- 25 Nisan 2015
- 3.146
- 9.590
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #243.841
eksi eksidir canım bozma moralini. Bak vermişsin ne güzelKizlar bugun + sonucla kalsaydim beni izine ayirin uzun bir sure tartilmak istemiyorum diyecektim. Sabah uyaninca 76 ciktim. Yuruyus yapinca ve Wc sorunum azda olsa cozulunce eksiyi gorebildim!!!
Fark cok yok ama hic olmamasindan iyidir..
Bu haftada ayni sekilde devam edim bakim insallahhh daha iyi bir sonuc alirim..
Aylardan beri bu rakamlar arasinda kaldim!!!Kurtulmak istiyorum artik!!!
Gecen hafta :75.6
Bu hafta :75.2
Fark :400gr
Yuzde :%0.53
Anladım zaten kaçışı yokYa ne güzel anlattın monisim, ben de Umut'u pusetine atıp gezmeyi düşünüyorum tüm yaz :) hem fazla kilolarimi veririm hem hava almış olur. Bahar bebeklerinin şansı iyi oluyor derlerdi öyleymiş cidden :)
Supersin canikom
Yarın geliyor Umut Paşa, kaçışı yok artık
Ama ben mi fenayım hedefcim baksana halime
Haklısın canım belki dediğin gibi hemen yapamam ama bi ara şaplağı yiyecek kaçışı yok
inşALLAH canımkilo bildirimim:
geçen hafta:98,0
bu hafta:96,9
fark:1,1
ayy çok mutluyum
sabahtan beride 96 69 olarak dilime takıldı,o günleri görecekmiyim acaba
Yok canim hiiic kimseye soylemedim..Özlemcim paylaştın mı diyetisyene gittiğini etraftakilerle?
Evet canim siz hariç..Tabi biz hariç..
Eline sağlık kuzucum, doğru görünüyor yüzdeler.***5. Takım 517. Etap***
servey (69,9/70,3/-0,4/% -0,57)
0zlem (75,6/75,2/0,4/%0,53)
inatettimolacak (61,8/61/0,8/%1,29)
moni (98,0/96,9/1,1/%1,12 )
fancynancy (78/77,5/0,5/%0,64)
Cikilatacanavari (80,4/) sabit
lydznp (85,5/) sabit
BuRCuCuKkK (54,7/54.2/0.5/%0.91)
maJun (71,5/ ) 2.kez bildirimde bulunmadi,takim kurallarina uymadigindan diskalifiye edildi
aytozuvegece (72.7/70.9/1.8/2.47)
hedef38beden(83,1/83,5/-0,4/-0,48)
TopaLsoLucaNn (69,8) sabit
5. Takım Ortalama: %0,492
toplight ve morordek kaptanicelerim liste bu sekilde siz de bi kontrol ediverin
Evet canim siz hariç..
Bizi bizden baska kimse anlamaZ zaten..
Sabah yuruyus donusu esimle kizima sıcak pide aldım benim tb ekmegim vardi zaten. Esim yine mi ondan yiyiyorsun diyor!!!ilk defa boyle bisey yapiyorum hic bisey saklayamam normalde.Kotu bisey yapmis gibi hissettim kendimi!!
--
Bu hafta dort dortluk dikkat edicem insallah guzel bir sonuc alirim. Sozde diyetisyen 2 hafta sonra 71 gormek istiyorum dedi daha 75'in altina inemedim.[/Q UOTE]
Kolay değil tabi kilo sorunu olmadan anlamak Özlemcim ama şanslıyız ki buradayız ve birbirimizi anlıyorum.
Düştükçe kaldırıyoruz birbirimizi.
Aslında üzülme bence veremedim diye.
Dİyetisyene birebir uyduğunu ama istediğin kadar veremediğini söylediğinde farklı yaklaşımlarda bulunup belki sorunu da çözebilri.
Kızlar ablam 92 kilo. Tüm tahliller yapıldı. Sorun yok. 1 aydır diyetisyen kontrolünde ve sıkı diyet yapıyor. Haftada 3 gün spor salonuna gidiyor. Pazar hariç de her sabah 1 saat yürüyor. 700 gr yağ gitmiş vücudundan tolam, ama gram kilo veremedi. Morali çok bozuk, bırakacak diye korkuyorum. Yağ yakimini artıracak bir ilaç vermişler. Ne olduğunu bilmiyorum. İnternetten pek anlamıyor, anlasa buraya üye yapacağım ama kullanamaz.
