- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #244.341
Canım cıkolata ıstedı nıckı gorunceBen de gorcem banane banane
işte bak kendin diyorsun sabaha kadar uyumuyorum diyeMonicim hergun 1 saat yuruyorum
Emzırıyorum
Aksam 6 dan snr yemıyırum
Sabaha kdr uyumuyorum
Abartı beslenmem yok
2-3 lt su içiyorum
Takıldım kaldım yaaa delırcem
Nerden gordun fotoları
Hadi bakalım, bende pazartesi başliyim diyorum. Yoksa Cumartesi'den mi başlasam ki... Pazartesi'leri tartıda patlıyorum yaönlem olur
Ay yanındaki de @oynakbasi34 galibaaaaa, attım ama tuttu mu bilmemincecik çıtır çıtır olacaksınız bu azimle bizlerden önce valla. Maşallah maşallah
Vicdan azabı gibi nickCanım cıkolata ıstedı nıckı gorunce
canım buraya koyduğumuz fotoları silemiyoruz,herkese açık oluyor foruma giren herkes görebiliyor o yüzden foto albümü varNasıl ızlıyoruz
Bır de nereye ekledın fotoları
Neden buraya koymuyorsun
gör sende hadiBen de gorcem banane banane
Yapıyorum monıcım yaaişte bak kendin diyorsun sabaha kadar uyumuyorum diyekilo verememedeki en büyük etkenlerden biri de düzensiz uyku canımcım
uyku saatlerini mümkün olduğunca düzeltmeye çalış bebişinide alıştır ki uyuyabilesin.6 çok erken acıktırır,ara öğünlerini de mutlaka yapmalısın yağ yakımında önemi büyük
Nerde amannnnn goremedım yavvcanım buraya koyduğumuz fotoları silemiyoruz,herkese açık oluyor foruma giren herkes görebiliyor o yüzden foto albümü var
Gordum sol usttekı yenı halın olmalıgör sende hadi
öyle mi ya ne yapsam kas kütlesi artıkça vucut daha fazla yağ yakıyomuş diyolar
banuşumla diyetisyene gittiğimiz 2.hafta fotoğraf çekmiştik öncesi sonrası için bugün tekrar çektik 1 ayda fark var mı diye az da olsa var galiba
Menüm;
Aspir yagi+400ml su
09:00
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
5 zeytin
Salatalik domates
13:00
1 laviva cikolata+t.kahvesi
18:00
4 yk taze fasulye
4 yk yogurt
Bol marul
3 L su
3 t.kahvesi
1 nescafe
1 kayisili form cay
Spor;fancynancy
1 saat yuzme
40 dakika parka git gel yurumusum
30 dakika eliptik şu an bitti.
Sabah +1.2 kilo fazlaydim.Ozellikle az yemek istedim bugun. Cikolata olmasaydi daha iyi olurdu ama dikkat ettt ettt olmayinca insan uzuluyor. Sasirmis durumdayim havuzdan sonra 17:30gibi tartildim sabittim. Insallah yarin eksi bir rakam gorurum tartida.
Valla menün süper olmuş canım. Sporda var, daha ne olsun.
Kahvaltı
Beyaz peynir
Kaşar peyniri
1 haşlanmış yumurta
Salatalık + domates
Zeytin
2,5 dilim ekmek
Yarım yk Nutella
Ara
Türk kahvesi
1 günkurusu
Öğle
Sebze sote
3 yk yoğurt
1 küçük kabak dolma
Ara
Türk kahvesi
2 tane kurabiye
Akşam
1 kase yoğurt + 2 yk chia
2 dolma kabak ve patlıcan
4 yk kıymalı patates
Salatalık
Su: 3,5 lt hala da içmeye devam ediyorum
Spor: 50 dk eliptik yaptım öğleden sonra
15 dk da egzersiz yapmayı düşünüyorum.
Bugün bir türlü doyamadım, hala da çok açım kızlar ya, midem guruldayacak nerdeyse.
Birşeyler atıştırmamak için kendimi zor tutuyorum ya, ooffff.
Eki Görüntüle 1996564
servey @0zlem @inatettimolacak moni @lydznp @BuRCuCuKkK @aytozuvegece nilsub wendy
sadece listede sporu olanları etiketledim kızlar.
bu hatun faceden takip ettiğim biri,bugünkü yazısını sizlerle paylaşmak istedim
Gönül isterdi tabii en güzel, en mutlu günümde daha rahat hareket edeyim, kollarımı örtmek için tül, karnımı gizlemek için drape tercih etmeyeyim, hayalimdeki gelinliği seçeyim... ben seçeyim! O beni seçmesin!!!! o gün aynaya, daha sonra fotolara baktığımda hayalimdeki gelini göreyim ama olmamıştı... çünkü genç kızken "evlenmeden önce nasılsa zayıflar zayıf gelin olurum" vaatlerimi yerine getirememiş 87 kilo gelin olmuştum. Ah demiştimm olmadı yaa hayalim gerçekleşmedi! Evet gerçeği gibi olmaz ama ben o gelinliği zayıf giyeceğim diye ant içmiştim, yemin etmiştim ve yeminimi gerçekleştirdim. Sözümü tuttum 63 kilo ile tekrar gelin oldumkuaförüm rica etti saç makyaj modelim ol dedi hatır için tamam dedim ve objektife gülümsedim. Şubat ayıydı ama ben araa açar açar bakarım... Keşke, 5 sene önce gerçeğinde de böyle kendine güvenerek gülebilseydim ama olsun... diyeceğim o ki çok fazla "abla evleneceğim 5 ay sonra 10 ay sonra düğünüm var " diyen kardeşim var, bakın iyi bakın bu fotoya ve keşkelerinizin olmaması için henüz geç değilken biraz çabalayın, gelinliğinizi siz seçin ve o en mutlu gününüzde doyasıya mutlu olun hayallerinizdeki gibi olun sadECEinan
kızlar ekledim, resim açısı aynı olmadığından çok da belli olmuyor ama azcık gitti yinede
sadece izlediklerim görebiliyor sizleri izlemeye aldım
öyle mi ya ne yapsam kas kütlesi artıkça vucut daha fazla yağ yakıyomuş diyolar
Serveycim sakin.Moralim sıfır
Tartıldım 600 gr artı geldım
70,5
Bırakıyorum herseyı yuruyusu
Gece yememeyı
işte bak kendin diyorsun sabaha kadar uyumuyorum diyekilo verememedeki en büyük etkenlerden biri de düzensiz uyku canımcım
uyku saatlerini mümkün olduğunca düzeltmeye çalış bebişinide alıştır ki uyuyabilesin.6 çok erken acıktırır,ara öğünlerini de mutlaka yapmalısın yağ yakımında önemi büyük
Ayy utandım
Hallettim canımcım görebilirsinAma hani benn
Oradaki laviva olmasa her eşy çok güzelmiş canım.
