- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #242.981
55 demişsin 65 yazıyorum benYuruyus yokuna gıt gel 10-12 dk yapıyor toplam 55 dk oldu mınumummm
Eki Görüntüle 1991626 Esime yaptırdıgım hedıye geldı buyrun guzellerr
fırsat sitelerinde uygun. ama her şehirde yok. lab. olmadığı şehirlere kan alma kiti gonderiyorlarmis. yakın sehirlerde de mobil kan alma istasyonları varmış. tabi bu fırsat siteleri bu hizmeti veriyor mu? ben yine arastirmadayim. sana da bilgi vereyim uygun birşey bulursam.Cnm ben de yaptirmak istiyorum ama cok pahali york testi bi ucuzlamadi gitti uygun bisey bulursan benimde haberim olsun
inşALLAH canım:)Sormadim canim ya kaynadi arada oyle baska seylerden bahsedince .
Neyse bakim sporsuz verdigi listeyle ne kadar vericem.
Kendinden cok emindi 15 gun sonra 71 gormek istiyorum insallahh olurrr..
york testi canım. gıda intolerans testi diye daha cok biliniyor.Ne yaptırmak ıstıyorsunuz bakemmm
çok sekersiniz. ALLAH sağlıkla huzurla dolu ömürler versin hepinize :)Eki Görüntüle 1991626 Esime yaptırdıgım hedıye geldı buyrun guzellerr
doğru canım. aslında 30 kg fazla tartıyor ama...lydznp yeni tartın 1 kg fazla tartıyordu değil mi canım? Geçen haftaki kilona 1 kg eklemiş olarak paylaştım listeyi. Yanlış hatırlıyorsam düzelt lütfen
Slm kızlarrrbende katılmak istiyorum aranıza ama sporsuz olurmu kabul edermisiniz cevabınız evetseeeeee hemen alışverişe çıkayım malum evde ıvırzıvırdan başka birşey yokk
Ooo kimler gelmiş eskiler birer birer geri dönüyor :) aramıza almaz mıyız canım, hosgeldin, sefalar getirdin :)Slm kızlarrrbende katılmak istiyorum aranıza ama sporsuz olurmu kabul edermisiniz cevabınız evetseeeeee hemen alışverişe çıkayım malum evde ıvırzıvırdan başka birşey yokk
+30 kg tartı farkı eklendi, mezun olmak istiyor yazalım o zamandoğru canım. aslında 30 kg fazla tartıyor ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?