Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım benim bende seni çok seviyorum tüm takımı çok seviyorumteşekkür ederim güzel düşüncelerin için
kapalı takımlar hep boynu bükük gelir bana can vermek hayat vermek lazım,bi süredir düşünüyordum 13.takımı açmayı bugünde 12.takım açılınca kapmasınlar diye ilan ettim

kızlar bu hafta ankaradaydım yaa rahat battı dermişim pazartesi izmir salı izmir dönüş çarşamba adıyaman perşembe gece urfadan dönüş önümüzdeki hafta ben iptalim haberiniz olsun
kaptanım sen leyleği havada görmüşsün bu yıl Allah kolaylık versin
Ölüyom demiş miydim?? Demediysem diyiverem suracığa bulunsun.. Çok fena yaaaa
Böyle kafamı duvarlara sürtmek istiyorum.. başka bi acı bunu bastırır sanırım
oy oy minnoşum

Canım öyle değil işler...hahaha yarım saat sonra bi sancı 10dk içinde bi bakarsın 8 santim bi 10dk sonra 10cm bu işler yeterki rabbim kolaylık versin sana
Ay öyle kolay oluyosa ben de istiyorum ondan
Tek çaresi buscopan Plus kesmiyor hem iyi gelir
Bi gün hiç unutmuyorum gece ağrı tuttu nöbetçi eczane bakıp hemn gittik içeri girdim elim ayağım titreyerek bana buscopan lazım dedim hapcilar gibiydim ya
Beni de anca majezik rahatlatırdı, Allah bulandan razı olsun

canimsin bende acilan takimlar kapaninca cok uzuluyorum
Bu arada sorma leylek gormedim ama keban baraj golunde bol marti adana ve aydinda kartal ve sahin cok gordum onlarda ise yariyormus :)
Bu arada ufak oglan duyunca biraz mahsunlasti nasil isleri yoluna koysam bilmiyorum haftada 1 veya 15gunde bir olsa sorun degil de haftayi kapatinca 2 seyahatle cocuklara zor oluyo

kızlar gıda intolerans testi yaptıran var mı? bu aralar yaptırmayı düşünüyorum. kronik yorgunluk, migren, bas ağrısı ve daha cogu yediklerimizden olabilirmiş.
Cnm ben de yaptirmak istiyorum ama cok pahali york testi bi ucuzlamadi gitti uygun bisey bulursan benimde haberim olsun

Aaaaa neden spor yapma dedi ki acaba canım, sordun mu?
Sormadim canim ya kaynadi arada oyle baska seylerden bahsedince .
Neyse bakim sporsuz verdigi listeyle ne kadar vericem.
Kendinden cok emindi 15 gun sonra 71 gormek istiyorum insallahh olurrr..

Cnm ben de yaptirmak istiyorum ama cok pahali york testi bi ucuzlamadi gitti uygun bisey bulursan benimde haberim olsun

Ay evet kaptanım, ucuzlasa bende yaptırmak istiyorum :) kredi mi çeksek naapsak :)

Hadi bakalım kuzucum, yürüyüşte mi yasak? Hani şöyle hava almalık yarım saat falan. Duramazsın sen şimdi.

sana leyleği havada gördün diyince aklıma geldi,bugün eşimle bizim burada gölet var eve çok yakın oraya gittik evimizin dibi ama sanki şileye yada ağvaya gitmiş gibi hissettiriyor öyle bir yer. bende gölette leylekleri.martıları,kuğuları ördekleri gördüm bol bol inşallah bende gezerim demekki varmış bi bildikleri o deyimi söylerken
çocuklar etkileniyor evet en çok

hayırlı olsun canım inşallah sana güzel yararı olur diyetisyenin
listeni bende paylaşmanı sabırsızlıkla bekliyorum

Suan yuruyorum sekerım 45 dk yı tamamlamak uzereyım
Sen naptınn
Eliş gece olunca bısey oluyor uyumuyor bıldıgın yaaa

Sıcak suyun yok mu özgem? Bana iyi gelir hep.
Bana gelmıyo canım yaa
Tek çaresi buscopan Plus kesmiyor hem iyi gelir
Bi gün hiç unutmuyorum gece ağrı tuttu nöbetçi eczane bakıp hemn gittik içeri girdim elim ayağım titreyerek bana buscopan lazım dedim hapcilar gibiydim ya
Hepsı ıtınayla denenmıstır hıcbır ılac bır halta yaramamaktadır sankı 5saat once mazejık ıcmedım.. oyle agrım var hala..yakında kulaklarımdan sokmaya baslıcam ılacları
canım ne diyeceğim bilemiyorum. bu sanciya ne iyi gelir?
valla bı yol kesfedemedım ben henuz canım
Beni de anca majezik rahatlatırdı, Allah bulandan razı olsun
yukarıda da belırttıgım gıbı kendılerı bana etkı etmıyuuurr.. bakısıyoruz su anda.. en sonunda butun kutuyu bırden ıcıcem.. bı de oyle denıcem belkı ıse yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…