- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #243.761
ya hem diyetime hemde sporuma çok dikkat ettim bu hafta ama artı çıkınca gerçekten moralim bozuluyor bu kadar çabayaAy sorma Nilgüncüm ya, daha da var reglime yani ama niye böyle oldum bilmiyorum.
Korkudan tartılmak istemiyorum, pazartesi den beri kaçamaksız günüm olmadı çünkü
Ama Salı'dan beri de nasıl yürüyorum anlatamam. 3 gün sağa sola yürüdüm bacaklarım ağrıyor yaa, sabah kalkınca ayaklarımın üzerine basamıyorum acısından, nasıl tembelliğe alışıp hamladıysam artık
Olabilir serveyim, bir de bence de çok stres yaptın şu aralar, onun da etkisi olabilirIykusuzluktan mı acaba sabıt gelıyorum ordegım
Ama çıkması gerekmiyor mu artık?Onun keyfi yerinde canım ya, çocuğu zorla dışarı çıkartacaksınız yani. Ama gerçekten tam bir boğa geliyor galiba kızların dediği gibi. Hem inatçı hem de keyfine düşkün
yavaş vurrGünaydınlar herkese :)
Olabilir serveyim, bir de bence de çok stres yaptın şu aralar, onun da etkisi olabilir
Ama çıkması gerekmiyor mu artık?
Isırıcam onun inadını ben, yeter yahudoğunca poposuna şaplağı yiyecek
yalnız çok keyif adamı olacak hepimize dokuz doğurttu sıpaGünaydınlar herkese :)
Olabilir serveyim, bir de bence de çok stres yaptın şu aralar, onun da etkisi olabilir
Ama çıkması gerekmiyor mu artık?
Isırıcam onun inadını ben, yeter yahudoğunca poposuna şaplağı yiyecek
Falakaya yatırır gibi vurmayacagım heralde naptınyavaş vurro anki halini görmek isterdim kızımda anesteziden gözümü açar açmaz nasıl kızım iyi diye sormuşum birde eşime parmakları tam mı saydın mı dediğimi hatırlıyorum oda saydım tam demişti ne alakası varsa anestezinin etkisi galiba eşimde saydım tam diyo çatlak herif
hayırlısı ile kucağına alda sitemi falan unutursunFalakaya yatırır gibi vurmayacagım heralde naptıno ilk anlar ben de cok duygulu olurum o kesin, ağlarım hatta. Sonra kendime gelince hafif bi vurucam poposuna neredeydin sen diye :) analar sitem eder ya oyle o anlamda :)
5. takımın 1. UMUT paşası ilan ediyoruz kendilerinimorordek burada olduğuna göre bir hareketlik yok demektir. hâlâ rahatımı bozmayın modunda. tam paşa canım
ah Şeyma ah bi doğsun bak bu söylediklerinin 1 tanesini bile yapamayacaksın. bırak vurmayı koklamaya kıyamayacaksın. ay bak simdi bende duygulandım. ALLAH sağlıklı hayırlı ömürler versin.Falakaya yatırır gibi vurmayacagım heralde naptıno ilk anlar ben de cok duygulu olurum o kesin, ağlarım hatta. Sonra kendime gelince hafif bi vurucam poposuna neredeydin sen diye :) analar sitem eder ya oyle o anlamda :)
Bende kahvaltı yapıyorum geldim yürüyüşten..hadi bakalım bol bol yağ yak inşallahGünaydın kızlar.. Bende aspir yagini ictim yuruyuse ciktim..
Ortim tartıldın mı kaçsın
Tesekkurler datlumçatlak ex ortim iyi doğdunnnnnnnnnn...... doğum günün kutlu olsun canım
nice senelere rabbim gönlüne kalbine göre ne dilersen versin
Valla kalorisi cok diye biliyorum ben.. bi sure uzak dursan iyi olur bence.. olmaz olsun onun yaktigi yagŞekerim fıstık ezmesi yağ yakardı ne bileyim kilo vermeye yardımcıydı diye biliyorumbolca lif ve protein vardır hatırlıyorum. Bir ara okumuş şaşırmıştım hatta. Yoksam Nutella bana bakıyor ben ona, ellemiyorum Reeglim 25inden sonra olması lazım canım, şu sıralar sanki içinde şeker olan herşey beni çağırıyor gibi
Cok sagol canimDoğum günün kutlu olsun, sevdiklerinle birlikte hep mutlu ol inşallah. ..
Amin canim hepimizin,tesekkur ederiminatettimolacak canımmm, nice mutlu senelere, sevdiklerinle upuzuuunnn sağlıklı ve huzurlu yılların olsun inşallah
Bebeyimmm tesekkur ederimOrtimmmmmmmmm canımmmmmmm
Sen mı doğdun bugunnnn
Iyı kı dogdun ıyı kı ortım oldunnnn
inatettimolacak
He ya o zamanlar fenaydi kulaklari cinlasin asli canimiza okuyodu ama benim isime geliyodu iyi yapmışsın ordekcim kizmiyorum yine deKeşke inadını şöyle kullansa:
"Siz misiniz benim doğum tarihimi belirleyen? Alın iste size inat cumartesi doğmayacağım" diyerek yarın falan gelse
Faydamız olduysa ne mutlu bize :)
Aklıma hep şey geliyor yaa sen ilk takıma geldiginde ceza kesiyordum ya ben, sana hep yalan yanlış cezalar kesmiştimsen de soruyordun hep "neden ceza aldım" diye ama yapıyordun da kıyamam
Lutfen zorluk cikarmayin beyefendi cikis bu taraftan buyrun buyrunBi de bu arada bugün doğumu tetikleyen çoğu şeyi yaptım:
Yarın da bunları tekrarlayayım diyorum. Daha da gelmiyorsa zaten geleceği yokmuş, cumartesi günü "Hocam Umut Bey'i dışarı alalım" diyerek hastaneye gideceğim :)
- Yürüyüş
- Merdiven çıkma (5 kat + 3 kat şeklinde farklı zamanlarda)
- Acı ve baharatlı yemek
- Pilates topunda zıplamak
Bence oyle canim.. yorgunluk uykusuzluk stres buyuk dusmanlarIykusuzluktan mı acaba sabıt gelıyorum ordegım
Deli deliyi görünce comagini saklarmis.. adam napsin senle mi ugrasacak he demis isteyavaş vurro anki halini görmek isterdim kızımda anesteziden gözümü açar açmaz nasıl kızım iyi diye sormuşum birde eşime parmakları tam mı saydın mı dediğimi hatırlıyorum oda saydım tam demişti ne alakası varsa anestezinin etkisi galiba eşimde saydım tam diyo çatlak herif
Nilgun karar verir.. yap bakem bi dene sen dehayırlısı ile kucağına alda sitemi falan unutursunkoklamaya doyamazsın ayy ne yapsam bi bebişte ben mi yapsam bebek sevmeyi özledim benimkiler sıpa oldu artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?