Bana da kilodan dolayı gıcık oluyor bu ara farkındayım
Onun için ne yapabiliriz? Normal mi yaşadığı süreç
Herkesin kilo verimi aynı olmuyor ne yazık ki Burcucuk.
Diyet öncesinde kan testlerini falan yaptırdı mı?
Verdiği ilaç ne ki? L cartine ya da Cla falan mı?
Al işteeKızlar ablam 92 kilo. Tüm tahliller yapıldı. Sorun yok. 1 aydır diyetisyen kontrolünde ve sıkı diyet yapıyor. Haftada 3 gün spor salonuna gidiyor. Pazar hariç de her sabah 1 saat yürüyor. 700 gr yağ gitmiş vücudundan tolam, ama gram kilo veremedi. Morali çok bozuk, bırakacak diye korkuyorum. Yağ yakimini artıracak bir ilaç vermişler. Ne olduğunu bilmiyorum. İnternetten pek anlamıyor, anlasa buraya üye yapacağım ama kullanamaz.
Bana da kilodan dolayı gıcık oluyor bu ara farkındayım
Onun için ne yapabiliriz? Normal mi yaşadığı süreç
ellerine sağlık özgecim sen paylaşırsan sevinirim ben şimdi anneler günü kutlaması için kreşe gideceğim***5. Takım 517. Etap***
servey (69,9/70,3/-0,4/% -0,57)
0zlem (75,6/75,2/0,4/%0,53)
inatettimolacak (61,8/61/0,8/%1,29)
moni (98,0/96,9/1,1/%1,12 )
fancynancy (78/77,5/0,5/%0,64)
Cikilatacanavari (80,4/) sabit
lydznp (85,5/) sabit
BuRCuCuKkK (54,7/54.2/0.5/%0.91)
maJun (71,5/ ) 2.kez bildirimde bulunmadi,takim kurallarina uymadigindan diskalifiye edildi
aytozuvegece (72.7/70.9/1.8/2.47)
hedef38beden(83,1/83,5/-0,4/-0,48)
TopaLsoLucaNn (69,8) sabit
5. Takım Ortalama: %0,492
toplight ve morordek kaptanicelerim liste bu sekilde siz de bi kontrol ediverin
Ne verdiğini bilmiyorum, bana anlatmıyor zaten. Diyetisyenden önce tüm tahlilleri yapıldı. Sorun yok...
Bu hafta kacamak yapmadım
Hergun min 45 dk yurudum
2 saat yurudugum de oldu
Hatta yarım saattır yuruyorum şuan
Guneş uykusuzluk demedım yurudum
Aksam 7 den snr yemedım
Suyumu içtım
Ara oğunumu yaptım
Emzırıyorum
Yesılcayımı içtım
400 gr artı cıktım
Oynamıyorum artık
Sizin zorunuzla falan mı başladı diyete? Pek istemiyor mu?
Serveycim, acaba bir vücut şaşırtma mı yapsan?
Eline sağlık kuzucum, doğru görünüyor yüzdeler.
Paylaşabilirsin istersen, aytozuvegece ve hedef'in % işaretlerini eklersin paylaşırken onlar gözden kaçmış galiba kilolar eklenirken :)
ellerine sağlık özgecim sen paylaşırsan sevinirim ben şimdi anneler günü kutlaması için kreşe gideceğim
İnsallah hedefcimgayretim o yöndeHiç zannetmiyorum muskacım senin kaptıracağını.
Sen ki sona kadar geldin. O kadar azmettin. Bundan sonra mümkün değil eskiye dönmezsin.
Ne güzel dua bu boyle. Bütün duaların senide bulsun canımHayatima katmama sebep oldugun guzelliklerin misli misli bulsun seni hayatinda sevgili muskacim
Hosbuldum canım iyiyim. Annemde iyi süküryalnız umut hepimizden inatçı çıktı
hoş geldin defne ablacığım nasılsın annenin iyi olmasınada çok sevindim rabbim bir daha göstermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?