Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ay bir maşALLAH da seninkilere gelsin bence sende hemen yat dinlen hemde yeme isteğinde geçer
çok geç yatıyosun
Nilgüncüm İnan sadece bu zamanlarda kafa dinleyebiliyorum. Kendime vakit ayırayımdye azıcık daha azıcık daha diye diye geç yatıyorum. Benim sıpalar zaten 11 sen önce çok nadir uyuyorlar, sabır kotam doluyo.

güzel bir uyku çekmekte bedenine yatırım canım bedeninde beyninde uykuda dinleniyor bilmem ben çok seviyorum uykuyu

bakma sen bizimkinin baba duskunlugune Ferahcigim. aksam oldumu derdi benim. sanırım ben kilo verince güzel olurum ona rakip geliim diye mi düşünüyor ne
kapama canım; göz tembelliginde yada goz kaymasin da yapılan bir göz egzersizi diyebiliriz. gözün 1ini goz bandı ile kapatıyorlar. tek göz düzgün çalışmak zorunda bırakılıyor. bunu birkaç saat ile 1 gün arasında degisen sürelerde yapılıyor. çocuklarda tabi ki istemiyor. huysuzlanıyorlarmış.

ya birde ne dicem yatmadan önce yapılan spor enerji verdiği için uykuyu kaçırıyormuş ondan uykun gelmiyo belkide yat hemen bak sabaha bomba gibi kalkarsın
Geç kaldın kızzz, valla yaptım da geldim sporumu. Ama çok hareketli değil, esneme gibi hareketler yine de haklı olabilirsin de ahhh kuzucum ah, çocuklar fırsat vermiyor ki yapayım, ancak uyuduklarında yapabiliyorum.

sağol banucugum tavsiyelerin icin. gerekirse mutlakta deneyecegim. benim kizim 26aylik. 4aydir kullaniyoruz. bende senin gibi yaptım olcum sırasında ama bizimki kanmadi. hatta pepeyi izliyoruz diye bak pepenin evi var orada bakarsan bebe ve pepe de gelecek dedim ama yok gözünü kaçırmış. ilk ölçüm zaten faciaydı. gözünü sımsıkı kapattığı için bir kanca taktılar. ben ellerini ayaklarını tuttum dr. kafasını babasida kaçtı. kizin sesi kesilince geldi. birde bu adama aşık. hic anlamıyorum bu kızları

Hımmm evet çocuklarda biraz sıkıntılı bir süreç. ama sorunu çözmede etkiliyse bir yolunu bulursun sen canım.

Keyifler babada dertler anadaaa, seninkinden bir tane de burda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…