- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #244.021
geçmiş olsun canım dikkat et kendinedaha erken klimaya hasta eder dikkat et
ay yok evden çıkasım yok bugun hasta gibiyim bir kırgınlık var üstümde
Kızlar mesajlarınızı tek tek okudum alıntı yapamasam da... Hepinize cok tesekkur ederim dedim ya ailem gibi oldunuz diye gerçekten öyle
Minik vakvak cidden cok inatçı çıktı, ne yalan söyleyeyim cok kolay bir doğum olmadı. Aşağı inemedi başı uzun süre, resmen gelmek istemiyordu Umut paşa. Doktorumun da sabrıyla normali zorladık ve 17:55'te cok şükür sağ salim dünyaya geldi Umutcuk. Cok duygulandım, cok ağladım doğuncasimdi ikimiz de iyiyiz. Sütüm az da olsa geliyor, biraz doyurmakta zorlansam da emziriyorum Umut'u elimden geldiğince. Simdi o uyuyor, ben de biraz dinlenecegim. 12:30 gibi emzirme seansı :)
Ve sözümü tuttum, sancılar sırasında aklımdan geçtiniz insallah hepiniz incecik olursunuz diye dua ettim, umarım kabul olursizi cok seviyorum
Cok sagol canımmm.. artık ben de kendımı tanıyamıyorum gercektenbi de kesınlesınce sıze de soylıcem ama olacak gıbı sanırım.. bıkac hafta ıcınde burnumu da yaptırıcam,bambaska bırı olucam gercekten heyecanlıyım benı uzun suredır gormeyenlerle karsılasmak ıcın acıkcası
aaaaaaaaa terbiyesizler kız dikkat et valla bu devirde olmayacak şey yok benim bile sinirlerim bozuldu şimdi kaç yaşlarındalardıAy sinir oldum şurda yeniden yürüyüşe başladım parkta 4-5 tane küçük çocuk küfürlü laflar ediyorlar bana, polisi aradım adı bile yetti dağıldılar ama sinirim bozuldu benim de. Hiç böyle şeyler olmazdı buralarda neler dicem de susuyorum
yeni hayatınız hayırlı uğurlu olsun inşallah..Guzel dilekleriniz için çok teşekkürler, hepinizin anneler günü kutlu olsun, sonucta her kadın bir anne adayi :)
Biz eve çıktık artık, oglusla yeni bir hayat bizi bekliyor
aaaaaaaaa terbiyesizler kız dikkat et valla bu devirde olmayacak şey yok benim bile sinirlerim bozuldu şimdi kaç yaşlarındalardı
Guzel dilekleriniz için çok teşekkürler, hepinizin anneler günü kutlu olsun, sonucta her kadın bir anne adayi :)
küçüklermiş terbiyesizler8-9 heralde. Bende sinir oldum ya.
yeni hayatınız mutlu huzurlu sağlıklı olur inşALLAHGuzel dilekleriniz için çok teşekkürler, hepinizin anneler günü kutlu olsun, sonucta her kadın bir anne adayi :)
hayırlı geceler kızlar
yorucu ama bir o kadar da güzel olan geniş sülale pikniğimizdeydim tüm günsanırım çoluk çocuk 40 kişi vardık neredeyse
ucundan ,tadından , minik minik de olsa biraz kaçtı haliylebile bile kaçırdım bu arada istemesem kesinlikle yemezdim buda itiraf olsun yarınki ve salı diyetisyen tartıma yansır ama cuma bildirimime etkilemicek telafi edicem inş.
günaydın ortim bende şimdi geldim yürüyüştenGünaydın kızlar.. Yuruyuse cikiyorum simdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?