Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar kontrolde bi sey çıkmadı cok şükür. Emme problemini aşmamız gerekiyor. Savas bayraklarını açtık, direnerek emzirecegim durmadan Umut'u . Ben memeye bağımlı olur diye korkarak sacma sapan seyler yapmışım farkında olmadan. Iste tecrübe burda devreye giriyormus. Neyse ama yolun başındayız, daha 5. gun, her sey guzel olacak umarım

İnşALLAH

9 ayda kızının da 2 yaş ergenliği bitmiş olur tam zamanı olur inşallah canım.

Aclik otu cnm alıyon suya atıp azcık duruo içion sabaha bişey kalmıyor

Bu akşam bakayım bir aktarda bulabilecek miyim çikilatacım. Ben de deneyeyim :)

Sabah tartıldım +1 kg cıktım

Artık sıkma canını serveycim hiç.

Kolay gelsin ördekcim.
Umut'un iştahla sen pek boş duramayacaksın gibi.

Kizlar ben bugun alisverise ciktim ve 38 beden etek aldimmmmm, 38 hafiften geniş geliyorrrrrr

Maşallah..

Diyetisyen bugun yokmus!! Haber vermediler bana!!! Dönüyorum geri!!

Randevu olmasına rağmen haber vermemek de saçmalık! Yarın mı gideceksin?

ben eliptiğe kızlar öpüldünüz

Ben yaptım da geldim.
fancynancy 45 dakika eliptiğim var şekercim.

Merhaba kızlar, hafiften kanamam oldu, doktora gittim tabi ki düşük tehlikesi dedi yola çıkacaktık bizde İstanbul falan geZicektik iptal ettik artık, yollarda başımıza iş gelmesin diye. İnşallah sıkıntı olmaz. Kızımda ne güzel hamile kalmıştım hiç sıkıntım olmamıştı

Kizlar ben bugun alisverise ciktim ve 38 beden etek aldimmmmm, 38 hafiften geniş geliyorrrrrr
Süper birşey bu. Bende kendime 42 ve 40 beden pantolon aldım en son giydiğim pantolon 46 bedendi. şimdi çoookk bol geliyor. 42de biraz dar gelir diye düşünüyorum. Üstüne olan bir kıyafet olunca insan kilo vermek için çok uğraşmıyor. şimdi 40 bedene girmek için uğraşacağım inşALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…