- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #244.401
ben de göremedim moniseni izlemedeyim seninde izlemen gerekebilir
ay bacaklarım ağrımış sabah akşam da yürüyüş yapıyorum mecburen hayvalara gitmek için yorulmuşumSüpersin Nilgüncüm.
Ayy, kahveye bayılıyorum yaıhu.
İçeyim içeyim tekrar içeyim istiyorum.
Süpersin tek kelimeyle.
Afiyet olsun Özlemcim.
Bu diyetisyen menüsü değil gibi sanki.
Yarın ne diyecek ben de acayip merak ediyorum.
Bu arada ölçülerini alıyor musun sen?
bi magnum 600 kalori 100 dk eliptik yapınca yakarsın aldığın kaloriyiBen de menümü paylaşayım.
Sabah:
- 2 tane etimek
- 1 tatlı kaşığı labne
- 1 dilim beyaz peynir
- 2 çatal kıymalı yumurta
Ara:
- Sade kahve
Ara:
- Yeşil Çay
Ara:
- 1 dilim ananas
Öğle:
- 1 magnum
Ara:
- Sade kahve
Ara:
- 1 bardak süt
Akşam:
- 1 kase çorba
- 8 kaşık ıspanak yemeği
- 4-5 yemek kaşığı sarımsaklı yoğurt
Ara:
- Yeşil çay
2,5 litre de suyum var.
Yediğim 320 kalori görünüyordu Nilgün'cümbi magnum 600 kalori 100 dk eliptik yapınca yakarsın aldığın kaloriyi
iyi azmışYediğim 320 kalori görünüyordu Nilgün'cüm
annesinin kanatlari altindakızlar kümese gittim 3 tane tavuğum civcivlerini çıkarmış tiplere bak yaa birde 2. fotoğraftaki ben yem koyarken beni izliyo meraklı melahatEki Görüntüle 1997100 Eki Görüntüle 1997101
süper olmuş vallaevet bugunun ilk menüsü benden gelsin..
sabah 06,00 1 çk çörek otu yağı elma sirkeli ılık su
08,00 kahvaltı 2 kk peynir 1 dilim tbe yarım domates 2 zeytin 3 çatal yumurta
11,00 sade duble türk kahvesi 3 hurma tarçınlı
13,30 öğlen 2 kepçe tarhana çorbası yarım tabak çılbır yağsız salata 1 dilim tbe
15,30 3 yk yoğurt 1 elma 1 yk chia tarçın
19,00 2 kepçe tarhana çorbası 1 haş. but bol baharatlı 1 bardak ayran
su 2,5 lt
spor 95 dk eliptik
listeni bıraktın mı?
Aslinda birakmadim ama bugun gorumcemdeydim boyle oldu kizlar..Süpersin Nilgüncüm.
Ayy, kahveye bayılıyorum yaıhu.
İçeyim içeyim tekrar içeyim istiyorum.
Süpersin tek kelimeyle.
Afiyet olsun Özlemcim.
Bu diyetisyen menüsü değil gibi sanki.
Yarın ne diyecek ben de acayip merak ediyorum.
Bu arada ölçülerini alıyor musun sen?
inşALLAH canım ya. bu aralar kendime yüklenip kavga etmekle geçiriyorum günlerimi. aslında yediklerim sağlıklı şeyler. benim sıkıntım spor yapamamak. yeniden başlamalıyım. kız hep benle yarış halinde önümde engel. neye el atsam benden once yapacak şevkimi kırıyor al sen yap diyorum. 2 zipliyorum "dur yapma bitti"diyor. amaaan valla enerjimi çekiyor bunlar baba kız bir oluphep beraber canım motivasyonun hep üst düzeylerde olmasının imkanı yok tabi ama olsun ite kaka becericez bizde zayıflamayı
sorma eşime bile dedim tavuk bile ana nasıl kabarıyo bana yem koyarken civvilerine ellicem sanıyo..10 tanesi altına saklanmış biri meraktan bakıyoannesinin kanatlari altindaay ben çok duygulandım. hayvan bile annesinin gölgesini istiyor.
sağol ortim bundan sonra menü paylaşıcam yoksa ipin ucu kaçıyosüper olmuş valla
âmin inşALLAHsorma eşime bile dedim tavuk bile ana nasıl kabarıyo bana yem koyarken civvilerine ellicem sanıyo..10 tanesi altına saklanmış biri meraktan bakıyo
burda bi söz var çok hoşuma gidiyo analı kuzu kınalı kuzu diyorlar ay rabbim evlatlarımızı anasız bırakmasın
Aaaayyy ama çok şekerler biz bunları mı yiyoruz şimdi çok fenayız ya.kızlar kümese gittim 3 tane tavuğum civcivlerini çıkarmış tiplere bak yaa birde 2. fotoğraftaki ben yem koyarken beni izliyo meraklı melahatEki Görüntüle 1997100 Eki Görüntüle 1997101
Ben acısını ve zerdeçalını biraz abarttım galiba.tadı nasıl olmuş ferah
Boşuna Müzeyyen demiyorum sanagel kız ben sana yaparım duble bol köpüklü bol şekerli yanındada lokum hahahah kilo alda geçeyim seni
geçmiş olsun ortim rabbim şifasını versin kuzunun moralini bozma çaresi varya rabbim dermansız dert vermesinbugün zeynep'i yine goz dr.na götürdük. tum gün dışarıdaydım. göz ölçümü yaptırmadı yine. temmuzda tekrar kontol var. gözündeki kayma %90 gözlükle duzeliyormus. bir dahaki kontrolden sonra kapama yada ameliyat yaparız. ona o zaman karar veririz dedi. kapama yapmak cok zormuş hiç istemiyorum ama mecburen dr. derse yapacağız
aaa kahve ikramBoşuna Müzeyyen demiyorum sana
Lokumu almiimm canım kahve yeter, çok naziksinnnnnn
Galiba. Çok küçücükler ya, kendi içlerinde kimbilir neler yaşıyorlar.çocuk psikolojisini anlamak zor. kendilerini tam ifade edilmedikleri için sanıyorum böyle hastalanıyorlar
He valla, birde yap diyeydi ne olurdu bilmem.
keşke benimde istemese....Menum
Sabah 10.00
1 kase yoğurt, 2 t.k. yulaf ezmesi, 1 t.k. dut kurusu karışımı
Ara
2 sade t.kahvesi
10 yaban mersini
Öğlen 14.00
ton balıklı salata
Ara
2 badem
10 kuru üzüm
1 activia
Akşam 18.30
2 kase yayla corbasi
Su 3 lt
Spor 50 Squat, 1 mil leslie, 15 dk dans
Birkaç gündür çok halsiz hissediyorum kendimi, havalar birden aşırı ısındı, su içmek dışında canım hiçbiriyle istemiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?