- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #244.301
cnm asıl gaz sorunu bebek 15 günlükken başlar şu an kakasını yapamadığı için olmuştur ilk 1 hafta 10 gün gaz sorunu olmaz arkadaşların dedikleri çok doğru şeyler özellikle kimyon ve rezene iyi geliyor hem gaza hem süt artırmaya unutma bu arada yeşillik falan yeme 1-2 ay bulgur pilavı da onlar da gaz yapar ilk zamanlar ama 1-2 aydan sonra bol dereotu yeşillik bulgur sütü artıran şeylerdirVe ilk gaz sorunumuzu yaşıyorduk...
bende şimdi yapacağım eliptikHer fırsatı harekete ceviyorum canım. Gidecegim yerlere kızım okuldaysa yuruyerek gidiyorum tempolu tempolu yuruyorum.Şimdiden karardım. Bu aydan sonra zor olur sıcakta yurumek. Zaten okullarda kapanacak neyseki eliptik var kurtarici olacak bana.
Ahh bide faydasini gorebilsem.
günaydınGunaydin canikolarr
diyetisyende şaşıracak 71 demiştim bu kadın niye kilo vermiyo diyedemek listeden şaşmayacaksın. yanlız 10 gün nasıl durduysan sporun acısını çıkardın.
tekrar ne zaman diyetisyen
fazla mı atmışım ne19 MAYIS HAFTALIK HEDEF LİSTESİ
@servey ---70,3>>69,9>>
0zlem ---75,2>>74.5>>
@inatettimolacak ---61,0>>60,5>> malum h.sonu artiyla kapattim cumaya bu kadar hedef anxa diye düşünüyorum
moni ---96,9>>95,8>>
@fancynancy ---77,5>>76,8 >>
@Cikilatacanavari---80,4>>79,9 >>
@lydznp --- 85,5>>hedef>>85
@BuRCuCuKkK ---54,2>>53.7>>
aytozuvegece ---70,9>>69.9>>
@hedef38beden---83,5>>82,0
@TopaLsoLucaNn ---69,8>>hedef>>
nilsub ---79,2>>77>>
wendy ---64,9>>hedef>>
@morordek--- >>>70 >>>
kızlar hedeflerinizi ekleyin
PAZARTESİ TARTISI
@servey >>69,9>>
0zlem >>75,2>>76>>+0,8
@inatettimolacak >>61,0>>62,0>>+1,0
moni >>96,9>>97,4>>+0,5
@fancynancy >>77,5>>78,8>>+1,3
@Cikilatacanavari >>80,4>>
@lydznp >>85,5>>87>> +1,5
@BuRCuCuKkK >>54,2>>54,1>> -0,1
aytozuvegece >>70,9>>
@hedef38beden>>83,5>>
@TopaLsoLucaNn >>69,8>>
nilsub >>79,2>>
wendy >>64,9>>
@morordek
kızlar pazartesi kilolarınızı ekleyin
günaydın rakibeciğim bugun başladım kuşana bakalım tabi ek yapıyorum birazGünaydınnnnnn
ay sorma tur bindirecek hatun bize
maşallah size. beni korkular sardı moni sen hepimizi geçersin bu şekilde
hayırlı olsun tatlım,rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Canım hamıle mısınnnnnnnn
Aaayyy hayırlısı olsun canım, sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Aynı kızkardeşim. Ananemde kalırdık, kız ateşler içinde yanardı, annem geldi mi ateşi düşerdi. Çok enteresan bir şey.
wendy canım çok tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
bu hatun faceden takip ettiğim biri,bugünkü yazısını sizlerle paylaşmak istedim
Gönül isterdi tabii en güzel, en mutlu günümde daha rahat hareket edeyim, kollarımı örtmek için tül, karnımı gizlemek için drape tercih etmeyeyim, hayalimdeki gelinliği seçeyim... ben seçeyim! O beni seçmesin!!!! o gün aynaya, daha sonra fotolara baktığımda hayalimdeki gelini göreyim ama olmamıştı... çünkü genç kızken "evlenmeden önce nasılsa zayıflar zayıf gelin olurum" vaatlerimi yerine getirememiş 87 kilo gelin olmuştum. Ah demiştimm olmadı yaa hayalim gerçekleşmedi! Evet gerçeği gibi olmaz ama ben o gelinliği zayıf giyeceğim diye ant içmiştim, yemin etmiştim ve yeminimi gerçekleştirdim. Sözümü tuttum 63 kilo ile tekrar gelin oldumkuaförüm rica etti saç makyaj modelim ol dedi hatır için tamam dedim ve objektife gülümsedim. Şubat ayıydı ama ben araa açar açar bakarım... Keşke, 5 sene önce gerçeğinde de böyle kendine güvenerek gülebilseydim ama olsun... diyeceğim o ki çok fazla "abla evleneceğim 5 ay sonra 10 ay sonra düğünüm var " diyen kardeşim var, bakın iyi bakın bu fotoya ve keşkelerinizin olmaması için henüz geç değilken biraz çabalayın, gelinliğinizi siz seçin ve o en mutlu gününüzde doyasıya mutlu olun hayallerinizdeki gibi olun sadECEinan
günaydın kızlar
yeni listemle güne başladım
inşallah bu hafta daha fazla gider
yürüyüşlerimi düzenli yapmayı istiyorum, bu hafta havuza da başlıcam soğuk değilse, inşallah yine bir aksilik çıkmaz da düzenim bozulmaz
Eki Görüntüle 1996701
Buda benden gelsin..
