- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #244.541
Hayır olsun canım ya... Ben zeynepte 2 kere düşük 2 kere erken doğum tehlikesi yaşadım. Ama çok şükür sağlıkla aldım kucağıma. Çok güçlü bir kız oldu maşallah. Senin bebelerinde güçlü bebek yada bebekler olur inşALLAH canımMerhaba kızlar, hafiften kanamam oldu, doktora gittim tabi ki düşük tehlikesi dediyola çıkacaktık bizde İstanbul falan geZicektik iptal ettik artık, yollarda başımıza iş gelmesin diye. İnşallah sıkıntı olmaz. Kızımda ne güzel hamile kalmıştım hiç sıkıntım olmamıştı
Maşallah ortimm
geçmiş olsun canım.. inşALLAH bir aksilik olmazMerhaba kızlar, hafiften kanamam oldu, doktora gittim tabi ki düşük tehlikesi dediyola çıkacaktık bizde İstanbul falan geZicektik iptal ettik artık, yollarda başımıza iş gelmesin diye. İnşallah sıkıntı olmaz. Kızımda ne güzel hamile kalmıştım hiç sıkıntım olmamıştı
valla ortim sende bi ucundan bi kıyından başlaMaşallah ortimm
Hayır olsun canım ya... Ben zeynepte 2 kere düşük 2 kere erken doğum tehlikesi yaşadım. Ama çok şükür sağlıkla aldım kucağıma. Çok güçlü bir kız oldu maşallah. Senin bebelerinde güçlü bebek yada bebekler olur inşALLAH canım
geçmiş olsun canım.. inşALLAH bir aksilik olmaz
dikkatli ol bol bol dinlen ağır kaldırma ben 2 gebeliğimdede kanamam oldu dok. verdiği iğne ve ilaçları düzenli kullandım çok şükür bişey olmadı sende rahat ve dikkatli ol canım
Yok canim yarin 19 mayis yokmus. Bilmiyorum kararsiz kaldim.9 ayda kızının da 2 yaş ergenliği bitmiş olur tam zamanı olur inşallah canım.
Bu akşam bakayım bir aktarda bulabilecek miyim çikilatacım. Ben de deneyeyim :)
Artık sıkma canını serveycim hiç.
Kolay gelsin ördekcim.
Umut'un iştahla sen pek boş duramayacaksın gibi.
Maşallah..
Randevu olmasına rağmen haber vermemek de saçmalık! Yarın mı gideceksin?
Ben yaptım da geldim.
fancynancy 45 dakika eliptiğim var şekercim.
Canim gecmis olsun..Kendini uzme pozitif dusun.insallah bidaha sıkıntı yasamazsin.Merhaba kızlar, hafiften kanamam oldu, doktora gittim tabi ki düşük tehlikesi dediyola çıkacaktık bizde İstanbul falan geZicektik iptal ettik artık, yollarda başımıza iş gelmesin diye. İnşallah sıkıntı olmaz. Kızımda ne güzel hamile kalmıştım hiç sıkıntım olmamıştı
Canim gecmis olsun..Kendini uzme pozitif dusun.insallah bidaha sıkıntı yasamazsin.
İştah bi yandan huysuzluk bi yandan. Bakalım bizi neler bekliyor...Kolay gelsin ördekcim.
Umut'un iştahla sen pek boş duramayacaksın gibi.
Evet evet canım dün sabah eliptik yapmıştım.Spor yaptın mı seker
Gunduz eliptik yaptın sankı
Bugun oğlumun sınıfının bulusması vardı ailece oradaydık yuruyus yapamadım ilk kez haftalardır
Kim hissetmez kiii, ah ahhh 38 beden kıyafet almak istiyorum bendeeee.Berkes bana ne kdr zayıflamışssın dıyorlar
Bu arada KOTON dan gömlek aldım kendıme sut lu memelere ragmen 38 aldım
Kılo veremedıgım halde nasıl 38 gıydım hayret
Sanırım sporun etkısı olsa gerek
Kendımı cok ıyı hıssedıyorum boyle olunca
Kızlaarr 79.7 çıktım tartıda evde bayram havası yarattım7leri gördüm asırlar sonra
selam çıtırcıklar
malum perşembe ve benim evde temizlik var
sabah oğlanlar uyurken (büyük oğlanda bende kalıyor eşi annesindeyken) gelinin eve indik önce onu temizledikcumartesi gelecekler sanırım, temiz olsun dedim aklınızdan gelinin evinde ne işin var hoşlanmaz diye geçirenler olabilir, öyle şeylere takıntılı değil aksine hoşuna gidiyor
benim temizlik bitince doktora geçeceğim ilacımın raporu bitti onu halledicem alışverişimide yapıp döndüğümde havuza gidebilirim bugün bi aksilik çıkmassa
Kizlar ben bugun alisverise ciktim ve 38 beden etek aldimmmmm, 38 hafiften geniş geliyorrrrrr
Merhaba kızlar, hafiften kanamam oldu, doktora gittim tabi ki düşük tehlikesi dediyola çıkacaktık bizde İstanbul falan geZicektik iptal ettik artık, yollarda başımıza iş gelmesin diye. İnşallah sıkıntı olmaz. Kızımda ne güzel hamile kalmıştım hiç sıkıntım olmamıştı
Aminnn canım, teşekkür ederim.Bizimki neredeyse bağımlı canım. Onun içindir ki pek vermek istemiyorum. Ama babanın elinde gördükçe istiyor. Bu arada ben kime bu çocukları geç yatırıyorsunuz, teknoloji bağımlısı yapıyorsunuz. Olay anne de baba da başlıyor taviz veriyorsunuz dediysem hepsi başıma geldi. sadece anne-baba ile bitmiyormuş olayın bir de çevre faktörü var. Komşumun torunu 9ay büyük zeynepten tabletle çok güzel oynuyor diye çocuğun eline vere vere alıştırdı. Ben çocuğun kalem tutarak el egzersizi yapabileceğine inanıyorum. Tablet'i telefon'u pc'yi herkes kullanıyor.
