- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #243.001
Sana benzedımKilom sabit !!!
Ama durmak yok sirkeli limonlu suyumu ictim ve kahvaltimida yaptim..
Haftaya guzel sonuclar aliriZ insallah canim..Sana benzedım
Ikı haftadır süoer spor yapıyorum sabıt gelıyorummm
Günaydın hedefcim, ne güzel süper bi sekilde başlamışsın güne. Bu haftaki kilon da cok iyi, cok guzel bi eksi görmüşsün :)Herkese günaydın kızlar.
Sabah 2,5 saat kadar yürüyüş yaparak güne başladım.
Ördekcim de hala burada :)
Umarım herkes için çok güzel bir gün olur.
Günaydın hedefcim, ne güzel süper bi sekilde başlamışsın güne. Bu haftaki kilon da cok iyi, cok guzel bi eksi görmüşsün :)
Güzel olurdu ama görüntü pek ikna edici olmazGünaydınlar
Durum bilgisi: evet, hala doğurmadım
Ooo kimler gelmiş eskiler birer birer geri dönüyor :) aramıza almaz mıyız canım, hosgeldin, sefalar getirdin :)
+30 kg tartı farkı eklendi, mezun olmak istiyor yazalım o zaman
Toparlarsın toparlarsın inşALLAH. Düzenli spora ve dengeli beslenmeye devam.Amannn bıktımmmm pazartesi 79.4 bu sabah 79.2 -200fancynancy sende durum ne..
eğer açarsam öyle olacak tatlımAma o zaman bizden ayrılacak mısın monicim?
çok şık canım güle güle kullansın,rabbim size nice nice 10 yıllar göstersinEki Görüntüle 1991626 Esime yaptırdıgım hedıye geldı buyrun guzellerr
canımm süpersinn maşallah sana benim azimli arkadaşımSelamın aleyküm kızlarrrrrr
Herkese haırlı cumalar olsun
Rabbim gönlünüzden geçenleri hayırlı olarak nasip etsin tez vakitte inşallah....Aminnnn
Günaydınlar,
Umarım herkes güzel rakamlar görür tartıda bugün
moni Kuzuuuuu çok şükür tartı sonunda inadını kırdı da eksi gösterdi listelere döndüm
2li rakamlarıda gördüğümü yakında paylaşmak nasip olur inşallahhhhh .............Aminnnnnnn
Kız salıya kaldı 4 gün ( bugünü sayma )
Çok heycanlıyım acaba orada ne göreceğim tartıda diye
Dün Dilek gitmiş hatun 2 haftanın 1 haftasını tam uymuş daha sonra 3 kere kaçamak yapmış ama baya baya sağlam kaçamakhatta onunla giden arkadaşı onu diyetisyene ispiyonlamış ona rağmen 1.8 kg gitmiş 14 günde Sibel iyi bari okadar kaçamağa rağen eksi görmüşsün demiş
Ben bu kadar verdiysem senin kesin daha fazla gitmiştir dedidaha çok heycan yaptırdı hatun bana iyimi
Çok güzel bir hediye olmuş canımiyi günlerde kullansın
RAbbim nice sağlıklı, mutlu ve huzurlu yıllar nasip eder inşallah....Aminnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?