- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #244.421
canım şuan nasıl tatlı istiyo anlatamam reglim yaklaştı ondan galibaGaliba. Çok küçücükler ya, kendi içlerinde kimbilir neler yaşıyorlar.
He valla, birde yap diyeydi ne olurdu bilmem.
keşke benimde istemese....
Burdakini mi diyosun kız anlamadım benim kafa 1 milyon malum
95 dk eliptik mi? Hey masallahevet bugunun ilk menüsü benden gelsin..
sabah 06,00 1 çk çörek otu yağı elma sirkeli ılık su
08,00 kahvaltı 2 kk peynir 1 dilim tbe yarım domates 2 zeytin 3 çatal yumurta
11,00 sade duble türk kahvesi 3 hurma tarçınlı
13,30 öğlen 2 kepçe tarhana çorbası yarım tabak çılbır yağsız salata 1 dilim tbe
15,30 3 yk yoğurt 1 elma 1 yk chia tarçın
19,00 2 kepçe tarhana çorbası 1 haş. but bol baharatlı 1 bardak ayran
su 2,5 lt
spor 95 dk eliptik
Cısssss, bende de var ama seninkinin yanında devede kulak olacakBen de menümü paylaşayım.
Sabah:
- 2 tane etimek
- 1 tatlı kaşığı labne
- 1 dilim beyaz peynir
- 2 çatal kıymalı yumurta
Ara:
- Sade kahve
Ara:
- Yeşil Çay
Ara:
- 1 dilim ananas
Öğle:
- 1 magnum
Ara:
- Sade kahve
Ara:
- 1 bardak süt
Akşam:
- 1 kase çorba
- 8 kaşık ıspanak yemeği
- 4-5 yemek kaşığı sarımsaklı yoğurt
Ara:
- Yeşil çay
2,5 litre de suyum var.
Ahahahaaa çok güldüm yaaaaaiyi azmış
Hepsi aynı şekerim hepsi. Babayı çok seviyor ya, Akşamları yarın saat birlikte takılsalar, eşin oyalayamaz mı biraz? Benim ki hiç beceremiyor o ayrıinşALLAH canım ya. bu aralar kendime yüklenip kavga etmekle geçiriyorum günlerimi. aslında yediklerim sağlıklı şeyler. benim sıkıntım spor yapamamak. yeniden başlamalıyım. kız hep benle yarış halinde önümde engel. neye el atsam benden once yapacak şevkimi kırıyor al sen yap diyorum. 2 zipliyorum "dur yapma bitti"diyor. amaaan valla enerjimi çekiyor bunlar baba kız bir olup
Aminnnnnn canım cümlemizin.sorma eşime bile dedim tavuk bile ana nasıl kabarıyo bana yem koyarken civvilerine ellicem sanıyo..10 tanesi altına saklanmış biri meraktan bakıyo
burda bi söz var çok hoşuma gidiyo analı kuzu kınalı kuzu diyorlar ay rabbim evlatlarımızı anasız bırakmasın
Kapama nedir canım?bugün zeynep'i yine goz dr.na götürdük. tum gün dışarıdaydım. göz ölçümü yaptırmadı yine. temmuzda tekrar kontol var. gözündeki kayma %90 gözlükle duzeliyormus. bir dahaki kontrolden sonra kapama yada ameliyat yaparız. ona o zaman karar veririz dedi. kapama yapmak cok zormuş hiç istemiyorum ama mecburen dr. derse yapacağız
Demeee Nilgüncüm demeee öyle. Benimde krizlerim geçmek bilmedi yani.canım şuan nasıl tatlı istiyo anlatamam reglim yaklaştı ondan galiba
Tabi tabiiiiaaa kahve ikramedeyim lokumla dedim fena oldum
Nilgün kaptırdı gidiyor kaptan, durduramıyoruz.Burdakini mi diyosun kız anlamadım benim kafa 1 milyon malum
95 dk eliptik mi? Hey masallah
bugün zeynep'i yine goz dr.na götürdük. tum gün dışarıdaydım. göz ölçümü yaptırmadı yine. temmuzda tekrar kontol var. gözündeki kayma %90 gözlükle duzeliyormus. bir dahaki kontrolden sonra kapama yada ameliyat yaparız. ona o zaman karar veririz dedi. kapama yapmak cok zormuş hiç istemiyorum ama mecburen dr. derse yapacağız
Aslinda birakmadim ama bugun gorumcemdeydim boyle oldu kizlar..
Bide guzel sonuc alamayinca azcık saldim kendimi..
bugün zeynep'i yine goz dr.na götürdük. tum gün dışarıdaydım. göz ölçümü yaptırmadı yine. temmuzda tekrar kontol var. gözündeki kayma %90 gözlükle duzeliyormus. bir dahaki kontrolden sonra kapama yada ameliyat yaparız. ona o zaman karar veririz dedi. kapama yapmak cok zormuş hiç istemiyorum ama mecburen dr. derse yapacağız
Cısssss, bende de var ama seninkinin yanında devede kulak olacakkalorisini geçtim yemeyin kız onları, dondurma taklidi yapıyor onlar, bildiğin krema. ben bu yaz evde yapmayı deneyeceğim canım.