Sen nasılsın eşin ne diyo bebişe sevinmiştir..harikasın nilgünüm, ölçülerinizi almanızı bekliyorum ben, sen kilo veremiyorum diyosun ama bu kadar spora kesin inceliyosundur.
oh oh süperAyşemmmm kız 30 dakika plates yaptım ( ancak okadarına dayandım) resmen patates oldum
Felaket terledim ama pes etmek yokbir gün yürüyüş bir gün plates olarak devam edeceğim inşallah
sana katılıyorum canım kg çok gitmesede yağdan yakım artıyor.en canlı örneğini dün ben yaşadım 700gram gitmesine rağmen 1,7 yağ yakımı olmuş buda demekki kütleden 2,4 kg görüntüsünde hacim gitmişharikasın nilgünüm, ölçülerinizi almanızı bekliyorum ben, sen kilo veremiyorum diyosun ama bu kadar spora kesin inceliyosundur.
Sen nasılsın eşin ne diyo bebişe sevinmiştir..
Bilmiyorum canım olçmedim birde bir aksilik olmazsa akşam ustu bi 50dk yapmak istiyorum artık günde 2 defa yapacağım
sana katılıyorum canım kg çok gitmesede yağdan yakım artıyor.en canlı örneğini dün ben yaşadım 700gram gitmesine rağmen 1,7 yağ yakımı olmuş buda demekki kütleden 2,4 kg görüntüsünde hacim gitmişölçüler mutlaka azalıyor
kızlar ekledim, resim açısı aynı olmadığından çok da belli olmuyor ama azcık gitti yinedeGorebılır mıyız acaba merak ettım
Canimcim ya bizim ilcede endokrin yok gelmisti birakip gitmis geri.Canim yazdiklarini hep okuyorum durumun cok ilginc gercekten..
Kronik baska bi rahatsizligin var mi belki o etkiliyodur.. demir kaynakli kansizlik d vit dusuklugu hatta polikistikover yani pko dedikleri, insulin direnci filan bakilmiatir diye onu demiyorum..
Bagisiklik sistemindeki sorunlar bile etkileyebiliyo.. bi endokrine mi gorunsen acaba??
tatlım çok sporda kas yapıyor haliyle kilon düşmüyor,diyetisyenine git mutlaka ölçümlerini yaptırCanimcim ya bizim ilcede endokrin yok gelmisti birakip gitmis geri.
B12 ve D vitamini eksikligi vardi. Ilac kullandim. Yaklasik 1 ay olacak insulin direnci icin ilac kullaniyorum.
bende takip ediyorum ece yi acayip enerjik bi kadınbu hatun faceden takip ettiğim biri,bugünkü yazısını sizlerle paylaşmak istedim
Gönül isterdi tabii en güzel, en mutlu günümde daha rahat hareket edeyim, kollarımı örtmek için tül, karnımı gizlemek için drape tercih etmeyeyim, hayalimdeki gelinliği seçeyim... ben seçeyim! O beni seçmesin!!!! o gün aynaya, daha sonra fotolara baktığımda hayalimdeki gelini göreyim ama olmamıştı... çünkü genç kızken "evlenmeden önce nasılsa zayıflar zayıf gelin olurum" vaatlerimi yerine getirememiş 87 kilo gelin olmuştum. Ah demiştimm olmadı yaa hayalim gerçekleşmedi! Evet gerçeği gibi olmaz ama ben o gelinliği zayıf giyeceğim diye ant içmiştim, yemin etmiştim ve yeminimi gerçekleştirdim. Sözümü tuttum 63 kilo ile tekrar gelin oldumkuaförüm rica etti saç makyaj modelim ol dedi hatır için tamam dedim ve objektife gülümsedim. Şubat ayıydı ama ben araa açar açar bakarım... Keşke, 5 sene önce gerçeğinde de böyle kendine güvenerek gülebilseydim ama olsun... diyeceğim o ki çok fazla "abla evleneceğim 5 ay sonra 10 ay sonra düğünüm var " diyen kardeşim var, bakın iyi bakın bu fotoya ve keşkelerinizin olmaması için henüz geç değilken biraz çabalayın, gelinliğinizi siz seçin ve o en mutlu gününüzde doyasıya mutlu olun hayallerinizdeki gibi olun sadECEinan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?