- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #244.321
öyle mi ya ne yapsam kas kütlesi artıkça vucut daha fazla yağ yakıyomuş diyolariyiyim canım, biraz kasık ağrım var sadece. eşim mutlu, ikizdir inşallah diye dualardaşimdilik kimseye söylememe kararımıza devam ediyoruz, bi siz biliosunuz şiiiştt :)
çokta fazla yapmasan mı, kas kütlen artar iyice bunalımlara girersin
Tamam cnm yarin kontrolum var gidim ogleden sonra. Bakim ne diyecek?tatlım çok sporda kas yapıyor haliyle kilon düşmüyor,diyetisyenine git mutlaka ölçümlerini yaptır
bize hiç posr vermiyor gereksiz kas yapmayalım diye
süpersin valla örnek alıyorum seniEki Görüntüle 1996758 Ara öğün 2 kaşık yoğurt 1 kaşık chia 1 tatlı kaşığı zerdeçal
dedim ya diyetisyeninde şaşırcak 71 dediydim listeye mi uymuyon diyeTamam cnm yarin kontrolum var gidim ogleden sonra. Bakim ne diyecek?
Olcu aliyorum aylardan beri incelmede olmamis.
ellerine sağlık ferah
Hadi bakalım, bende pazartesi başliyim diyorum. Yoksa Cumartesi'den mi başlasam ki... Pazartesi'leri tartıda patlıyorum yagünaydın
diyetisyende şaşıracak 71 demiştim bu kadın niye kilo vermiyo diye
fazla mı atmışım ne
günaydın rakibeciğim bugun başladım kuşana bakalım tabi ek yapıyorum biraz
ay sorma tur bindirecek hatun bize
Ay yanındaki dekızlar ekledim, resim açısı aynı olmadığından çok da belli olmuyor ama azcık gitti yinede
sadece izlediklerim görebiliyor sizleri izlemeye aldım
Ay yanındaki deoynakbasi34 galibaaaaa, attım ama tuttu mu bilmem incecik çıtır çıtır olacaksınız bu azimle bizlerden önce valla. Maşallah maşallah
evet canım oynakbaşım o
Ay yanındaki deoynakbasi34 galibaaaaa, attım ama tuttu mu bilmem incecik çıtır çıtır olacaksınız bu azimle bizlerden önce valla. Maşallah maşallah
Hani goremıyorumkızlar ekledim, resim açısı aynı olmadığından çok da belli olmuyor ama azcık gitti yinede
bırak bırak daha çok vurursun başını duvarlara,yürüme gece bol bol ye şiş şiş benim gibi olMoralim sıfır
Tartıldım 600 gr artı geldım
70,5
Bırakıyorum herseyı yuruyusu
Gece yememeyı
seni izlemedeyim seninde izlemen gerekebilirHani goremıyorum
Monicim hergun 1 saat yuruyorumbırak bırak daha çok vurursun başını duvarlara,yürüme gece bol bol ye şiş şiş benim gibi ol
bunu mu istiyorsun gerçekten,öyleyse hiç durma devam ye iç otur çok değil 6 ayda 100kilosun ha gayret
Nasıl ızlıyoruzseni izlemedeyim seninde izlemen gerekebilir
Tamam buldum izliyorumseni izlemedeyim seninde izlemen gerekebilir
resimleri görebiliyorsun heralde bilmemTamam buldum izliyorum
Izleyınce ne oluyor acaba
Ben de gorcem banane bananekızlar ekledim, resim açısı aynı olmadığından çok da belli olmuyor ama azcık gitti yinede
Canım fıttırmak uzereyımservey cimmmm beni çok boşluyorsun, hiç sormuyorsun bu hatun sporunu yapıyor mu diyeeee hani birbirimizi kontrol etcektiikkkk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?