- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #244.001
Günaydınlar herkese, gece tabi ki cok az uyudum. Biraz kendim de rahatsizlandim kalkarken başım döndü falan ama iyiyim simdi :)
Kuzum benimm sagolasın, olsun Umut'u daha cok sevin tabi ne olacak :)
Monisim az az geliyor sute benzer bi seyler şu sarı süt denen sey var ya, ama bizim paşaya az geliyor. Kendisi 41+2'de dogdugundan kilosu biraz var, benden gelen şu an ona yetmiyor ama zamanla artacak insallah :)
Sagolasin Banusum ne guzel dilekler bunlar :)
hahahah sen çok yaşa emi ortiye gellllllcanım o temiz kalpliliktendir
Supersinn canım herkese örnek olsun bu fotograflar..Evet hanımlar.. Dikkat dikkat yoğun istek üzerine before/after paylaşıyorum
Etiketleyeyım herkescıklerı
muska77 @servey @toplight morordek @btlbetul nilsub savurgan @fyzanur @moni @Cikilatacanavari 0zlem fancynancy lydznp B BuRCuCuKkK @aytozuvegece @hedef38beden @TopaLsoLucaNn @wendigo
Geçen faceden hatırlatma bıldırımı geldı attıgım fotonun şeysii işte.. bı baktımm anaammm o gun de aynı gomlegı gıymısım.. bıraz farklar var tabiii
Eki Görüntüle 1995308
Burdaaa teeee en başı dıyete basladıktan hafta sonra fılan akıl etmıstım foto cekmeyı.. dıger tarafta da ankaraya mulakata gelmıstım bıkac ay once..68 kıloydumm
Eki Görüntüle 1995309
O ceket ne ağladı önü kapanmıyodu.. son bıkaac ay ıdare ettım artıkk hıc durmuyo ustumde gıttım m bedenını aldım gecenlerde
Eki Görüntüle 1995310
Beyaz tısortlu bı rezıllık var sagda.. 2yaz oncesıydı sanırım göbek ayrı feryat basen ayrı fıgan neyse.. soldakı bugunden. bıssuru ıncecık ıncecık tısortler aldım kendıme sızın ıcın gıyıp cektım hemen
Eki Görüntüle 1995311
Bu da eskı tbt lerden.. sagda mezunıyetteyım.. camışş gibi yedıgım zamanlardan.. elbısemı gıydıgımde cok mutsuz olmustum..solda da güyaa sırıtıyom ama o foto kıstan.. 72fılandım orda sanırım.. sımdıkınden 10dan fazla var yanı.. ama ıncecık zannedıyom o zamanlarda kendımı ahgsafs
Eki Görüntüle 1995317
Tarıh hep yazacak bunları dedım dedım ınanmadınız bak ne oldu sımdı demek ıstıyorum,ilk başladıgımda bana kıs kıs kıs tıs tıs tıs gülenlere
Daha duuurr daha basarı hıkayemı de yazıcam ben
Canım ya biz bile duygulandık. Cok şükür saglıklı bir sekilde kucagina aldın evladını.Bütün agrılarını unutursun. Hayırlı olsun.. Bizde seni seviyoruZ..Kızlar mesajlarınızı tek tek okudum alıntı yapamasam da... Hepinize cok tesekkur ederim dedim ya ailem gibi oldunuz diye gerçekten öyle
Minik vakvak cidden cok inatçı çıktı, ne yalan söyleyeyim cok kolay bir doğum olmadı. Aşağı inemedi başı uzun süre, resmen gelmek istemiyordu Umut paşa. Doktorumun da sabrıyla normali zorladık ve 17:55'te cok şükür sağ salim dünyaya geldi Umutcuk. Cok duygulandım, cok ağladım doğuncasimdi ikimiz de iyiyiz. Sütüm az da olsa geliyor, biraz doyurmakta zorlansam da emziriyorum Umut'u elimden geldiğince. Simdi o uyuyor, ben de biraz dinlenecegim. 12:30 gibi emzirme seansı :)
Ve sözümü tuttum, sancılar sırasında aklımdan geçtiniz insallah hepiniz incecik olursunuz diye dua ettim, umarım kabul olursizi cok seviyorum
günaydınnnn herkese hayırlı pazarlar olsun
günaydın ortilerim ve diğer tüm diyet dostlarimGünaydın kızlar..
Supersinn canım herkese örnek olsun bu fotograflar..
Canım ya biz bile duygulandık. Cok şükür saglıklı bir sekilde kucagina aldın evladını.Bütün agrılarını unutursun. Hayırlı olsun.. Bizde seni seviyoruZ..Allah'ım isteyen herkese nasip eder insallah.
Çok sıcak var burda piştim evin içinde...
cok güzelmişanneliği ne güzel anlatmış çok duygulandım izlerken
morordek senin için ve diğer güzel arkadaşlarım gelsin
amiiinnBaşta en taze annemizmorordek olmak üzere takımındaki herkesin anneler günü kutlu olsun.
Rabbim bizi yavrularimizdan ve annelerimizden ayırmasın inşAllah...
at kendini yeşile serine bir ağaç golgesineÇok sıcak var burda piştim evin içinde...
Evet canim simdiden cok sıcak ilerleyen zamanlar nasıl olur tahmin edemiyorum!!Bura da öyle. Şu akdenizin nemli sıcağına 11 yıldır alışamadı bünyem. Daha şimdiden klima çalıştırmak da istemiyorum...
daha erken klimaya hasta eder dikkat etBura da öyle. Şu akdenizin nemli sıcağına 11 yıldır alışamadı bünyem. Daha şimdiden klima çalıştırmak da istemiyorum...
ay yok evden çıkasım yok bugun hasta gibiyim bir kırgınlık var üstümdeat kendini yeşile serine bir ağaç golgesine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?