Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar güzel dilekleriniz için cok tesekkurler, valla ailem gibi oldunuz hepiniz merakla bekliyorsunuz falan cok mutlu oldum

1 saat kadar nst'de kaldım, kasılmalar sıklaşmıș ama sancı olarak gelmiyorlar ağrı yok yani. Umut'un kalp atışları gayet iyi. Nst'de bi sorun görmedi yani doktor. Sonra muayene etti, artık açıklık başlamış, çatım da uygunmus doğuma :) pazartesi tekrar nst için çağırdı, maksimum 1 haftaya dogurursun dedi, hatta 3-4 güne bile olabilirmiş :) şu an her şey normal ilerliyor cok şükür :)

Ayy heyecanlandım ördekim, çatı muayenesi sıkıntılı mı peki? öyle diyolardı da.

Cok zıplama o zaman bekle haftaya persembeye kadar aynı gün doğum günümüz olsun paşacıkla
İkiniz iyi olun bebeyimm tek ortak dileğimiz bu

ne kadar asi ruhlu olsamda kendi iyiligim içinse soz dinlerim Ferahcigim
Aynı kafadayız şekerim o zaman

Günaydın 5. takımın azimli güçlü savaşçı kadinlari. kilolar ile savaşımız da zafer dolu bir gün diledim
Aayyy ne güzel bir dilek bu böyleee

Tünaydınlar

Gunaydin guzeller
Tünaydın spor kraliçemiz

Vallahi misafirlerim var yatılı çok giremedim buraya sırf ne yaptı bu kiz dogurdumu diye meraktan girdim senin gibi bizde bekliyoruz sağ salim sağlıkla dogsun insallah
Son günler belki saatler tadını çıkar çok ozleyeceksin o minik tekmeleri o hareketleri o koca karnını.

Ayy heyecanlandım ördekim, çatı muayenesi sıkıntılı mı peki? öyle diyolardı da.
Yani tabi çok hoş bi sey olduğu söylenemez ama abartılacak kadar da değil bence :) zaten çok kısa sürüyor :)
Cok zıplama o zaman bekle haftaya persembeye kadar aynı gün doğum günümüz olsun paşacıkla
İkiniz iyi olun bebeyimm tek ortak dileğimiz bu
Haha olur mu olur kuzucum :)
Tekmeleri özlerim de bu koca karnı özler miyim emin olamadım ya

İlaca yeni başladın ya ya ilaç sana yeterli gelmiyordur ya da daha hormonal olarak etki göstermeye baslamamistir :)

Kızlar az once birden telefonu elime aldim aradim diyetisyene randevu aldim bugun tek bosluk 16:00 'da varmis.. Şimdilik kimseye soylemicem aramizda kalsin..
Hic kimse duymadı ama herkes heycanla haberlerini bekliyor

Canim harika gorunuyorsun sen 70 kiloda incecik olursun bence
Aynen hamdolsun yetiyor 70 bana

Çikilatacım, hiç ama hiç 80'lerle alakan yok. Çok iyi duruyorsun maşallah.
Tisikkir idirim cnm :) nane limonu ihmal etme baya şifalı
Günaydın çıtırlar.. Pek sancılı bir günden hepinize merhabaaa..
Çok fenayım ölüyomm.. Niden her cıleyı bız cekıyoz sorgulamasıyla basladım güne
Ahh kıyamam ya doğurunca falan da geçiyormuş öyle dediler doğuma sevketmek için bir oyunmuş o meğersem

Şurda perşembeye ne kaldı ki ama bulmaz heralde o zaman açılma başladıysa pazar günü elinde olur gibime geliyor Ayy rahat rahat sağlıklı gelsin ne zaman istiosa o zaman gelsin :)

Şurda perşembeye ne kaldı ki ama bulmaz heralde o zaman açılma başladıysa pazar günü elinde olur gibime geliyor Ayy rahat rahat sağlıklı gelsin ne zaman istiosa o zaman gelsin :)
1 parmak açılma dedi santimini sormayı unuttum ben de. Sen bilirsin hemşire hatun kaç santim ediyor 1 parmak açılma?

Ahh kıyamam ya doğurunca falan da geçiyormuş öyle dediler doğuma sevketmek için bir oyunmuş o meğersem
Tabii şekerim kamuoyu araştırması yaptım ben.. hepsi yalan o söylentilerin..
evlenınce gecıyomus dedıler ordekcımm yooo yalan yohh oyle bısey dedı
cocuk yapınca gecıyomus dedıler 1cocugu olanlar yoo dedı
2cocuk yapınca gecıyomus dedıler en son nılgun yoo benım de gecmedı dedı..
Yanı anlıycaann külliyeemm yalanmıs hepsı gardasım

Günaydın çıtırlar.. Pek sancılı bir günden hepinize merhabaaa..
Çok fenayım ölüyomm.. Niden her cıleyı bız cekıyoz sorgulamasıyla basladım güne
Tünaydın çıtır. Geçmiş olsun. Bu sancılı süreç kolay kolay geçmiyor maalesef canım.

HAdi hayırlısı inşALLAH.

Ama ben ilk dogumdan sonra geçen cok duydum, ümidimizi yitirmeyelim mesela benim annemin dogumdan sonra ağrısı olmamış hiç. Arkadaşlarımdan da duydum geçen :)

ayy bugün giremedim temizlik vardı evde
meraklardaydım bebiş içinsağlıkla vaktinde saatinde gelsin umutcuk teyzeleri onu bekliyor hatta ben büyükannesi bile olabilirim

1cm ya var ya yok cnm kasılmalarin sık olsaydı bugün aciliverirdi :)
Tüh neyse artık birkaç güne açılır o zaman
ayy bugün giremedim temizlik vardı evde
meraklardaydım bebiş içinsağlıkla vaktinde saatinde gelsin umutcuk teyzeleri onu bekliyor hatta ben büyükannesi bile olabilirim
Olur mu monicim sen de teyzesi olursun ne olacak :) artık geri sayım başladı :)

kızlar 12.takım açılıyor diye heyecanlandım 2 yıl kadar önce oradaki üyeleri 8.takıma almıştım ve kapanış yazısını yazmıştım
ben çok üzülüyorum bir takım kapanınca
benimde aklımda bi süredir 13.takımı açmak var bakalım hayırlısıo zaman 11.takım kalır açılmayı bekleyen inşallah biriside o takımı açmak ister

Hayırlısı ve en güzeli olur inşALLAH moniciğim.

açılma başladıysa bu gece bile gelebilir paşamız hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…