- 15 Nisan 2016
- 3.428
- 11.686
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #243.981
Sagol canımVaayyyy kuzucum sen bildiğin mutasyon, evrim falan geçirmişsin.
Mezuniyet foton tüm gerçekleri ortaya semiş maalesefbenimde var böyle fotolarım. Ama harikasın, harikasın, harikasın. Valla tebrik ediyorum, inşallah ben ve diğer diyet kankilerimiz de böyle olur, istediğimiz kiloya ulaşırız. Nasıl farkediyor yaa. O göbüş için özel egzersiz yaptın mı canım yoksa kilo gittikçe yağlarda biriktiği yerlerden kendi başlarına mı gittiler
Aman canım, çok güzel vermişsin, şakın bir daha geri alma kuzucum olur mu
Emegınız cok buyuk kaptanım,tesekkur ederımMuhtesem otesisin cnm iste basari ve azim sonucu masallah sana
Cok sagol canımmm.. artık ben de kendımı tanıyamıyorum gercektenYaaa şaka mısın canım sen?
100 bin kere maşallah.
Harika bir şekilde kilo vermişsin ama o kadar doğru bir şey yapmışsın ki anlatamam.
Adeta evrim geçirmişsin ve belki de ilerleyen yıllarda oluşabilecek pek çok hastalığın önüne geçmişsin.
Tekrar çok çok tebrik ediyorum.
Senı daha ıncecık yapıcaz nılgunum.. mahmut ıse yarayacak ınanıyorum ben sanawaaaaa ne diyeceğimi şaşırmış durumdayım
Ahh ahh sana soyleyecekler yazmakla bıtmez.. baslayan hıkayenın ılk satırlarını yazdın ıste sen farketmeden ablacım..Muhteşeeeem harika olmuşsun canim allah nazarlardan saklasın. Tebrik ederim seni.. harika yaa
Heyt ortime bak sennnn öpüyorum kocaman inşallah incecik halini hep korursunSagol canımbakma sımdı tembel olduguma ben bıkac ay oncesıne kadar sporumu yapıyodum aksatmadan ısler yogunlastı ben tembellestım bıraktım ıyıce sporu.. sız sakın yapmayın pısman oluyorum ıcten ıce..
Leslıe yaptım daha cok canım yılmadan usanmadan.plank ve squat.. keske pılatese baslasaydım ama onda ıstıkrar saglayamadım maalesef sız yapın kesınlıkle benden 10kat daha ınce gorunursunuz garantı verıyorum.
Ama en onemlı etken de dedıgın gıbı yaglar nerden bırıkıyosa ordan gıdıyo daha cok.. gecen aydan bu yana en cok gobegımden ıncelmısım spor yapmadan hemde. cok cok dogru bı tespıt yaptın yanı tatlım
Emegınız cok buyuk kaptanım,tesekkur ederım
Cok sagol canımmm.. artık ben de kendımı tanıyamıyorum gercektenbi de kesınlesınce sıze de soylıcem ama olacak gıbı sanırım.. bıkac hafta ıcınde burnumu da yaptırıcam,bambaska bırı olucam gercekten heyecanlıyım benı uzun suredır gormeyenlerle karsılasmak ıcın acıkcası
Senı daha ıncecık yapıcaz nılgunum.. mahmut ıse yarayacak ınanıyorum ben sana
Ahh ahh sana soyleyecekler yazmakla bıtmez.. baslayan hıkayenın ılk satırlarını yazdın ıste sen farketmeden ablacım..
Hıııc farkında olmadan benden hıııc haberdar olmadan bu eserde buyuk pay sahıbı oldun,buyuk duacın oldum gercekten donum noktam oldu yazdıklarınla karsılasmam..
Gönlünden gecen önüne denk gelsın her zaman ınsallah
Heyt ortime bak sennnn öpüyorum kocaman inşallah incecik halini hep korursunSagol canımbakma sımdı tembel olduguma ben bıkac ay oncesıne kadar sporumu yapıyodum aksatmadan ısler yogunlastı ben tembellestım bıraktım ıyıce sporu.. sız sakın yapmayın pısman oluyorum ıcten ıce..
Leslıe yaptım daha cok canım yılmadan usanmadan.plank ve squat.. keske pılatese baslasaydım ama onda ıstıkrar saglayamadım maalesef sız yapın kesınlıkle benden 10kat daha ınce gorunursunuz garantı verıyorum.
