Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

öyle mi ya ne yapsam kas kütlesi artıkça vucut daha fazla yağ yakıyomuş diyolar

tatlım çok sporda kas yapıyor haliyle kilon düşmüyor,diyetisyenine git mutlaka ölçümlerini yaptır
bize hiç posr vermiyor gereksiz kas yapmayalım diye
Tamam cnm yarin kontrolum var gidim ogleden sonra. Bakim ne diyecek?
Olcu aliyorum aylardan beri incelmede olmamis.
insallah kas agirligim artmistir.

ellerine sağlık ferah

Hadi bakalım, bende pazartesi başliyim diyorum. Yoksa Cumartesi'den mi başlasam ki... Pazartesi'leri tartıda patlıyorum ya önlem olur

kızlar ekledim, resim açısı aynı olmadığından çok da belli olmuyor ama azcık gitti yinede
sadece izlediklerim görebiliyor sizleri izlemeye aldım
Ay yanındaki de oynakbasi34 galibaaaaa, attım ama tuttu mu bilmem incecik çıtır çıtır olacaksınız bu azimle bizlerden önce valla. Maşallah maşallah

Ay yanındaki de oynakbasi34 galibaaaaa, attım ama tuttu mu bilmem incecik çıtır çıtır olacaksınız bu azimle bizlerden önce valla. Maşallah maşallah

Heee benim
Aminnnn inşallahhhhhhhhh fıstık gibi olduğumuzu da paylaşmak nasip olur

Moralim sıfır
Tartıldım 600 gr artı geldım
70,5
Bırakıyorum herseyı yuruyusu
Gece yememeyı
bırak bırak daha çok vurursun başını duvarlara,yürüme gece bol bol ye şiş şiş benim gibi ol
bunu mu istiyorsun gerçekten,öyleyse hiç durma devam ye iç otur çok değil 6 ayda 100kilosun ha gayret

bırak bırak daha çok vurursun başını duvarlara,yürüme gece bol bol ye şiş şiş benim gibi ol
bunu mu istiyorsun gerçekten,öyleyse hiç durma devam ye iç otur çok değil 6 ayda 100kilosun ha gayret
Monicim hergun 1 saat yuruyorum
Emzırıyorum
Aksam 6 dan snr yemıyırum
Sabaha kdr uyumuyorum
Abartı beslenmem yok
2-3 lt su içiyorum
Takıldım kaldım yaaa delırcem

servey cimmmm beni çok boşluyorsun, hiç sormuyorsun bu hatun sporunu yapıyor mu diyeeee hani birbirimizi kontrol etcektiikkkk.
Canım fıttırmak uzereyım
Kılom sabıt ya motıve olamıyorum salasım var
Hergun kendı sporumu ekleyınce bakıyorum yasmışın ondan sormuyorum ozur dılerım
Sorarım canımcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…