- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #24.341
ohh ohh ne güzelllldelikafadulden
ama vücudun deforme olmadan yağlarada başlamalısın...
evet pzartesi... müziğini ve sözlerinide kızımın arkadaşı yapıyor :kedi:
tombilim tamam canım demiyorum patşıcan matlıcan :))
türk malını izlemelisin nefis ya çok gülüyorum ben özellikle abiye kuzunun özlü sözlerine..
her koyun kendi bacanağınlan basılır:roflol: dedi akşam koptum ...
tam türk malı tam :roflol:
ferihan sen bunu okurken bende diğerlerini bulayım bakalım hoşunuza gidecekmi...
http://www.kadinlarkulubu.com/showpost.php?p=977318&postcount=13
ben kaçtım.. mesaim bitti annem geldi.. pazara gidicez şimdi.. patlıcan kabak semiz otu falan alıcam
gerçekten mi kallisim.. çok beğeniyorum ben o müziğii.. çok ritmik bayılıyorum.. hiç sevmem o tarzı ama.. bu süper :lepi: kutlarsın bizim için naniknanik
ben kaçtım.. mesaim bitti annem geldi.. pazara gidicez şimdi.. patlıcan kabak semiz otu falan alıcam
ay tebrikler kallisim ne mutlu ya. öp kizini bizim icin basarilarinin devamini diliyoruz.. harika bir haber bu..candycim türk dili edebiyatımı okuyorsun daha önce yazmamıştın ne güzel bir bölüm yaa edebiyatı çok severim..
benim kızımda iç mimarlık okuyor demiştim ya onun yanında açık öğretimde fotoğraf ve kameramanlık okuyor tüm sınavlarından geçmiş bu yıl akşam istanbuldan döndüde sevinçle anlatıyordu hayırlısı bakalım...
ay kallisim kocaman bir kase karnibahar haslamasi götürdüm ise limonlu baharatli millet yan yan bakiyor. ama hic kafami kaldirmadim gereksiz seyler sorup sinirimi ziplatmasinlar diye.. langir lungur yedim kalktim sabahta turplu domates salatalikli salata yapmistim. öyle duruyorum yani.. patlican cok iyi fikirmis. ama ferihanin dedigi gibi haftaya yapayim kismetse..delikafaduldenreyhan ablama ilham olsun diye yazayım belki akşama yapar.. ablacım candynin konusunda görünce aklıma geldi patlıcan közleyip bol limon baharatla yiyeceğim saat 3 gibi filan yaparım ben şimdi 2 kabak yedim yeter o bana o saate kadar.
yaaa bizim mersacık noldu yine kendi deyimiyle karabatak mersa oldu bu kız off geçen yılda böyleydi...
hahahahahahah:roflol::roflol::roflol:Spike yani kedim ayları şaşmış mart zannetmeye başladı şu an balkondan sarkmış işkence yapıyormuşum gibi bağırıyor :))
aminnnnnn:kedi: ama napalım verilecek kilolar çok öyle bir kaç günle bir haftayla gitmiyor bu yılların yağları uzun süre yapmak lazım ki kurtulalım bu kilolardan Allah yardımcımız olsun mafoldumben
git git ben geldimya sende git :))Şenizben kaçtım.. mesaim bitti annem geldi.. pazara gidicez şimdi.. patlıcan kabak semiz otu falan alıcam
merhabalarrrrrrr.. bukadar sohbet edilirmi ya hic beni düsünmedinizmi?????????
bu kadin ac isten gelir iki saat meraktan her noktayi virgülü okur merakli taze demedinizmi?
saka saka valla iste takim dedigin böyle olmali..:lepi:
reyhan ablam hoşgeldin... okudunmu herşeyi...ne güzel değilmi..
sen şimdi dinlen ben yarım saat sonra gelirim :)) gökçe geldide alıyo pc yi birazdan geliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?