- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #244.061
Yapacak bişey yok ne derse o..Ya bu Umutcuk sürekli emmek istiyor. Memede uyuyor sonra yatağına yatırıyorum ağzında emecek bi sey olmadığını fark edince hemen ağlamaya başlıyor. Şu an tabi cok kucuk sık sık emziriyorum zaten de uyku icin memeye alışmasın bu oğluşnapcam ben ya?
canım benim çok normal bi durum buYa bu Umutcuk sürekli emmek istiyor. Memede uyuyor sonra yatağına yatırıyorum ağzında emecek bi sey olmadığını fark edince hemen ağlamaya başlıyor. Şu an tabi cok kucuk sık sık emziriyorum zaten de uyku icin memeye alışmasın bu oğluşnapcam ben ya?
Bakim internetten bir, emzirirken de yapılıyor herhalde değil mi canım.Ferahcığım ben bugun muzaffer kuşanın 2haftada 6-8 kg diyeti var geçen sene yapmıştım güzel kilo veriliyor birde normalde 3 oğun ama ben ara oğunde ekliyorum hatta kuşanımsı diyoduk bakalım ne olacak cumaya
nilsub Yuruyuse gittim geldim.55 dakika yurudum arkasından 30 dakikaka eliptik yaptim. Arkasindan gorumcemler kahvaltiya geldi.Cok abartmasamda bende yedim onlarla!!! Sıkıldım ya listeyede uyuyordum dort dortluk yine gitmiyor yine gitmiyor!!!!
Ah ah yeni derdimiz şimdi bu değil mi taze anne ördekYa bu Umutcuk sürekli emmek istiyor. Memede uyuyor sonra yatağına yatırıyorum ağzında emecek bi sey olmadığını fark edince hemen ağlamaya başlıyor. Şu an tabi cok kucuk sık sık emziriyorum zaten de uyku icin memeye alışmasın bu oğluşnapcam ben ya?
Ay kıyamam ben ona annesiii, bırak emsin. Benimki koca dana oldu neredeyse memede gezdireceğim.Ya bu Umutcuk sürekli emmek istiyor. Memede uyuyor sonra yatağına yatırıyorum ağzında emecek bi sey olmadığını fark edince hemen ağlamaya başlıyor. Şu an tabi cok kucuk sık sık emziriyorum zaten de uyku icin memeye alışmasın bu oğluşnapcam ben ya?
Bak kızlarda ve erkeklerde hep aynı sorun var demek. erkekler anne memesi kızlarda emzik istiyorAy kıyamam ben ona annesiii, bırak emsin. Benimki koca dana oldu neredeyse memede gezdireceğim.Memeyle uyuyor, yapacak bir şey yok, kızım emzikle uyurdu ama saatlerce uğraşırdım uyusun diye, kucakta ayakta sallar dururdum. Oğlumun emerek uyuması işime geldi.
Emzik vermeyi düşünmüyorsun herhalde
Bak kızlarda ve erkeklerde hep aynı sorun var demek. erkekler anne memesi kızlarda emzik istiyor@morordek im bol bol emzir daha çok küçük. emzirdikçe süt gelecek zaten.
Ay sinir oldum şurda yeniden yürüyüşe başladım parkta 4-5 tane küçük çocuk küfürlü laflar ediyorlar bana, polisi aradım adı bile yetti dağıldılar ama sinirim bozuldu benim de. Hiç böyle şeyler olmazdı buralarda neler dicem de susuyorum
hayırlı geceler kızlar
yorucu ama bir o kadar da güzel olan geniş sülale pikniğimizdeydim tüm günsanırım çoluk çocuk 40 kişi vardık neredeyse
ucundan ,tadından , minik minik de olsa biraz kaçtı haliylebile bile kaçırdım bu arada istemesem kesinlikle yemezdim buda itiraf olsun yarınki ve salı diyetisyen tartıma yansır ama cuma bildirimime etkilemicek telafi edicem inş.
Ben onun tadını hiç beğenenedim monicim, bir hevesle de almıştum ama 1 kez yiyebildim.ALINTIDIR
Chia tohumunun faydaları nelerdir?
Chia tohumunun faydaları nelerdir? Diyetisyen Neslihan Aktepe yanıtladı:
Chia tohumlarının, 100 gr yaklaşık 500 kaloridir. Yüksek karbonhidrat ve protein içeriğine sahiptir. %85 i liflerden oluştuğu için tok tutar.
Kan şekeri ve insülini dengeler. Kilo vermeye yardımcıdır. Yaban mersininden daha güçlü antioksidandır. Muzdan 2 kat daha fazla potasyum içerir. Ispanaktan 5 kat daha fazla demir içerir.
Omega-3 ve 6 yağ asitlerinden zengindir. Günlük en fazla 2 yemek kaşığı chia tohumunu süt veya yoğurda katıp jöleleştirerek tüketebilirsiniz.
Günaydın kızlar :)
Sabah sabah siber saldırıdan engellenmiş tüm siteler. Cepten idare edicez artık :)
Aslında moralim bozuk çünkü tartıda +1,3 çıktım ama bana müstehak. Cuma cumartesi ve pazar iyice yoldan çıktım, toparlanma vakti. Ayyy çok sinir oldum kendime.
