- 15 Nisan 2016
- 3.428
- 11.686
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #243.801
Aayy sinirlerim bozuldu konu konuya cekıyo ama.. Sahanın bı fılmı var ya ezgi molayla.. Cerenle celal. orda bı sahne vardı kız korkutuyodu bunu bu da altına yapıyoduHahahahah valla koptum gülmekten alamıyorum kendimi
Belki böyle başlar artık dogum ne bileyim yapmadığımız totem kalmadı
AhahahAayy sinirlerim bozuldu konu konuya cekıyo ama.. Sahanın bı fılmı var ya ezgi molayla.. Cerenle celal. orda bı sahne vardı kız korkutuyodu bunu bu da altına yapıyoduBiraz argolu ama ahahah tutamıyorum kendımı ıpler koptu bende kızlar
doğru tespit bende seni görünce çomağımı saklıyorumHerkeslere gunaydiiinnnn
Tesekkurler datlum
Valla kalorisi cok diye biliyorum ben.. bi sure uzak dursan iyi olur bence.. olmaz olsun onun yaktigi yagben bi ara regliye yakin kuru kayisiya sarmistim ama kaçırdım ipin ucunu.. sonra almadim bi sure eve tutamiyom kendimi diye. Sen bilirsin yine de ama o kadar masum degil bence
Cok sagol canim
Amin canim hepimizin,tesekkur ederim
Bebeyimmm tesekkur ederim
He ya o zamanlar fenaydi kulaklari cinlasin asli canimiza okuyodu ama benim isime geliyodu iyi yapmışsın ordekcim kizmiyorum yine de
Lutfen zorluk cikarmayin beyefendi cikis bu taraftan buyrun buyrun
Bence oyle canim.. yorgunluk uykusuzluk stres buyuk dusmanlar
Deli deliyi görünce comagini saklarmis.. adam napsin senle mi ugrasacak he demis iste
Nilgun karar verir.. yap bakem bi dene sen de
Kilomu da yazayim
Gecen hafta 61,8
Guncel 61
Fark 0,8
Yuzde %1,29
Ahaha aynen dur atıym vıdeosunu hattaAaayy yarıldım yıneeee
Esra ceyhan once bı evet dıyo yaen son adam da alalım bunu dışarıya diyo
Bunları anlatıcam hep Umuta görürsün ördekcım.. Dicem bak anan boyle dıyodu sanaAlalım bunu dısarı dıyodu dıcem
Kızlar herkes acıp ızleyıp bızım ıcın de gulsun bugun.. ofıste kahkayı basamadım ıstedıgım gıbı
Kizlar bugun + sonucla kalsaydim beni izine ayirin uzun bir sure tartilmak istemiyorum diyecektim. Sabah uyaninca 76 ciktim. Yuruyus yapinca ve Wc sorunum azda olsa cozulunce eksiyi gorebildim!!!
Fark cok yok ama hic olmamasindan iyidir..
Bu haftada ayni sekilde devam edim bakim insallahhh daha iyi bir sonuc alirim..
Aylardan beri bu rakamlar arasinda kaldim!!!Kurtulmak istiyorum artik!!!
Gecen hafta :75.6
Bu hafta :75.2
Fark :400gr
Yuzde :%0.53
ne güzel işte daha da mutlu huzurlu günleriniz olsun canımselam kızlar hayırlı cumalar
dün dışarılardaydım gelinim ve bebişleyaramaz annesini biraz yorsa da, bebişle dışarıda olmak bana çok iyi geldi
rüzgar doğduğundan beri hayatıma hareket geldi koca kışı evde geçiren ben her gün bi yerlerdeyim eşim de adımı gezenti taktı
birazdan yine kaçıcam
allah iyiliğini versin,incecik ol hemiiiAayy sinirlerim bozuldu konu konuya cekıyo ama.. Sahanın bı fılmı var ya ezgi molayla.. Cerenle celal. orda bı sahne vardı kız korkutuyodu bunu bu da altına yapıyoduBiraz argolu ama ahahah tutamıyorum kendımı ıpler koptu bende kızlar büyüklerimin affına sığınarak paylaşıyorum
kilo bildirimim:
geçen hafta:98,0
bu hafta:96,9
fark:1,1
ayy çok mutluyum
sabahtan beride 96 69 olarak dilime takıldı,o günleri görecekmiyim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?