Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

nilsub ortim dün akşam çok zor bir akşamdı. Bir ara foruma girmeyi düşündüm ama baktım saat 11 vazgeçtim. Kız dün pikniğe gitmişti. Midesini üşütmüş. Babasıda geç geldi. Abisi anneannede nereye koşturacağımı şaşırdım. Ben yemek hazırlarken kusmuş yavrum çok korkmuş. Ben üstünü değiştirip kağıt havlu almaya mutfağa gittim bir çığlık daha. Bu sefer başka bir yere. Neyse yine üstünü değiştirdim bu sefer kağıt havlular elimde ben bir kenardan temizlemeye başladım. bu sefer koltuk. ay dayanamadım artık en son salona girdiğimde 3koltuk ve salonun 4 köşesi beni bekliyordu. bu olay saat 7,30dan 10,30a kadar sürdü. 3 makina çamaşır ve kızın yatağı yorganı yıkandı. Bende spor yapacak hal falan kalmadı anlayacağın

Geçmiş olsun canım ayy üzüldüm kuzucuğa olsun iyileşsinde zeynep ondan sonra yaparız.

Süper mi?
Kız hiç birşey yememiş ki. Ortada menü mü var? Biliyorsun ki Nilgün' üm günde 1000kcal in altında beslendiğinde vücut korumaya geçiyor ve yediğin herşeyi depoluyor.
bence o bir gün için geçerli değil bazen arada az yemekte iyi midenin dinlenmesi için yoksa hergün olsa tabi çok az bencede

günaydın kızlar
malum banuşla diyetisyen günümüzpazar günkü piknikten sonra kilom az gitmiştir bu haftaki fırçamı yiyeyim de rahatlıyımgerçi sibelcim 900grm bile gitse gazlıyıp yolluyor süpersin harikasın diye bakalım

Canim cok gecmis olsun
kusunca cok korkuyorlar benim kizim da ayni.
Simdi nasil daha iyidir insallah

Gecmis olsun canim.. simdi nasil?

Tam keyif adamı ya belli zaten her halinden.. Cok nazlı bi cocuk degil ama keyfine düşkün olduğu cok belli her halinden :)
Yaaa ağlatmayın beni. Dün ismini koyduk kulağına fısıldadık falan, ben nasıl ağlıyorum. Lohusa kafasındayım tam...
Gercekten oyle Galiba. Ben normalde bu kadar uykusuzlukta zombi gibi olurdum ama simdi gene bi nebze idare ediyorum :)

canım iyi yapmışsın emzik vermekle monim de yazmış susam yağı en güzeli boşuna göğüs kremi falan sürme
bende de yapmıştı chia aşırı derecede şişkinlik

wendy canım hayırlı olsun.. hep ıstıyodun soyluyodun ama bize bile ani geldi
Neyse hayırlısıyla kucagına aldıgını da gorururz ınsallah..
Ne kadarlık,kendın mı test yaptın anlat bakem

saol kuzucum, ay ne biliyim insan istese bile bi şok yaşıyo işte.

dün kan verdim, bugün öğrendim sonucu. ama az çok tahmin etmeye başlamıştım. of dur bakalım. bu sefer kimseye söylemeyelim diyorum şöyle 3-4 aylık olana kadar, yok dilim şişer diyo eşim. sanırım 4 haftalık, ocağa doğucak kısmetse.

Merhaba hanımlar.

of kafam allak bullak, hamileyim

istiyodum da duyunca niye böyle oldum bilmiyorum. ay beni ne bekliyo biliyom ya ondan galiba.
hahahha takımızda pek doğurgan oldu
hayırlı olur tabi sende ayyyy ne güzel işte rabbim gönlüne kalbine göre sağlıkla sıhhatle kucağına al inşALLAH

hahahha takımızda pek doğurgan oldu
hayırlı olur tabi sende ayyyy ne güzel işte rabbim gönlüne kalbine göre sağlıkla sıhhatle kucağına al inşALLAH

amin nilgünüm, yavaştan şaşkınlık yerini sevince bırakacak tabi. dur bakalım. hala şaşkınım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…