Sizede bakayım derken senin mesaj dikkatimi çektiKuzu gözlükmü takması gerekiyor
Benim kızlarda da var ( gerçi büyük bu ara takmıyor ) hatta ufaklığa 3 yaşındayken doktor vermişti ilk gözlüğünü
Bizde kayma değil ama astigmat var ve ilerlememesi için gözlük verdi hatta yarın yine kontrole gideceğiz ( en son okulda düştüğünde kaşı patladı ve gözlük camları çizilmiş yenisini almak için kontrol şart tabi )
Kuzun kaç yaşında bilmiyorum ama o kapama cidden çok çok faydalı ( benim erkek kardeşime de uygulandı senelerce ve baya baya düzelme oldu )
Ben kızımı 3 yaşındayken ilk götürdüğümde doktor ölçüm sıkıntı olurmu diye sordu ben de hallederim dedimÖnce kendim alete baktım kızımın yanında ve çok ilginç bir şey varmış gibi aaaa ne kadar güzel falan diye tepkiler verdim :) tabi bizim cimcime meraktan çatladı ne var anne orda diye Bak balon var orda deliklerden görebilirsin derken bu tam göreceğim derken ölçüm aradan çıktı
Kapama konusunda şimdi aklıma geldibunu bir oyuna çevirebilirsiniz eğer tabi çok ufak değilse
Mesela o kapamaları aldığında eline kalem verip istediği gibi süslemesine izin ver dışını sonrada hadi korsancılık oynayalım ayağına oyalailk zamanlar zaten yarım saat falan kapattırıyorlar o arada oyuna dalarsa unutur onu ve bir kaç gün aradan sonra alışkanlık olur ve sıkıntısız takar
Hatta sen hepsini sırayla değişik değişik boyayabilir sonrada hadi bugün hangisini takacaksın güzel korsan diye çoşkuyu verebilirsin
Umarım Temmuzdaki kontrolde herşey yolunda giderde seni yormadan kontrolü atlatırsınız
Rabbim şifa versinde Ameliyata gerek kalmasın inşallah...Aminnnnn
Kahvaltı
2,5 dilim ekmek
Beyaz peynir
Kaşar peyniri (az)
1 yk ay a reçeli
Çay
Ara
Türk kahvesi
1 kurabiye
1 kupa ıhlamur + adaçayı + limon
Öğle
2 küçük dolma
3 yk yoğurt
Ara
Filtre kahve
1 kurabiye
2 ısırık bounty
Akşam (17:00 )
1 pors bulgur pilavı
Acıkınca 20:30 da
1 bardak ayran + 1,5 yk chia
Açımmmmm beeeennnnnn, çok açım kızlar. Neden ki??? Valla zor tutuyorum kendimi.
hahaha sen beni ne sandın duyan duymayana haber versin efsane geri döndüBurdakini mi diyosun kız anlamadım benim kafa 1 milyon malum
95 dk eliptik mi? Hey masallah
Cısssss, bende de var ama seninkinin yanında devede kulak olacakkalorisini geçtim yemeyin kız onları, dondurma taklidi yapıyor onlar, bildiğin krema. ben bu yaz evde yapmayı deneyeceğim canım.
Ahahahaaa çok güldüm yaaaaa
Hepsi aynı şekerim hepsi. Babayı çok seviyor ya, Akşamları yarın saat birlikte takılsalar, eşin oyalayamaz mı biraz? Benim ki hiç beceremiyor o ayrı
Aminnnnnn canım cümlemizin.
Kapama nedir canım?
Demeee Nilgüncüm demeee öyle. Benimde krizlerim geçmek bilmedi yani.
hahah kurabiyeler havada uçuşmuş afiyet olsunKahvaltı
2,5 dilim ekmek
Beyaz peynir
Kaşar peyniri (az)
1 yk ay a reçeli
Çay
Ara
Türk kahvesi
1 kurabiye
1 kupa ıhlamur + adaçayı + limon
Öğle
2 küçük dolma
3 yk yoğurt
Ara
Filtre kahve
1 kurabiye
2 ısırık bounty
Akşam (17:00 )
1 pors bulgur pilavı
Acıkınca 20:30 da
1 bardak ayran + 1,5 yk chia
Açımmmmm beeeennnnnn, çok açım kızlar. Neden ki??? Valla zor tutuyorum kendimi.
bende seviyorum bu şekilde bağlamayıEki Görüntüle 1997233 asil begendigim bu model cok hosuma gidihor yuxunun guzelligi de ortaya cikarmoni
Tarçınla da aram pek iyi değil ama hurma yiycem şimdi 2 tane, bişiy olmaz herhalde. Filtre kahve de yaptım.Fancy'cim tarçına boğ kendini.
İnsan yemeye başlayınca yiyesi geliyor. O nedenle dur de.
Sonrası gelecek zaten.
ye canım yeeee afiyet olsunTarçınla da aram pek iyi değil ama hurma yiycem şimdi 2 tane, bişiy olmaz herhalde. Filtre kahve de yaptım.
hahaha sen beni ne sandın duyan duymayana haber versin efsane geri döndü
ay bende öyleyim bakkala gidip bir poşet çiklat alasım varrrrrrr
ferah bende şu markette satılan dondurma kaplarından aldım geçen gün havalar biraz daha ısınınca meyve ve yoğurt ile yapıcam dondurma gibi serinletir
hahah kurabiyeler havada uçuşmuş afiyet olsun
evet canım emzirdiğin için olabilir birde malesef sütün çeker diyorlar abartmadan tadımlık yiyeceksin ağzında çok tut tadını iyice alHımmmm bak o yoğurt fikri de çok güzel. Bende yaparım. Ya kurabiye dediğin ev yapımı fındıklı kurabiş. Paketli değil, pastane de değil. Ayyy bahane bulmaya çalışıyorum ama olmadı di mi.Böyle şirinlik falan yapsam da olmaz mı.
Şaka bir yana 2 kurabiyeyle kurtardığıma çok mutluyum valla. İnşallah yarın daha iyi olurum. Bir de süt veriyorum ya, o yüzden mi böyle oluyorum acaba?
Ayyy kıyamadı mı desem bilemedim kiye canım yeeee afiyet olsunçok mu fenayım ne
Amannnn en güzeli yat uyu kız.ay bende cozutmadan yatayım bari uykum geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?