- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #244.441
Çamur gibi oluyo öyle de ama napalım başa gelen çekilecek.evet canım emzirdiğin için olabilir birde malesef sütün çeker diyorlar abartmadan tadımlık yiyeceksin ağzında çok tut tadını iyice al
ay sorma valla o yönden çok şanslıyım şimdi bir yatıcam sabaha kadar çocuklar ALLAH korusun hasta olmadıktan sonra gece uyanmıyorlar maşALLAH diyeyimAmannnn en güzeli yat uyu kız.
Benimkilerde bugün kendi rekorlarını kırdılar, ikisi de uyuyoooooobenim sıpalar her gün hafta içi hafta sonu farketmez 9 da uyurlar
Maşallah maşallahay sorma valla o yönden çok şanslıyım şimdi bir yatıcam sabaha kadar çocuklar ALLAH korusun hasta olmadıktan sonra gece uyanmıyorlar maşALLAH diyeyim
ay bir maşALLAHBenimkilerde bugün kendi rekorlarını kırdılar, ikisi de uyuyoooooo
Nilgüncüm İnan sadece bu zamanlarda kafa dinleyebiliyorum. Kendime vakit ayırayımdye azıcık daha azıcık daha diye diye geç yatıyorum. Benim sıpalar zaten 11 sen önce çok nadir uyuyorlar, sabır kotam doluyo.ay bir maşALLAHda seninkilere gelsin bence sende hemen yat dinlen hemde yeme isteğinde geçer
çok geç yatıyosun
güzel bir uyku çekmekte bedenine yatırım canım bedeninde beyninde uykuda dinleniyor bilmem ben çok seviyorum uykuyuNilgüncüm İnan sadece bu zamanlarda kafa dinleyebiliyorum. Kendime vakit ayırayımdye azıcık daha azıcık daha diye diye geç yatıyorum. Benim sıpalar zaten 11 sen önce çok nadir uyuyorlar, sabır kotam doluyo.
Doğru söylüyorsun canım. Azıcık yoga egzersizlerimi yapim yatayım o zaman bende ya.güzel bir uyku çekmekte bedenine yatırım canım bedeninde beyninde uykuda dinleniyor bilmem ben çok seviyorum uykuyu
Bu arada uykuyu bende çok seviyorummmm. Ah ahhh istediğim saatte ne zaman uyanacağım acaba. Neyse okullar tatile giriyo, bol bol uyurum artık heh.güzel bir uyku çekmekte bedenine yatırım canım bedeninde beyninde uykuda dinleniyor bilmem ben çok seviyorum uykuyu
senide uykucu yapıcamDoğru söylüyorsun canım. Azıcık yoga egzersizlerimi yapim yatayım o zaman bende ya.
İyi geceleeerrsenide uykucu yapıcamneyse iyice krize girip kaçamak yapmadan ben yatar herkese iyi geceler tatlı rüyalar
ya birde ne dicem yatmadan önce yapılan spor enerji verdiği için uykuyu kaçırıyormuş ondan uykun gelmiyo belkide yat hemen bak sabaha bomba gibi kalkarsınDoğru söylüyorsun canım. Azıcık yoga egzersizlerimi yapim yatayım o zaman bende ya.
amin insALLAH canım. Cümlemizin evladina da sevdiklerine de dermansiz dert vermesin.geçmiş olsun ortim rabbim şifasını versin kuzunun moralini bozma çaresi varya rabbim dermansız dert vermesin
bakma sen bizimkinin baba duskunlugune Ferahcigim. aksam oldumu derdi benim. sanırım ben kilo verince güzel olurum ona rakip geliim diye mi düşünüyor neCısssss, bende de var ama seninkinin yanında devede kulak olacakkalorisini geçtim yemeyin kız onları, dondurma taklidi yapıyor onlar, bildiğin krema. ben bu yaz evde yapmayı deneyeceğim canım.
Ahahahaaa çok güldüm yaaaaa
Hepsi aynı şekerim hepsi. Babayı çok seviyor ya, Akşamları yarın saat birlikte takılsalar, eşin oyalayamaz mı biraz? Benim ki hiç beceremiyor o ayrı
Aminnnnnn canım cümlemizin.
Kapama nedir canım?
Demeee Nilgüncüm demeee öyle. Benimde krizlerim geçmek bilmedi yani.