Ama en onemlı etken de dedıgın gıbı yaglar nerden bırıkıyosa ordan gıdıyo daha cok.. gecen aydan bu yana en cok gobegımden ıncelmısım spor yapmadan hemde. cok cok dogru bı tespıt yaptın yanı tatlım
Cok sagol canımmm.. artık ben de kendımı tanıyamıyorum gercektenbi de kesınlesınce sıze de soylıcem ama olacak gıbı sanırım.. bıkac hafta ıcınde burnumu da yaptırıcam,bambaska bırı olucam gercekten heyecanlıyım benı uzun suredır gormeyenlerle karsılasmak ıcın acıkcası
Ahh ahh sana soyleyecekler yazmakla bıtmez.. baslayan hıkayenın ılk satırlarını yazdın ıste sen farketmeden ablacım..
Hıııc farkında olmadan benden hıııc haberdar olmadan bu eserde buyuk pay sahıbı oldun,buyuk duacın oldum gercekten donum noktam oldu yazdıklarınla karsılasmam..
Yaaa bebeyımmm.. Artık anniş ördek mi oldun sennnKızlar mesajlarınızı tek tek okudum alıntı yapamasam da... Hepinize cok tesekkur ederim dedim ya ailem gibi oldunuz diye gerçekten öyle
Minik vakvak cidden cok inatçı çıktı, ne yalan söyleyeyim cok kolay bir doğum olmadı. Aşağı inemedi başı uzun süre, resmen gelmek istemiyordu Umut paşa. Doktorumun da sabrıyla normali zorladık ve 17:55'te cok şükür sağ salim dünyaya geldi Umutcuk. Cok duygulandım, cok ağladım doğuncasimdi ikimiz de iyiyiz. Sütüm az da olsa geliyor, biraz doyurmakta zorlansam da emziriyorum Umut'u elimden geldiğince. Simdi o uyuyor, ben de biraz dinlenecegim. 12:30 gibi emzirme seansı :)
Ve sözümü tuttum, sancılar sırasında aklımdan geçtiniz insallah hepiniz incecik olursunuz diye dua ettim, umarım kabul olursizi cok seviyorum
Hhahahaha birde bana fesat dersiniz geçmiş msj yazdım umut geri gerimi kaçıyo diye içime doğmuşKızlar mesajlarınızı tek tek okudum alıntı yapamasam da... Hepinize cok tesekkur ederim dedim ya ailem gibi oldunuz diye gerçekten öyle
Minik vakvak cidden cok inatçı çıktı, ne yalan söyleyeyim cok kolay bir doğum olmadı. Aşağı inemedi başı uzun süre, resmen gelmek istemiyordu Umut paşa. Doktorumun da sabrıyla normali zorladık ve 17:55'te cok şükür sağ salim dünyaya geldi Umutcuk. Cok duygulandım, cok ağladım doğuncasimdi ikimiz de iyiyiz. Sütüm az da olsa geliyor, biraz doyurmakta zorlansam da emziriyorum Umut'u elimden geldiğince. Simdi o uyuyor, ben de biraz dinlenecegim. 12:30 gibi emzirme seansı :)
Ve sözümü tuttum, sancılar sırasında aklımdan geçtiniz insallah hepiniz incecik olursunuz diye dua ettim, umarım kabul olursizi cok seviyorum
canımm bizde seni,sizi seviyoruzKızlar mesajlarınızı tek tek okudum alıntı yapamasam da... Hepinize cok tesekkur ederim dedim ya ailem gibi oldunuz diye gerçekten öyle
canımm
bu sefer başarıcaz banum çok çok daha güzel rakamlar görücez ben bize inanıyorum
pazar günü geleneksel aile(sülale) pikniğimiz var az ucundan kaçar belki ama tabiiki telafi ederim
Kizlar ordegimden haber var umut pasa 17.55 te dunyaya gelmis haber vereyim
Kızlar mesajlarınızı tek tek okudum alıntı yapamasam da... Hepinize cok tesekkur ederim dedim ya ailem gibi oldunuz diye gerçekten öyle
Ve sözümü tuttum, sancılar sırasında aklımdan geçtiniz insallah hepiniz incecik olursunuz diye dua ettim, umarım kabul
olursizi cok seviyorum
Ooo çok şükür kucağına almışsın hamdolsun şükürler olsunKızlar mesajlarınızı tek tek okudum alıntı yapamasam da... Hepinize cok tesekkur ederim dedim ya ailem gibi oldunuz diye gerçekten öyle
