- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #243.541
tatlım ara öğünlerde yağ yakıcı şeyler tüketirsen ve ara öğün atlamassan daha çabuk kilo gidiyorfancynancy canım aksam 50 dk daha yuruduk toplam 120 dk oldu sanırım buna ragmen sabıt gelırsem artık
3 lt ye yakın içiyorumtatlım ara öğünlerde yağ yakıcı şeyler tüketirsen ve ara öğün atlamassan daha çabuk kilo gidiyorve tabii olmassa olmazımıs bol bol su
tatlım bize spor vermiyor diyetisyen boşuna kas yapıp yağları yakamıcaksınız diyor,acaba spordan olabilir mi?3 lt ye yakın içiyorum
Ara ogun yapıyorum
Yoğurt yesılcay tuketıyorum
Eeee
Delırcem yaaaa moni cimmm 3 hafta olcak bu hafta da sabıt olursam
Bu kdr spora ve gece yememeye fırt dıye ınmelıydı
Ne evrakı Vesile cımkahvemi aldım, evraklarıma gömülüyorum artık. ördekte doğurmamış. günlük rutinler tamam
Ay ne bıleyım 3 haftadır nerdeyse hergun min 49 dk yuruyorumtatlım bize spor vermiyor diyetisyen boşuna kas yapıp yağları yakamıcaksınız diyor,acaba spordan olabilir mi?
yağ yakan meyveler,kivi,ananas ve orman meyveleri bunlardan tüketmeyi dene bu hafta.yanında mutlaka sıcak su yada yeşil çay olsun,4 ara öğün yap,sabah öğle arası 1 tane,öğle akşam arası 2 tane akşamdan sonra 1 tanebi dene bakalım bu hafta sonuç nasıl olacak
Baska spor deneme sansım yokçok iyi yürümüşsün
kilo azaldıkça vucud daha fazla direniyor bencede birde yürüyüş temposuna alışıyor başka sporları dene
Menülerini de görsek kuzucum belki bir faydamız olurdu sana. Acaba yeterince karbonhidrat tüketmiyor musun?fancynancy canım aksam 50 dk daha yuruduk toplam 120 dk oldu sanırım buna ragmen sabıt gelırsem artık
Canım benim, çok teşekkür ederim@fancynancy dogum gunun kutlu olsun mutlu yıllar arkadasımm
ödem yapmışsındır olabilir tabii dolunayında çok etkisi var dolunayla birlikte vücudumuzda büyüyor kilo vermek zorlaşıyor dolunay küçüldükçe biz de küçülüyoruzAy ne bıleyım 3 haftadır nerdeyse hergun min 49 dk yuruyorum
Aksamların6-7 den snr dıkkat edıyorum
Kımıldamıyor yaaa
Bu arada bugun yarın regl olcam ondan mı acaba bu haftaaa
Haklısın canım sabretcezbakalımödem yapmışsındır olabilir tabii dolunayında çok etkisi var dolunayla birlikte vücudumuzda büyüyor kilo vermek zorlaşıyor dolunay küçüldükçe biz de küçülüyoruzbide bilirsin sende büyük kilolar daha kolay gidiyor,senin gibi vermesi gereken kilo azaldıkça mücadele de artıyor sabır bitanem pes etmeden sabır
Canım emzırme kaynaklı menuyu paylasmayı es gecmiştıkMenülerini de görsek kuzucum belki bir faydamız olurdu sana. Acaba yeterince karbonhidrat tüketmiyor musun?
Canım benim, çok teşekkür ederim
sağol canımamin canım inşallah hepimizden gidecek kilolar
enginar yapraklarını kurutulmuş olarak aldım,demleme usulü yapıp içiyorum
evet canım listelerimiz baya çeşitli ve her hafta değişiyorkansızlık olduğu için 10 kuru üzüm var her gün,karaciğer enzimlerim yüksek diyede enginar suyu veriyor onlar sabit başımın derdi insülin direncide bonusum
Canim regli olacakmissin niye geriliyosun ondanmis iste.. ben butun hafta eksideydim carsamba regli oldu olacak derken cumaya sabit cikicam diye gobegim catladi..Canım emzırme kaynaklı menuyu paylasmayı es gecmiştık
Yoksa cok stres olup yemıyorum
Denedık sutum azalmıştı o yuzden kaptanlarla da konusup vazgectık
Ünş özgem yaaaCanim regli olacakmissin niye geriliyosun ondanmis iste.. ben butun hafta eksideydim carsamba regli oldu olacak derken cumaya sabit cikicam diye gobegim catladi..
Valla bak guven bana stresi birak niye gitmiyo niye gitmiyo diye bi sabah bi bakican inanilmaz bi eksi tek seferde gelicek.. 1.oldugum hafta oyle olmustu bana.. ben de niye gitmiyo sonlari kaldi diye triplere girdim gerdim kendimi farketmeden yok yere..
Vucudun tepki verecek sana sen sakinles yeter canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?