78,8 nedir arkadaş yaaaa
Ben hafta sonu vurdum dibine herşeyin birde regli olucam +5çıkarım galiba
nilsub Yuruyuse gittim geldim.55 dakika yurudum arkasından 30 dakikaka eliptik yaptim. Arkasindan gorumcemler kahvaltiya geldi.Cok abartmasamda bende yedim onlarla!!! Sıkıldım ya listeyede uyuyordum dort dortluk yine gitmiyor yine gitmiyor!!!!
selam kızlar
yeni bir hafta yeni umutlarla başlasın inşallah
Ya bu Umutcuk sürekli emmek istiyor. Memede uyuyor sonra yatağına yatırıyorum ağzında emecek bi sey olmadığını fark edince hemen ağlamaya başlıyor. Şu an tabi cok kucuk sık sık emziriyorum zaten de uyku icin memeye alışmasın bu oğluşnapcam ben ya?
Yeşil çayımı demledim, limonumu da attım, içiyorummmm. Limonlu sularımı da hazırladım, akşama kadar içerim artık.
Kıymalı patates yemeği çok kalorili olur mu akşam yemeği için, çocuklarla eşime yapacağım, kendime ayrı yemek yapmak çok zor geliyor valla, 4-5 yk yesem bişiy olmaz herhalde ekmeksiz falan.
Geçin dalganızı tabiYeaaaa ilk serzeniş yeriimmatın bunu fava gencler
Ben bi ara tartilicam insallah, kac kilo gitti cok merak ediyorumPAZARTESİ TARTISI
servey >>69,9>>
0zlem >>74,5>>
inatettimolacak >>61,0>>62,0>>+1,0
moni >>96,9>>97,4>>+0,5
fancynancy >>77,5>>78,8>>+1,3
Cikilatacanavari >>80,4>>
lydznp >>85,5>>
B BuRCuCuKkK >>54,2>>54,1>> -0,1
aytozuvegece >>70,9>>
hedef38beden >>83,5>>
T TopaLsoLucaNn >>69,8>>
nilsub >>79,2>>
@wendigo >>64,9>>
morordek
kızlar pazartesi kilolarınızı ekleyin
Monisim kalkan ve susam yağı tam olarak kullandığım seyler, herkes tavsiye etmisti, bi bildikleri varmış. Arada göğüs ucu kremi de sürüyorum. Sütüm geliyor cok şükür, insallah zamanla artar.canım benim çok normal bi durum busabırla sıkılmadan emzireceksin,memede uyumaya alışacak gibi bir durum yok çünkü zaten memede uyumaya programlılar 2 aylık oldu rüzgarımız ağzı ördek gibi hep açık göğüs ucun için mutlaka susam yağı kullan canım tahinlerin üzerinde biriken yağda aynı işi görüyor,göğsüm iyi diye düşünme mutlaka sür çünkü ne yaparsan yap o yara oluyor hem emzirirken silmek de gerekmiyor
aventin göğüs kalkanı var oda çok yardımcı oluyor
bu süreçleri rüzgar ve annesiyle yaşıyor olmamdan dolayı önerilerim
bide dipnot vereyim,bazen bebeişler uzun süre uyuduklarında kan şekerleri düştüğünden emmek için uyanamıyorlar mutlaka uyandırıp emzirmek gerekiyor.
https://www.e-bebek.com/philips-avent-scf15702-gogus-kalkani-2li-p-pav-757/
Ben emzik denedim dayanamayıp onu da emiyor kerata. Sanırım emme refleksinden. 2 saatte bir de emziriyorum. Olur gider herhalde böyle.Ah ah yeni derdimiz şimdi bu değil mi taze anne ördekBebeklerin doğduğunda 3 refleksi olurmuş biri emmek, sıçrama, tutma. Bizim Zeynepte sürekli emmek isterdi ama göğsümü değil de biberon. Kız beğenmedi beni ben sağıp biberonla vermek zorunda kaldım. Dr. uyku zamanı emzik ver dedi bana. Açlıktan değil refleksten emiyordur dedi. Çok şükür emzik bağımlılığımız yok. Sadece uyurken alırdı. Oğlan tam tersi umut gibi hiç göğsümden ayrılmazdı. Bana kokuna alışmıştır dediler. Bende sütlü tshirt koydum baş ucuna horul horul uyurdu
Başıma bir iş gelmeyecekse, 2 günlük bebeye emzik mi verilir diye kinamayacaksaniz emzik verdigimi itiraf ediyorumAy kıyamam ben ona annesiii, bırak emsin. Benimki koca dana oldu neredeyse memede gezdireceğim.Memeyle uyuyor, yapacak bir şey yok, kızım emzikle uyurdu ama saatlerce uğraşırdım uyusun diye, kucakta ayakta sallar dururdum. Oğlumun emerek uyuması işime geldi.
Emzik vermeyi düşünmüyorsun herhalde
2 saate acıkıyor zaten mecbur emziriyorum :)Bak kızlarda ve erkeklerde hep aynı sorun var demek. erkekler anne memesi kızlarda emzik istiyor@morordek im bol bol emzir daha çok küçük. emzirdikçe süt gelecek zaten.
Evet tam bekledigimiz gibi obur bogaAyy ördekcim senin boğa tam beklediğimiz gibi geldi desene :)
Ferahcığım ben bugun muzaffer kuşanın 2haftada 6-8 kg diyeti var geçen sene yapmıştım güzel kilo veriliyor birde normalde 3 oğun ama ben ara oğunde ekliyorum hatta kuşanımsı diyoduk bakalım ne olacak cumaya
he aferim ne idüğü belirsiz şeyleri yapın yapın sonra fazlasıyla geri alıp bunalıma girinnilsub Nilgüncüğüm internetten baktım da şimdi, garip şeyler yok menülerinde, yani kolay hepsi, valla yapılabilir, dediğin gibi arada ara öğün eklersem galiba sürdürebilirim. 15 gün yapılıyor sonra tekrarlanabiliyor mu acaba? Hani bazılarında 1 ay ara verin falan diyorlar. Sen neden yapmıyorsun artık tatlım bu diyeti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?