Teşekkür ettim şekercim.
Bu sıralarda beni bir kontrolde tutar hatalarıma bakarsanız çok memnun olurum.
Nutella+ kurabiye pek olmamış gibi şekercim.
Bir de ben pirinç yediğimde acayip şişiyorum. Herkeste aynı şekilde etkisi yok sanırım ama dikkat etmekte fayda var.
Seni etiketlememiz mi gerekiyor fancycim spor paylaşınca?
Çok güzel söylemiş.
İnsan kendisi için vermeli kiloları öncelikle.
Yazık günah gerçekten yaptığımız.
Ben de istiyorumm.
Nilgün'cüm, kasların daha çok yağ yaktırdığı doğru.
Ancak aynı zamanda daha da ağır geliyor.
Aynı boyuttaki 1 kg kas, 1 kg yağın 50 katı kadar geliyor.
Aslında bu çok güzel bir şey ama tartıya yansımayınca moral bozabiliyor tabi.
Serveycim sakin.
Bence stres çok fazla etkiledi seni.
Uyku gerçekten çok fazla etkili.
Ben geçtiğimiz hafta gayet güzel beslenmiştim ama uykum rezildi.
3-4 saat uyku ile idare etmeye çalıştım. Ne zaman uyuyup uyandığım belli değildi. Direkt + çıktım.
ay valla tırnağın varsa başını kaşırsın sende beni takip ediyodun güyaaservey cimmmm beni çok boşluyorsun, hiç sormuyorsun bu hatun sporunu yapıyor mu diyeeee hani birbirimizi kontrol etcektiikkkk.
eliptik kardiyo oluyo ya canım ağırlık değil acaba yinede kas oranında abartı yapar mı kızlar bilen cevaplasındoğru kuzucum, vücuttaki kas oranımız metabolizma hızımızı belirliyomuş ama biz tartıdaki kiloya takıntılı olduğumuzdan sıkıntı yapıoz işte.
peki eliptik kardiyodan saylıyor sence çok etki yapar mı ağırlık çalışması gibi olmaz herhalde yürüyüş gibi düşünüyorum ben günde 2 defa bir sabah bir akşam 45-50 dk yapsam çok mu olurAma hani benn
Oradaki laviva olmasa her eşy çok güzelmiş canım.
Teşekkür ettim şekercim.
Bu sıralarda beni bir kontrolde tutar hatalarıma bakarsanız çok memnun olurum.
Nutella+ kurabiye pek olmamış gibi şekercim.
Bir de ben pirinç yediğimde acayip şişiyorum. Herkeste aynı şekilde etkisi yok sanırım ama dikkat etmekte fayda var.
Seni etiketlememiz mi gerekiyor fancycim spor paylaşınca?
Çok güzel söylemiş.
İnsan kendisi için vermeli kiloları öncelikle.
Yazık günah gerçekten yaptığımız.
Ben de istiyorumm.
Nilgün'cüm, kasların daha çok yağ yaktırdığı doğru.
Ancak aynı zamanda daha da ağır geliyor.
Aynı boyuttaki 1 kg kas, 1 kg yağın 50 katı kadar geliyor.
Aslında bu çok güzel bir şey ama tartıya yansımayınca moral bozabiliyor tabi.
Serveycim sakin.
Bence stres çok fazla etkiledi seni.
Uyku gerçekten çok fazla etkili.
Ben geçtiğimiz hafta gayet güzel beslenmiştim ama uykum rezildi.
3-4 saat uyku ile idare etmeye çalıştım. Ne zaman uyuyup uyandığım belli değildi. Direkt + çıktım.
İnşallahhhhhhHeee benim
Aminnnn inşallahhhhhhhhh fıstık gibi olduğumuzu da paylaşmak nasip olur
Yanılıyor işte hepimize çanım, azıcık kaçırınca + ları görüyoruz hemen. Sabret canım, illaki direnci kırılacak vücudunun. Yemeklerini değiştirsen biraz, bak kaptanlarımız da menü paylaşabilirsin artık, kuzu ek gıday geçti nasılsa dediler. Gel menülerine bakalım hepimiz.Moralim sıfır
Tartıldım 600 gr artı geldım
70,5
Bırakıyorum herseyı yuruyusu
Gece yememeyı
Aşkolsun şekerim ne özrü. Moralini bozma, bak ne güzel 77 leri görmüştüm yine 78 lerde takılıyorum.Canım fıttırmak uzereyım
Kılom sabıt ya motıve olamıyorum salasım var
Hergun kendı sporumu ekleyınce bakıyorum yasmışın ondan sormuyorum ozur dılerım
Sorarım canımcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?