Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ağız sütüdür canım o çok sağlıklı bağışıklık sistemi için çok önemli bol bol emzir sütün gelir zaten sağlıklı beslen herşeyden yee boll su iç sütün artar zaten en çok sütüm yetmeyecek kaygısı anneyi strese sokuyor sen onun annesisin senin herşeyin ona yeter

Günaydın kızlar..
Supersinn canım herkese örnek olsun bu fotograflar..
Canım ya biz bile duygulandık. Cok şükür saglıklı bir sekilde kucagina aldın evladını.Bütün agrılarını unutursun. Hayırlı olsun.. Bizde seni seviyoruZ..Allah'ım isteyen herkese nasip eder insallah.

günaydınnnn herkese hayırlı pazarlar olsun
günaydın ortilerim ve diğer tüm diyet dostlarim
güzel, musmutlu ve kaçamaksız bir hafta sonu olsun.
başta taze morordek anne olmak üzere tüm annelerin anneler günü de kutlu olsun.

inatettimolacak super olmussun tebriklerdarisi başımane güzel zayıflamıştım türkiyeden kuzenle yeğen geldi yanıma öğrenciler anacım hergün pizza yiyorlar yani bende yemeden duramıyorumyani bu sıskaların nerelerine gidiyor bu kadar pizza anlamıyorumneyseki 1 haftadır dikkat ediyorum81 den 79 a düştüm morordek allah analı babalı sağlıkla büyüsün kuzucuğunbenim kuzumda 4 gündür babaannesindeydi çooookkk özlemiştim kızlar demin aldım babası hasta yatıyor babaannesine çağırdı malum baba orda olunca demin kapıdan alıyorum hadi git babaanne içeri çırrrrçırrr ömrümü yedin ömrümü çırrrçırrr böceği gibisin 4 gündürde bi whatsapp kullanmayı öğrenemedin git yat başım ağrıyor oyyy başım diyerek aldım geldim cadıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…