- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #244.521
kız toplaşın gelinBen de gelırımm
Zaten ilk sen aklıma geldin bunu yazarkenMerhaba hanımlar :)
misal ben :) eşim ve kk'dan başka kimse bilmiyo haberleri
kız sende bayağı biriktirmişsin içinde2 haftadır wc sorunum vardı dayanamadm sonunda açlık otumu içtim iki günde 2kg indim patlayacakmisim az daha
Hadi ama gözler senin üstünde bekliyoruz canımYürüyerek gidecem diyetisyene gelirkende yürürüm.
Ohh mis gibi 1 saat yuruyus olur aksamda 30 dakika eliptik yaparim.insallah..
Kız arada kırlent yer değiştiriyor. benim kaynana onu da yapmıyorKırlentBayıldım benzetmeye
Dimi ya... Arada benimde canım çekmiyor değilgel canım sanada yapayım karşılıklı içeriz azcıkta dedikodu yaparız
tam organik canımsağol canım
adaçayı kv bahçesinde var gidip almak lazım
bende yaprak seviyorum canım mis gibi oluyo ne demlediğimi görüyorum
İnşALLAHKızlar kontrolde bi sey çıkmadı cok şükür. Emme problemini aşmamız gerekiyor. Savas bayraklarını açtık, direnerek emzirecegim durmadan Umut'u. Ben memeye bağımlı olur diye korkarak sacma sapan seyler yapmışım farkında olmadan. Iste tecrübe burda devreye giriyormus. Neyse ama yolun başındayız, daha 5. gun, her sey guzel olacak umarım
Diyetisyen bugun yokmus!! Haber vermediler bana!!!Dönüyorum geri!!
ay gel ortimDimi ya... Arada benimde canım çekmiyor değil
ya ne 38 yahu senin o kilo ile 38 giymen imkansız demekki spor seni acayip sıkılaştırmışKizlar ben bugun alisverise ciktim ve 38 beden etek aldimmmmm, 38 hafiften geniş geliyorrrrrr
valla daha hiç gitmedim doktora, doktorum yokmuş malum 19 mayıs işleri, pazartesi gideyim diyorum, hem kese mese işleri daha net görünür, şimdi vajinal kontrol ediyim falan demesin
kızım daha anlıcak modda değil ya, kardeşim falan diye hep söylüyo ama gözüyle görünce nolur bilemiyorum.
Aclik otu cnm alıyon suya atıp azcık duruo içion sabaha bişey kalmıyor
Sabah tartıldım +1 kg cıktım
Kızlar kontrolde bi sey çıkmadı cok şükür. Emme problemini aşmamız gerekiyor. Savas bayraklarını açtık, direnerek emzirecegim durmadan Umut'u. Ben memeye bağımlı olur diye korkarak sacma sapan seyler yapmışım farkında olmadan. Iste tecrübe burda devreye giriyormus. Neyse ama yolun başındayız, daha 5. gun, her sey guzel olacak umarım
Kizlar ben bugun alisverise ciktim ve 38 beden etek aldimmmmm, 38 hafiften geniş geliyorrrrrr
ben eliptiğekızlar öpüldünüz
Süper birşey bu. Bende kendime 42 ve 40 beden pantolon aldımKizlar ben bugun alisverise ciktim ve 38 beden etek aldimmmmm, 38 hafiften geniş geliyorrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?