Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hoşgeldin tekrar güzel anne ördek
Kuzuğunla bol bol hasret gideriyorsundur şimdi.
İlk anneler gününde de berabersiniz ne güzel.

Gerçekten çok büyük bir başarı.
İyi ki başlamışsın. İyi ki kendine bu iyiliği yapmışsın canım.
Eğer kendini daha mutlu hissedeceksen yaptır tabi burnunu da.
Aslında bence her şeyi kendimizi daha mutlu ve iyi hissetmek için yapmalıyız.

Ay sinir oldum şurda yeniden yürüyüşe başladım parkta 4-5 tane küçük çocuk küfürlü laflar ediyorlar bana, polisi aradım adı bile yetti dağıldılar ama sinirim bozuldu benim de. Hiç böyle şeyler olmazdı buralarda neler dicem de susuyorum

aaaaaaaaa terbiyesizler kız dikkat et valla bu devirde olmayacak şey yok benim bile sinirlerim bozuldu şimdi kaç yaşlarındalardı

Guzel dilekleriniz için çok teşekkürler, hepinizin anneler günü kutlu olsun, sonucta her kadın bir anne adayi :)
Biz eve çıktık artık, oglusla yeni bir hayat bizi bekliyor
yeni hayatınız hayırlı uğurlu olsun inşallah..
Şimdi yorgunsun biraz kendine gel uzun uzun yazmanı bekliyoruz ne kadar sancı çektin kaç kilo boyu kaç kime benziyo eee nasıl bir duyguymuş anne olmak bahsettiğimiz gibiymiş değilmi doğurmuş olsanda tekrar içine sokasın geliyo...

Guzel dilekleriniz için çok teşekkürler, hepinizin anneler günü kutlu olsun, sonucta her kadın bir anne adayi :)
Biz eve çıktık artık, oglusla yeni bir hayat bizi bekliyor

Oh evine yuvana gelmişsin ya bundan sonrası güzel olacak kuzucum :) aynen Nilgün gibi bende meraklardayım.

hayırlı geceler kızlar
yorucu ama bir o kadar da güzel olan geniş sülale pikniğimizdeydim tüm gün sanırım çoluk çocuk 40 kişi vardık neredeyse
ucundan ,tadından , minik minik de olsa biraz kaçtı haliylebile bile kaçırdım bu arada istemesem kesinlikle yemezdim buda itiraf olsunyarınki ve salı diyetisyen tartıma yansırama cuma bildirimime etkilemicek telafi edicem inş.

Aynı durum bende de var :) dün minik bir kaçamağım oldu benimde ama bugün dikkat etmeye çalıştım gerçi suyumu yeterince içmedim bugün ama yarın kesinlikle damacanayı sırtıma bağlamam gerek ki şu ödemi atayım ( hala şiş ayaklarım dünden )
Bu salı pek ümitli değilim açıkçası ama sıkıntı yok dediğin gibi cumaya kadar fazlası gider ve sonraki listeyide sağlam tutarım ki telafisi olsun

Menum

Sabah 11.00
1 yumurtadan menemen
1 kk peynir
1 salatalık
2 zeytin
2 dlm t.b.ekmeği
1 salatalık

Ara 13.30
2 sade t.kahvesi
10 badem
10 k.üzüm

Ara 15.30
1 elma
1 kase yoğurt

Akşam 19.00
1 dilim pizza

Su 2 lt
Spor 30 dk yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…