bu arada Uras Mert kaç yaşında? Adı da pek güzelmiş. Adıyla yaşasın inşALLAH
Canım yüreğini ferah tutYiyecek ekmeği varsa bir şeycık olmaz Hee tabi sen yine kolla kendini
Benim küçük kuzuda da düşük tehlikesi vardı ama Rabbim nasip etti sonra doktor tehlike geçti diyince valla doğuma gittiğim güne kadar bile inan hiç aralıksız her gün gezdim ayağı yanmış kedi gibiartık esnaf bile kız sokaklarda doğuracaksın diyorlardı
Rabbim bir tane vermiş şükürona sağlıklı uzun ömürler versin ...Aminnn
İnşallah kardeşide ablası gibi sağlıkla doğar dualarımız seninleÜzme tatlı canını
Afiyet olsun ortim toparlamissin ne gUzel. Sporda super.. Durmak yok boyle devam..günün ilk menüsü benden gelsin kızlar..
09,00 kahvaltı 1 yumurta yarım domates 2 kk peynir 4 zeytin 1 dilim tbe
11,00 ara duble sade türk kahvesi 3 hurma bol tarçınlı
13,30 öğlen 2 kepçe yayla çorbası(un yok bulgurlu) 3 yk kabak borana 1 dilim tbe
16,30 ara 1 kepçe yoğurt 1 elma 1 yk chia bol tarçın
18,300 akşam 2 kepçe yayla çorbası 4 yk makarna 3 yk kabak borana
su 2,5 lt
spor 65 dk eliptik
birazdan içerim sallama yeşil çay aldım mecburen küçük demliğimde yaparım 3 kupa yapıyo
cnm hayirlisi olsun eger alacagi nefes varsa allah yardim eder sen sikma canini bu konuda @servey ne sikintilar cekti ben biliyorum ins hayirlisi ile gelir tatlimMerhaba kızlar, hafiften kanamam oldu, doktora gittim tabi ki düşük tehlikesi dediyola çıkacaktık bizde İstanbul falan geZicektik iptal ettik artık, yollarda başımıza iş gelmesin diye. İnşallah sıkıntı olmaz. Kızımda ne güzel hamile kalmıştım hiç sıkıntım olmamıştı
cnm hayirlisi olsun eger alacagi nefes varsa allah yardim eder sen sikma canini bu konudaservey ne sikintilar cekti ben biliyorum ins hayirlisi ile gelir tatlim
Menüm;
08:30
1 kupa sut ile nescafe
10:00
Bir kac catal patatesli yumurta
Az peynir
2 lokma ekmek
13:00
5 yer fıstıgı ve t.kahvesi
18:00
5 yk etli patates yemegi
5 yk yogurt
1d.ç. ekmegi
Bol marul,1 taze sogan
3 L su
400ml karisik form cay
2 kahvesi
Spor:
1,5 saat yürüyüş 9000 adım..
Eliptik yaparsam yazarim..
Gunduz diyetisyene gidecem diye az yedim.
canım bir kaç gündür düzensiz sanki menülerin dikkat etMenüm;
08:30
1 kupa sut ile nescafe
10:00
Bir kac catal patatesli yumurta
Az peynir
2 lokma ekmek
13:00
5 yer fıstıgı ve t.kahvesi
18:00
5 yk etli patates yemegi
5 yk yogurt
1d.ç. ekmegi
Bol marul,1 taze sogan
3 L su
400ml karisik form cay
2 kahvesi
Spor:
1,5 saat yürüyüş 9000 adım..
Eliptik yaparsam yazarim..
Gunduz diyetisyene gidecem diye az yedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?