- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #243.121
Nilgün'ü çıkarın aranızdan o zaman
Kolay gelsin ortiiimmm..geberiyorm ya ay yarında temizlikvar toplanın gelinde 1 günde bitirelim
sağol canım ev badana oldu yavaş yavaş yıkar yerleştiririm artıkKolay gelsin ortiiimmm..
ay yeni dünya çıkmadı burda daha gelsede alsam çok severim afiyet olsun sanadaBugünkü.menum
Sabah 07.30
1 salatalık
1 domates
2 kk peynir
3 zeytin
Yrm dilim ekmek
Ara
1 şase t.kahvesi
5 minik çilek
Öğlen 12.30
1 kase ton balıklı salata
1 kase yoğurt
Ara
1 sade t.kahvesi
3 yeni dünya
Akşam 18.00
2 kepçe bezelye yemeği
3 kaşık pirinç pilavı
Su 2 lt
Spor 1 mil leslie, 10 dk karın egzersizleri
sağol canım ev badana oldu yavaş yavaş yıkar yerleştiririm artık
Kizcelerim 4. Cu olmusuz majun bildirim yapsaydi veya 3 sabitimiz olmasaydi kesin birinciydik saglik olsun
Yeni hedef listesi beklemedeyizz
elemsin banumKızlarrrrrrrrrrrr şu ana kadar birinci belli ikinci kim der gibisiniz takımcaMaşallah gayet güzel bildirimleriniz yine her zamanki gibi
moni Ayşemmmm kızzzzzzzz ne ka güzel bildirim yapmışsın Maşallah Hadi bakalım salı ne göreceğiz çok merak ediyorum
Ben hiç kaçamak yapmadım sayılır ( bugün kursta 72 yaşındaki kurs arkadaşımeminönünden gelirken şeker almış şu eski tarzda olanlardan yuvarlak kaç haftır ne ikram etse yemiyorum ama bu kez bak minicik zaten kesinlikle hatrım için ye dedi kabul ettim sonra bir ara acaba kadıncağız görmeden çöpe atsam mı diye düşündüm de dedim görür falan rezil olurum birde atmışım ağzıma bitmiş iş direnmenin alemi yok dedim
sağol canım hep birlikte ağzımızın tadı hiç bozulmasınHarika duruyorsun Serveycim.
Kolay gelsin şekerim. Güzel günlerde oturun ağız tadı ile..
İnşallah haftaya diyelim artık kaptanım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?