Geç kaldın kızzz, valla yaptım da geldim sporumu. Ama çok hareketli değil, esneme gibi hareketler yine de haklı olabilirsin de ahhh kuzucum ah, çocuklar fırsat vermiyor ki yapayım, ancak uyuduklarında yapabiliyorum.ya birde ne dicem yatmadan önce yapılan spor enerji verdiği için uykuyu kaçırıyormuş ondan uykun gelmiyo belkide yat hemen bak sabaha bomba gibi kalkarsın
sağol banucugum tavsiyelerin icin. gerekirse mutlakta deneyecegim. benim kizim 26aylik. 4aydir kullaniyoruz. bende senin gibi yaptım olcum sırasında ama bizimki kanmadi. hatta pepeyi izliyoruz diye bak pepenin evi var orada bakarsan bebe ve pepe de gelecek dedim ama yok gözünü kaçırmış. ilk ölçüm zaten faciaydı. gözünü sımsıkı kapattığı için bir kanca taktılar. ben ellerini ayaklarını tuttum dr. kafasını babasida kaçtı. kizin sesi kesilince geldi. birde bu adama aşık. hic anlamıyorum bu kızlarıSizede bakayım derken senin mesaj dikkatimi çektiKuzu gözlükmü takması gerekiyor
Benim kızlarda da var ( gerçi büyük bu ara takmıyor ) hatta ufaklığa 3 yaşındayken doktor vermişti ilk gözlüğünü
Bizde kayma değil ama astigmat var ve ilerlememesi için gözlük verdi hatta yarın yine kontrole gideceğiz ( en son okulda düştüğünde kaşı patladı ve gözlük camları çizilmiş yenisini almak için kontrol şart tabi )
Kuzun kaç yaşında bilmiyorum ama o kapama cidden çok çok faydalı ( benim erkek kardeşime de uygulandı senelerce ve baya baya düzelme oldu )
Ben kızımı 3 yaşındayken ilk götürdüğümde doktor ölçüm sıkıntı olurmu diye sordu ben de hallederim dedimÖnce kendim alete baktım kızımın yanında ve çok ilginç bir şey varmış gibi aaaa ne kadar güzel falan diye tepkiler verdim :) tabi bizim cimcime meraktan çatladı ne var anne orda diye Bak balon var orda deliklerden görebilirsin derken bu tam göreceğim derken ölçüm aradan çıktı
Kapama konusunda şimdi aklıma geldibunu bir oyuna çevirebilirsiniz eğer tabi çok ufak değilse
Mesela o kapamaları aldığında eline kalem verip istediği gibi süslemesine izin ver dışını sonrada hadi korsancılık oynayalım ayağına oyalailk zamanlar zaten yarım saat falan kapattırıyorlar o arada oyuna dalarsa unutur onu ve bir kaç gün aradan sonra alışkanlık olur ve sıkıntısız takar
Hatta sen hepsini sırayla değişik değişik boyayabilir sonrada hadi bugün hangisini takacaksın güzel korsan diye çoşkuyu verebilirsin
Umarım Temmuzdaki kontrolde herşey yolunda giderde seni yormadan kontrolü atlatırsınız
Rabbim şifa versinde Ameliyata gerek kalmasın inşallah...Aminnnnn
Hımmm evet çocuklarda biraz sıkıntılı bir süreç.bakma sen bizimkinin baba duskunlugune Ferahcigim. aksam oldumu derdi benim. sanırım ben kilo verince güzel olurum ona rakip geliim diye mi düşünüyor ne
kapama canım; göz tembelliginde yada goz kaymasin da yapılan bir göz egzersizi diyebiliriz. gözün 1ini goz bandı ile kapatıyorlar. tek göz düzgün çalışmak zorunda bırakılıyor. bunu birkaç saat ile 1 gün arasında degisen sürelerde yapılıyor. çocuklarda tabi ki istemiyor. huysuzlanıyorlarmış.
Keyifler babada dertler anadaaa, seninkinden bir tane de burda var.sağol banucugum tavsiyelerin icin. gerekirse mutlakta deneyecegim. benim kizim 26aylik. 4aydir kullaniyoruz. bende senin gibi yaptım olcum sırasında ama bizimki kanmadi. hatta pepeyi izliyoruz diye bak pepenin evi var orada bakarsan bebe ve pepe de gelecek dedim ama yok gözünü kaçırmış. ilk ölçüm zaten faciaydı. gözünü sımsıkı kapattığı için bir kanca taktılar. ben ellerini ayaklarını tuttum dr. kafasını babasida kaçtı. kizin sesi kesilince geldi. birde bu adama aşık. hic anlamıyorum bu kızları
senin bebelere deay bir maşALLAHda seninkilere gelsin bence sende hemen yat dinlen hemde yeme isteğinde geçer
çok geç yatıyosun
iyi gecelersenide uykucu yapıcamneyse iyice krize girip kaçamak yapmadan ben yatar herkese iyi geceler tatlı rüyalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?