Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar valla bu gün buraya girmem iyi geldi tam acıkıyodum bende heveslendim şu saatten itibaren sebze yiyorum aslında çok yemedim zaten kabak kavurmuştum.şimdide cacık yaptım 1 kase onu yiyorum

tombilim varya sana çok kızdım sadece biber kızarması yedin diye ama

patlıcanı sebze gününde yapsana akşamdan hazırla yanınada salata koy ohh mis gibi..

yaaa kızma ben yeteri kadar kızdım valla kendime yarım biber için hem de ee yaz geldi hemen inmeliyiz bu kilolardan ki mis gibi biber kızartmaların patlıcan kızartmaların tadına bakabilelim hiç olmazsa
hem ben de sana kızdım sabhatan beri patlıcan deyip duruyon ben sabah patlıcan yemedim ki şimdi yiyebileyim bugün benim sebze günüm sadece domates maydonoz kuzu kulağı marul salatalık yedim sabahtan ama idare eder durumdayım

tısss vakti her yönden yok işini bırakıp lokantayamı gidecek kaydirigubbakcemile3 kızcağız buraya gelip yazamıyor bile... bide kebap söyleyip patlıcanını yiyecek etini bırakacakmı :jeyyar:

söyleyip burda yiyecek vaktim bile yok valla hem sabahtan da patlıcan yemedim mafoldumben

ferihan bende başladığımda seinle hemen hemen aynıydım korkma çabucak gider inşallah 107 idim bende... 2 ayın soınunda 18 kilo vermiştim

ayy gerçekten darısı başıma inşallah veririm bende çabucak bir anönce görmek istiyorum şöyle zayıf hallerimi inşallah çabuk görürüm sen 18 kiloyu nasıl bir diyetle verdin neler yaptın anlatırmısın a.s.

tombilim tamam canım demiyorum patşıcan matlıcan :))

türk malını izlemelisin nefis ya çok gülüyorum ben özellikle abiye kuzunun özlü sözlerine..

her koyun kendi bacanağınlan basılır:roflol: dedi akşam koptum ...

mersam daha sık gel o zaan :)) bende akşam yine patlıcan yapmaya karar verdim o kadar hoşuma gitti ki anlatamam çok iyi geldi...

tıs vaktim olsa çıkmıycamda.şimdide aşağıda olmam gerekiyodu ama sohbeti özlemişim sizinle salladım işleri.mervişi bekliyorum dersaneden gelsin hemen yürüyüşe çıkacaz.
bende geçen hafta sebze gününü patlıcanla geçirmiştim çok güzel oluyor.

pazartesi akşamları mı oluyor kallisim bi deneyim bakalım yakalayabilecekmiyim

kalliste sana geçen yağları falan sormuştum ya hani korsemi giymeden sürsem demiştim korsemi buldum denedim ve resmen bol pantalon gibi oluyor bu durumda yeni korse almam gerekecek benim nasıl sevindim nasıl zemuszemus

kalliste sana geçen yağları falan sormuştum ya hani korsemi giymeden sürsem demiştim korsemi buldum denedim ve resmen bol pantalon gibi oluyor bu durumda yeni korse almam gerekecek benim nasıl sevindim nasıl zemuszemus

ohh ohh ne güzelllldelikafadulden

ama vücudun deforme olmadan yağlarada başlamalısın...

geçen akşam eşimin amcasıgil bizdeydi yengem beni gördü tabi bi iltifat bi iltifat nasıl güzel olmuşsun diye daha fazla verme diyor falan yok dedim daha yolun yarısındayım bugün de kızı telefon açtı bana annem görmüş seni nasıl vermiş kiloları konuş da sen de ver diye bana arattırdı diyor hahayyy ona da anlattım tabi uzun uzun nutuklarla yok efendim sabır işi yok herşeyden vazgeçtim diye öyle deyince daha şekil oldu daha da gaza geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…