Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sağol canım anladım yükleyeceğim zaman yapayım şimdi çokda belli değil eşim baya fark var maşallah diyor ama ben incecik olmadan farkı anlıyamıyacaım galibaa.sopuyorumnanaktana.s.

ben onların hepsine bayılıyorum pazar günümün eğlencesi onlara.s:lepi:

evet ya biz de kızlı erkekli abiye kuzu modundayız.. sana da yazıyım abiye gibi bişey senaryoda.. ay ne kaddan mikemmell di mi?

bu arada benim adım sevAl kaydirigubbakcemile3 yani bana sevAlcım diyebilirsin kaydirigubbakcemile3

VERDİM ÇOK ŞÜKÜR ÇİKOLATIM NASIL OLDUĞUNU ANLAMADIM AMA KOŞUŞTURMACAYLA VERDİM HERHALDE HA Bİ DE AKŞAM YEMEK YEMEDİM AMA ÖĞLEN LAHMACUNLARI GÖTÜRDÜM pardon büyük olmuş hemen düzelttim
ben bu diyeti iyi yaptıydım geçen hafta ama dün akşam bozdum ya saat 10.30 falandı en son 4 de yemiştim patates eve vardığımda 10.30du makarna yedim 2 kaşık bir kaşık domates biber kızartması yedim ve sonuç hiç kilo vermemişim bugünm tartıldığımda aynıydım sinir oldum kendime bütün gün durdun durdun dedim akşam sapıttın o kadar da çok yemedim ama etkili olmuş verememişim öğleye misafirimiz vardı bugün pastaneden bişeyler almış gelmiş eşimle ona onları ikram ettim kendim otumu çöpümü yedim misafir kız da 40 kilo civarı herhalde ona baktıkça iştahım kapandı zaten bundan sonra kaçamak yok ama yazık ya bütün gün dayandım akaşam da yemesem süper olurdu neyse bakalım
sen de çok takma kafana araya başka sebepler girebiliyor kalabiliyor ama alma yeter ki üstüne çikolatım izmir dönüşü kallisin dediği gibi aynı kiloda olsan o da yeter

mersam bunu yazdım...

arkadaşlar patlıcanlarım nefis olmuş yanına taze soğan domates salatalık doğradım hımmmm diye yiyorum doyamadım çok güzel sizde yapın valla...

mersam bunu yazdım...

arkadaşlar patlıcanlarım nefis olmuş yanına taze soğan domates salatalık doğradım hımmmm diye yiyorum doyamadım çok güzel sizde yapın valla...

kalisim doğru söylüyosun aslında.ama burda o kadar çok varki sibirya kurdu nasıl bakıyolar bilmiyorum ama benim evim seninki gibi müstakil değil hep evin içinde olmak zorunda bilmiyorum yani napıcaz çok istiyoruz aslında .senin yırtığın cinsi neydi.

bu gün sebze günümü yaptınız.dur benimde buzlukta var hemen çıkarimde erisin.

valla patlıcan diyeti varsa bayılırım ben patlıcana hemen candy ye söyleyelim o bulur yine bir yerlerden geçen hafta karar vermiştim bu hafta sebze gününde patlıcan közleyecektim ama vakit falan kalmıyor bana yemek hazırlamaya haftaya yerim kısmetse
ayy bak aklıma geldi ben soğan domates biber sarmsak çiğden koyup yağ da koymayıp pişiriyordum altı da minicik açık ateş olacak yavaş yavaş süper oluyordu tüh yaaa

mersacım benim yırtık labrador cinsi .. çok var diye bakma canım yaa çok günah o hayvan çok soğuk iklime alışık çok yazık olur günahına girmeyin..

evde bakılabilecek labrador var cocker var golden var bunlara bakın yani...

tombilim varya sana çok kızdım sadece biber kızarması yedin diye ama

patlıcanı sebze gününde yapsana akşamdan hazırla yanınada salata koy ohh mis gibi..

7 güne çıkaralım o zaman.. biri patlıcan günü olsun biri baklagil (Özellikle yeşil mercimek aklinialirimsmile ) kaydirigubbakcemile3

bana da uyar bana da ben yaparım yeşil mercimek ve patlıcan durun ya fikir üretip durmayın artık
aslında ben 6 güne çıkarmayı düşünüyorum ama nasıl olur bilmiyorum bi fikrin var mı cumartesi de çalışıyorum ya uyma konusunda sıkıntım olmaz sadece pazar serbest gün olsun diyorum ne dersin sen daha deneyimlisin

canım vaktin olmuyorsa git bi lokantaya patlıcan kebabı iste patlıcanlarını ye.. mmm. ne güzel oluyor..

ben de ekleyecem bekleyin eşim gelsin foto onda çeksin kafasız resmimi ama ilk halim yok son halile idare edivereceksiniz mersam da soruyordu o da görmüş olur

canım bu beş günde yediklerinden karma bi menü yapabilirsin.. yağsız pişirirsin yine.. normal bi diyet menüsü olur.. baklagil günü de fena fikir değil bence ama biraz sıkıntı yaratabilir kaydirigubbakcemile3

canım vaktin olmuyorsa git bi lokantaya patlıcan kebabı iste patlıcanlarını ye.. mmm. ne güzel oluyor..

tısss vakti her yönden yok işini bırakıp lokantayamı gidecek kaydirigubbakcemile3 kızcağız buraya gelip yazamıyor bile... bide kebap söyleyip patlıcanını yiyecek etini bırakacakmı :jeyyar:

offf biz hiçbişey izleyemiyoruz yaaaa kimdir bu abiye kuzu havuçlu anneyi biliyoruz arada kaçırmazsak izliyoruz onları zaten başka bişey de izlemiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…