- 15 Nisan 2016
- 3.428
- 11.686
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #243.781
tartıldım 85,5 sabitimOrtim tartıldın mı kaçsın
Harikasın cnmGunaydin kizlar
herkese hayırlı cumalar
Ben bu sabah soktayim
Geçen hafta 72.7
bu hafta 70.9
Giden 1.8
Reglin de 3. Gunu ama bu hafta hiç kaçamak yapmadim
Kilomu da yazayim
Gecen hafta 61,8
Guncel 61
Fark 0,8
Yuzde %1,29
Gunaydin kizlar
herkese hayırlı cumalar
Ben bu sabah soktayim
Geçen hafta 72.7
bu hafta 70.9
Giden 1.8
Reglin de 3. Gunu ama bu hafta hiç kaçamak yapmadim
Sagol canım dusunmen yeterinatettimolacak kuzum dün yine nobetteydim yazmaya çalıştım yazamadım doğum günün kutlu olsun nice incecik olarak huzurlu mutlu yıllara
Kız kendı kınan mı?? yazın degıl mıydı senın dugun??Benı sabit yazalım mi yine nobetten çıktım lazere gidiyorum ordan elbise almak için çarşıda gezicem sonra kuaföre sonra da kınaya gitcem ölmem inşallah
Yediğim acılar beni ishal yapmaktan başka bir işe yaramadımorordek burada olduğuna göre bir hareketlik yok demektir. hâlâ rahatımı bozmayın modunda. tam paşa canım
Gel de bizimkini sev :)hayırlısı ile kucağına alda sitemi falan unutursunkoklamaya doyamazsın ayy ne yapsam bi bebişte ben mi yapsam bebek sevmeyi özledim benimkiler sıpa oldu artık
Ya şimdi burda cani anne gibi gorunmeyeyim hani bebekleri severken boyle poposuna hafif vurarak severler ya onu kastediyorum ben :) sahsen ben arkadaslarimin cocuklarindan da cok sevdiklerimi poposundan severim tarzım boyleah Şeyma ah bi doğsun bak bu söylediklerinin 1 tanesini bile yapamayacaksın. bırak vurmayı koklamaya kıyamayacaksın. ay bak simdi bende duygulandım. ALLAH sağlıklı hayırlı ömürler versin.
Sabri bey napiyosunuz lutfen sizi dışarı alalım vardı ya aklıma o geldi Lutfen zorluk cikarmayin beyefendi cikis bu taraftan buyrun buyrun
Bilemedim ben de. Baya mazeretsiz ayrıldı ama? Belki kaptanımız gelirse fikir verirKaptanicelerimtoplight morordek
maJun durumuna baktım 24 martta gırmıs lısteye bugun 7.haftası yanı ızıne ayırmak ıcın 1haftaya daha ıhtıyacımız var.
28nısandan berı yaklasık 2haftadır sıteye dahı gırmemıs.. Listeyı etkılememesı ıcın ızın yazsak mı demıstım ama yapamıyoruz. Bu hafta da gelmezse 2.bıldırımsız haftası olacak.
Diskalıfıye yazsak mı bılemedım???
Ahaha aynen dur atıym vıdeosunu hattaSabri bey napiyosunuz lutfen sizi dışarı alalım vardı ya aklıma o geldi esra ceyhan miydi o kadının adı?
Ahahaha baslık da ayrı kopuss..Ahaha aynen dur atıym vıdeosunu hattaAaayy yarıldım yıneeee
Esra ceyhan once bı evet dıyo yaen son adam da alalım bunu dışarıya diyo
Bunları anlatıcam hep Umuta görürsün ördekcım.. Dicem bak anan boyle dıyodu sanaAlalım bunu dısarı dıyodu dıcem
Kızlar herkes acıp ızleyıp bızım ıcın de gulsun bugun.. ofıste kahkayı basamadım ıstedıgım gıbı
Ahaha aynen dur atıym vıdeosunu hattaAaayy yarıldım yıneeee
Bunları anlatıcam hep Umuta görürsün ördekcım.. Dicem bak anan boyle dıyodu sanaAlalım bunu dısarı dıyodu dıcem
Kızlar herkes acıp ızleyıp bızım ıcın de gulsun bugun.. ofıste kahkayı basamadım ıstedıgım gıbı
Ya bu efsane bi şey her izlediğimde gülerimAhaha aynen dur atıym vıdeosunu hattaAaayy yarıldım yıneeee
Bi ara vardı ya yok Allah diyen aslan falan fılan.. senı de haber yaparız..Ya bu efsane bi şey her izlediğimde gülerim
Bizimki de böyle Allaaaaaah diyerek falan dışarı atarmış kendisini olur mu oluray koptum valla sabah sabah. Bu Umut'un keyfi yüzünden ne diyeceğimi bilemez oldum kendisine, mizah anlayışım gelisti
Hahahahah valla koptum gülmekten alamıyorum kendimi
Bi ara vardı ya yok Allah diyen aslan falan fılan.. senı de haber yaparız..
Ankarada bugün dünyaya gelen bebek Allahh diyerek dısarı cıktııı..( Arkada o magazın programlarındakı ses var ya o adamın sesını dusun.. Az sonraaa)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?