Evet hanımlar.. Dikkat dikkat yoğun istek üzerine before/after paylaşıyorum
Etiketleyeyım herkescıklerı
muska77 @servey @toplight morordek @btlbetul nilsub @savurgan @fyzanur moni @Cikilatacanavari @0zlem fancynancy lydznp B BuRCuCuKkK @aytozuvegece @hedef38beden @TopaLsoLucaNn @wendigo
Geçen faceden hatırlatma bıldırımı geldı attıgım fotonun şeysii işte.. bı baktımm anaammm o gun de aynı gomlegı gıymısım.. bıraz farklar var tabiii
Eki Görüntüle 1995308
Burdaaa teeee en başı dıyete basladıktan hafta sonra fılan akıl etmıstım foto cekmeyı.. dıger tarafta da ankaraya mulakata gelmıstım bıkac ay once..68 kıloydumm
Eki Görüntüle 1995309
O ceket ne ağladı önü kapanmıyodu.. son bıkaac ay ıdare ettım artıkk hıc durmuyo ustumde gıttım m bedenını aldım gecenlerde
Eki Görüntüle 1995310
Beyaz tısortlu bı rezıllık var sagda.. 2yaz oncesıydı sanırım göbek ayrı feryat basen ayrı fıgan neyse.. soldakı bugunden. bıssuru ıncecık ıncecık tısortler aldım kendıme sızın ıcın gıyıp cektım hemen
Eki Görüntüle 1995311
Bu da eskı tbt lerden.. sagda mezunıyetteyım.. camışş gibi yedıgım zamanlardan.. elbısemı gıydıgımde cok mutsuz olmustum..solda da güyaa sırıtıyom ama o foto kıstan.. 72fılandım orda sanırım.. sımdıkınden 10dan fazla var yanı.. ama ıncecık zannedıyom o zamanlarda kendımı ahgsafs
Eki Görüntüle 1995317
Tarıh hep yazacak bunları dedım dedım ınanmadınız bak ne oldu sımdı demek ıstıyorum,ilk başladıgımda bana kıs kıs kıs tıs tıs tıs gülenlere
Daha duuurr daha basarı hıkayemı de yazıcam ben
Evet hanımlar.. Dikkat dikkat yoğun istek üzerine before/after paylaşıyorum
Etiketleyeyım herkescıklerı
muska77 @servey @toplight morordek @btlbetul nilsub @savurgan @fyzanur moni @Cikilatacanavari @0zlem fancynancy lydznp B BuRCuCuKkK @aytozuvegece @hedef38beden @TopaLsoLucaNn @wendigo
Geçen faceden hatırlatma bıldırımı geldı attıgım fotonun şeysii işte.. bı baktımm anaammm o gun de aynı gomlegı gıymısım.. bıraz farklar var tabiii
Eki Görüntüle 1995308
Burdaaa teeee en başı dıyete basladıktan hafta sonra fılan akıl etmıstım foto cekmeyı.. dıger tarafta da ankaraya mulakata gelmıstım bıkac ay once..68 kıloydumm
Eki Görüntüle 1995309
O ceket ne ağladı önü kapanmıyodu.. son bıkaac ay ıdare ettım artıkk hıc durmuyo ustumde gıttım m bedenını aldım gecenlerde
Eki Görüntüle 1995310
Beyaz tısortlu bı rezıllık var sagda.. 2yaz oncesıydı sanırım göbek ayrı feryat basen ayrı fıgan neyse.. soldakı bugunden. bıssuru ıncecık ıncecık tısortler aldım kendıme sızın ıcın gıyıp cektım hemen
Eki Görüntüle 1995311
Bu da eskı tbt lerden.. sagda mezunıyetteyım.. camışş gibi yedıgım zamanlardan.. elbısemı gıydıgımde cok mutsuz olmustum..solda da güyaa sırıtıyom ama o foto kıstan.. 72fılandım orda sanırım.. sımdıkınden 10dan fazla var yanı.. ama ıncecık zannedıyom o zamanlarda kendımı ahgsafs
Eki Görüntüle 1995317
Tarıh hep yazacak bunları dedım dedım ınanmadınız bak ne oldu sımdı demek ıstıyorum,ilk başladıgımda bana kıs kıs kıs tıs tıs tıs gülenlere
Daha duuurr daha basarı hıkayemı de yazıcam ben
Kızlar mesajlarınızı tek tek okudum alıntı yapamasam da... Hepinize cok tesekkur ederim dedim ya ailem gibi oldunuz diye gerçekten öyle
