105,1.. tam evden çıkıyordum ki kendimi helada buldum :kedi: ama bi daha da tartılamadım tabi.. odam çatı katında çünkü.. böyle işte boshayallersmile

yaaa pardon:kedi:ben yarışmaya başvurmak için farklı bir giriş falan yapılacağını zannediyordum.aslında bayağı da geçmiş sayfalardan okudum ama demekki anlamamışım:oklava:bugün teneffüslerde girebildim foruma neler neler kaçırmışım.Ama çabuk öğrenirim söz.kaydirigubbakcemile3

önemli değil canım.. bu cuma 12den önce kilonu bildireceksin (bunu sakın unutma perşembeden falan da bildirebilirsin okulda olacaksan tamam olumunekankayizsmile ) bi de haftaya cuma bildirince listeye gireceksin.. bu kadar.. bi de bize herşeyi yazabilirsin sadece zayıflama ile ilgili değil.. eskiden menülerimizi paylaşırdık fakat menülerimiz şu hale dönüştü

sabah:patates
ara:patates
öğle:patates
ara:patates
akşam:patates kaydirigubbakcemile3

ama yine de günümüzü renklendirecek tariflerini de bekliyoruz opuyorumnanaktan

canım okudum.haklısın böyle bir forum için pek uygunsuz bir isim ama anacığım bütün güzel isimler alınmış(mesela dombili,tombiş,şişman,şişgo falan düşündüm olmadı.bu arada adım Leyla ley kısmı oradan.bıranşıma gelince edebiyat öğretmeniyim.sevgileropuyorumnanaktan

ben de türk dili ve edebiyatı okuyorum hihoyyyt ama açık öğretim :kedi:

merhaba takımcığm,

canım olur öyle kırk yılda bir yani ölmedik ya o kada da değul.. yeterki alma vereliniortak

inşallah canım.. bu arada senaryoların bir harika...ne cevherler varmış sende maşallah!

:kedi: teşekkür ettim :kedi:

Son düzenleme:
hiiiiç korkma çok da kolay unutuluyor onlar bikaç hafta dişini sıkman gerekiyor sadece eşim akşamları başlıyor çıt çıt da çıt çıt herkes kaynuşum kayınpederim ama ben 3-5 tane alıyorum avcuma yarısını oğluma çıkarıyorum yarısını da kendim yiyorum yersem eğer o kadar azcık daha olsa demiyorum cips manyağıydım şimdi aylardır ağzıma sürmüyorum azcık sabır zor değil

tabi mecbur sabredicez yoksa hep böyle bol yağlı insanlar olarak kalırız ama şu varki kilo verdiğimi farkedince seviniyorum ve daha bir dört elle sarılıyorum diyete en azından mutlu oluyorum hiç yemesemde sorun değilmiş gibi desteğin için teşekkürler opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile

Back
X