Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar az once birden telefonu elime aldim aradim diyetisyene randevu aldim bugun tek bosluk 16:00 'da varmis.. Şimdilik kimseye soylemicem aramizda kalsin..
Hahaha tamam kimseye söylemicez

Kimse duymadı emin olabilirsin. Hala uyuyorlar
Ben erkenciyim valla benim oğlan en geç saat 08:30 da koğuş kalk yapıyor bize. Hiiiççç üstüme alınmıycam.

Ay beklemiyim günün ağarmasına dedim Nilgüncüm

Günaydın güzeller, kontrole gidiyoruz, cok heyecanliyim bu sefer. Bakalım doktor ne diyecek, çıkışta yazarım.

Takvimim de bitmiş bu arada

Gidiyorum hedefcim şimdi bakalım ne olacak
Ay kıyamam ya takvimler bitti Umutcuğumuzun sabrı bitmedi

Üzme canını özlemcim, hepimizin derdi aynı, bundan sonrasına bakacağız artık. Yıllanmış şarap gibi güzelleşeceğiz her birimiz tatlımmm geçmişe mazi geleceğe niyaziii, takılma şeker.

Hayırlısıyla al kucağına canım, valla dört gözle bekliyoruz hepimiz.

Yaaaa öyle sanın hiçte geçmiyo kuzular kötü haber verdim ama idare edin. Her iki doğumumdan sonra 1-1,5 yıl fazla ağrım olmadı ama sonra yine geri geldi.

Aaayyy bayılcam birazdan, maşa ile koca ayı filmindeyiz. Bitsin diye bekliyorum valla, çokta hoşsohbetmişsiniz maşallah. Kiiiimsecikler yok yine. Bana mı denk geliyo böyle acabaaaa.

Şimdi bitirdim eliptik 40dk şekerim ay rahatladım...

ayy şekerim inşallahsen de 13. takımı açarsın zaten çok iyi ve tecrübeli bir kaptansın ama gitmene hem üzülürüm hem sevinirim ben seni çok seviyom be ayşe cim
Kizlar diyetisyenden ciktim simdi ilk 10 gun spor yapma dedi nasil dayanacam sporsuzz yaa..
Bide 15 gun sonra gormek istedigim rakam 71 dedi. Ordaki tartida 75.6 ciktim ..
wavvv hatun 4,6 kg mu verecen diyo hadi bakalım kolay gelsin

Kizlar diyetisyenden ciktim simdi ilk 10 gun spor yapma dedi nasil dayanacam sporsuzz yaa..
Bide 15 gun sonra gormek istedigim rakam 71 dedi. Ordaki tartida 75.6 ciktim ..
Spor yok . Peki menü nasıl ve nasıl verecekmişsin 15 günde 4,6 kiloyu?. Tahlillerine baktı tabi ki.

Pek az ama bacım ne zamana artar kimbilir, sancı da yok zaten hayırlısı olsun :)

Amaaaan cidden mi yaaa
Canım öyle değil işler...hahaha yarım saat sonra bi sancı 10dk içinde bi bakarsın 8 santim bi 10dk sonra 10cm bu işler yeterki rabbim kolaylık versin sana

Aaayyy bayılcam birazdan, maşa ile koca ayı filmindeyiz. Bitsin diye bekliyorum valla, çokta hoşsohbetmişsiniz maşallah. Kiiiimsecikler yok yine. Bana mı denk geliyo böyle acabaaaa.

Kuzucum geçen hafta şirinlere gittik biz, maşadan çıkıp gelenler vardı, cidden çok mu sıkıcı? Ona da gitsek mi diyodum bende.

Kız vesile benim, servey değil :)

Ölüyom demiş miydim?? Demediysem diyiverem suracığa bulunsun.. Çok fena yaaaa
Böyle kafamı duvarlara sürtmek istiyorum.. başka bi acı bunu bastırır sanırım
Tek çaresi buscopan Plus kesmiyor hem iyi gelir
Bi gün hiç unutmuyorum gece ağrı tuttu nöbetçi eczane bakıp hemn gittik içeri girdim elim ayağım titreyerek bana buscopan lazım dedim hapcilar gibiydim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…