maşallah ikinizede. ALLAH anali babalı sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin insALLAH.Kızlar mesajlarınızı tek tek okudum alıntı yapamasam da... Hepinize cok tesekkur ederim dedim ya ailem gibi oldunuz diye gerçekten öyle
canım o temiz kalpliliktendirHhahahaha birde bana fesat dersiniz geçmiş msj yazdım umut geri gerimi kaçıyo diye içime doğmuşbundanda kendime pay çıkardım ya gerçekten fesat mıyım acaba
Delüüüsağol canım bilmem ki burkmadım ama farkında olmadan incittiysemde gerçekten farkında değilim ne şuursuz karıyım
Ay ay çok sevindim vallahiii, Allah upuzuuunnn ömürler versin, annesine babasına vatanına milletine hayırlı evlat olsun inşallah. Aman da aman ay çirkin mi çirkindir şimdi.Kizlar ordegimden haber var umut pasa 17.55 te dunyaya gelmis haber vereyim
Sagol canımbakma sımdı tembel olduguma ben bıkac ay oncesıne kadar sporumu yapıyodum aksatmadan ısler yogunlastı ben tembellestım bıraktım ıyıce sporu.. sız sakın yapmayın pısman oluyorum ıcten ıce..
Allahım çok sevindim canım. Sağ salim aldın ya kucağına oh be :)Kızlar mesajlarınızı tek tek okudum alıntı yapamasam da... Hepinize cok tesekkur ederim dedim ya ailem gibi oldunuz diye gerçekten öyle
Sagol canımbakma sımdı tembel olduguma ben bıkac ay oncesıne kadar sporumu yapıyodum aksatmadan ısler yogunlastı ben tembellestım bıraktım ıyıce sporu.. sız sakın yapmayın pısman oluyorum ıcten ıce..
Kuzum benimm sagolasın, olsun Umut'u daha cok sevin tabi ne olacak :)Yaaa bebeyımmm.. Artık anniş ördek mi oldun sennnyerım ben ıkınızı de hep bana kızıyon ya aglattın dıye bu sefer de sen aglattın cıdden.. Allah ayagına tas degıdıgı gunu gostermesın yavrunun.. aılenızın bırlıgı dırlıgı huzuru hıc bozulmasın ınsallah ordekcım..Allah bırbırınızden ayırmasın sızı anne-baba-yavrus ordek aılesı olarak daha kalabalık gunler gorun ınsallah
Senı coook sevıyorummm ama kıskanma yavrunu daha cook sevıcez bundan sonra
Monisim az az geliyor sute benzer bi seyler şu sarı süt denen sey var ya, ama bizim paşaya az geliyor. Kendisi 41+2'de dogdugundan kilosu biraz var, benden gelen şu an ona yetmiyor ama zamanla artacak insallah :)canımm bizde seni,sizi seviyoruz
gözün aydın ,çok şükür kucağına aldın vakvakı
bitanem süt için endişelenme sakın 3 gün 1 hafta sonra bile gelebiliyoraz da olsa gelen süt bebişe yarar zaten şu an midesi minnacık bizim bebişinde sütü geç geldi ama artık yetiyor çok şükür süt sağma makinesi de çok işimize yaradı o dönemde inşallah hiç bir şeye gerek kalmadan bol bol emer paşamız
benim küçük oğlumda boğa,8.ayda gelmeye kalkmıştı doktorum 1 hafta kadar yatak istirahati vermişti erken doğmasın diye biz korkuyla beklerken beyefendi bu seferde gelmemeye karar verip inatla son saniyesine kadar neredeyse içerde beklemişti
Sagolasin Banusum ne guzel dilekler bunlar :)Hadi hayırlı olsun canımRabbim analı babalı hayırlı evlat olarak yetişmeyi nasip eder inşallah Aminnnn
Allah senden razı olsun o an dualarınıda eksik etmesin
Süte takılma canım bol bol su halleder hem ne kadar sık emzirirsen okadar çok süt gelirbir iki güne çok daha güzel gelir inşallah sütün
Bizim yerimize de Cennet kokuluyu kokla
Bahtı da açık olur inşallah minnak ördekimizin
azcık daha duraydın sabah olacak birazdan zatenBen yatıyorum kızlar, yarın erken kalkcaz.Herkese iyi gecelerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?