Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tatlım ara öğünlerde yağ yakıcı şeyler tüketirsen ve ara öğün atlamassan daha çabuk kilo gidiyorve tabii olmassa olmazımıs bol bol su
3 lt ye yakın içiyorum
Ara ogun yapıyorum
Yoğurt yesılcay tuketıyorum
Eeee
Delırcem yaaaa moni cimmm 3 hafta olcak bu hafta da sabıt olursam
Bu kdr spora ve gece yememeye fırt dıye ınmelıydı

3 lt ye yakın içiyorum
Ara ogun yapıyorum
Yoğurt yesılcay tuketıyorum
Eeee
Delırcem yaaaa moni cimmm 3 hafta olcak bu hafta da sabıt olursam
Bu kdr spora ve gece yememeye fırt dıye ınmelıydı
tatlım bize spor vermiyor diyetisyen boşuna kas yapıp yağları yakamıcaksınız diyor,acaba spordan olabilir mi?
yağ yakan meyveler,kivi,ananas ve orman meyveleri bunlardan tüketmeyi dene bu hafta.yanında mutlaka sıcak su yada yeşil çay olsun,4 ara öğün yap,sabah öğle arası 1 tane,öğle akşam arası 2 tane akşamdan sonra 1 tanebi dene bakalım bu hafta sonuç nasıl olacak

Ay ne bıleyım 3 haftadır nerdeyse hergun min 49 dk yuruyorum
Aksamların6-7 den snr dıkkat edıyorum
Kımıldamıyor yaaa
Bu arada bugun yarın regl olcam ondan mı acaba bu haftaaa

Ay ne bıleyım 3 haftadır nerdeyse hergun min 49 dk yuruyorum
Aksamların6-7 den snr dıkkat edıyorum
Kımıldamıyor yaaa
Bu arada bugun yarın regl olcam ondan mı acaba bu haftaaa
ödem yapmışsındır olabilir tabii dolunayında çok etkisi var dolunayla birlikte vücudumuzda büyüyor kilo vermek zorlaşıyor dolunay küçüldükçe biz de küçülüyoruzbide bilirsin sende büyük kilolar daha kolay gidiyor,senin gibi vermesi gereken kilo azaldıkça mücadele de artıyorsabır bitanem pes etmeden sabır

Kahvaltı
2 kızarmış yumurta
2 küçük dilim tam buğday ekmeği
Çay

Ara
Kurme bar

Öğle
Fırında mücver
Beyaz peynir
Nutella
2 dilim ekmek

Akşam
5 köfte
1 lavaş

Filtre kahve

Çok karbonhidratlı bir gün oldu farkındayım bebeler bir uyusun sporumu yapcam inşallah.

Haklısın canım sabretcezbakalım
Pes etmek yok
Hedefe ulasayım korurkrn de verırız ınş

Menülerini de görsek kuzucum belki bir faydamız olurdu sana. Acaba yeterince karbonhidrat tüketmiyor musun?

Canım benim, çok teşekkür ederim
Canım emzırme kaynaklı menuyu paylasmayı es gecmiştık
Yoksa cok stres olup yemıyorum
Denedık sutum azalmıştı o yuzden kaptanlarla da konusup vazgectık

sağol canım

Canım emzırme kaynaklı menuyu paylasmayı es gecmiştık
Yoksa cok stres olup yemıyorum
Denedık sutum azalmıştı o yuzden kaptanlarla da konusup vazgectık
Canim regli olacakmissin niye geriliyosun ondanmis iste.. ben butun hafta eksideydim carsamba regli oldu olacak derken cumaya sabit cikicam diye gobegim catladi..
Valla bak guven bana stresi birak niye gitmiyo niye gitmiyo diye bi sabah bi bakican inanilmaz bi eksi tek seferde gelicek.. 1.oldugum hafta oyle olmustu bana.. ben de niye gitmiyo sonlari kaldi diye triplere girdim gerdim kendimi farketmeden yok yere..
Vucudun tepki verecek sana sen sakinles yeter canim

Ünş özgem yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…