Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ay bacaklarım ağrımış sabah akşam da yürüyüş yapıyorum mecburen hayvalara gitmek için yorulmuşum

Ben de menümü paylaşayım.

Sabah:
- 2 tane etimek
- 1 tatlı kaşığı labne
- 1 dilim beyaz peynir
- 2 çatal kıymalı yumurta

Ara:
- Sade kahve

Ara:
- Yeşil Çay

Ara:
- 1 dilim ananas

Öğle:
- 1 magnum

Ara:
- Sade kahve

Ara:
- 1 bardak süt

Akşam:
- 1 kase çorba
- 8 kaşık ıspanak yemeği
- 4-5 yemek kaşığı sarımsaklı yoğurt

Ara:
- Yeşil çay

2,5 litre de suyum var.

bi magnum 600 kalori 100 dk eliptik yapınca yakarsın aldığın kaloriyi

süper olmuş valla

listeni bıraktın mı?

Aslinda birakmadim ama bugun gorumcemdeydim boyle oldu kizlar..
Bide guzel sonuc alamayinca azcık saldim kendimi..

hep beraber canım motivasyonun hep üst düzeylerde olmasının imkanı yok tabi ama olsun ite kaka becericez bizde zayıflamayı
inşALLAH canım ya. bu aralar kendime yüklenip kavga etmekle geçiriyorum günlerimi. aslında yediklerim sağlıklı şeyler. benim sıkıntım spor yapamamak. yeniden başlamalıyım. kız hep benle yarış halinde önümde engel. neye el atsam benden once yapacak şevkimi kırıyor al sen yap diyorum. 2 zipliyorum "dur yapma bitti"diyor. amaaan valla enerjimi çekiyor bunlar baba kız bir olup

annesinin kanatlari altinda ay ben çok duygulandım. hayvan bile annesinin gölgesini istiyor.
sorma eşime bile dedim tavuk bile ana nasıl kabarıyo bana yem koyarken civvilerine ellicem sanıyo..10 tanesi altına saklanmış biri meraktan bakıyo
burda bi söz var çok hoşuma gidiyo analı kuzu kınalı kuzu diyorlar ay rabbim evlatlarımızı anasız bırakmasın

âmin inşALLAH

bugün zeynep'i yine goz dr.na götürdük. tum gün dışarıdaydım. göz ölçümü yaptırmadı yine. temmuzda tekrar kontol var. gözündeki kayma %90 gözlükle duzeliyormus. bir dahaki kontrolden sonra kapama yada ameliyat yaparız. ona o zaman karar veririz dedi. kapama yapmak cok zormuş hiç istemiyorum ama mecburen dr. derse yapacağız

geçmiş olsun ortim rabbim şifasını versin kuzunun moralini bozma çaresi varya rabbim dermansız dert vermesin

çocuk psikolojisini anlamak zor. kendilerini tam ifade edilmedikleri için sanıyorum böyle hastalanıyorlar
Galiba. Çok küçücükler ya, kendi içlerinde kimbilir neler yaşıyorlar.

fancynancy nin de seninde eline sağlık. ALLAH'tan diyeteysen spor yapma demiş
He valla, birde yap diyeydi ne olurdu bilmem.

keşke benimde istemese....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…