Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hayır olsun canım ya... Ben zeynepte 2 kere düşük 2 kere erken doğum tehlikesi yaşadım. Ama çok şükür sağlıkla aldım kucağıma. Çok güçlü bir kız oldu maşallah. Senin bebelerinde güçlü bebek yada bebekler olur inşALLAH canım

geçmiş olsun canım.. inşALLAH bir aksilik olmaz
dikkatli ol bol bol dinlen ağır kaldırma ben 2 gebeliğimdede kanamam oldu dok. verdiği iğne ve ilaçları düzenli kullandım çok şükür bişey olmadı sende rahat ve dikkatli ol canım

Saolun kızlar, amin inşallah sağlıkla gelsin bakalım.

Yok canim yarin 19 mayis yokmus. Bilmiyorum kararsiz kaldim.
Zaten 1 hafta sonra Allah kısmet ederse oruc tutucam canim.
ILK hafta listeye uydum hic kilo veremedim. Su bir kac gundur sacma sapan besleniyorum. Az önce tartida sabit ciktim ama 1 saat icinde 500 ml su,400ml bitki cayi. 1 buyuk turk kahvesi ictim komsuda oyle tartildim.
Insallah yarin guzel bir eksi gorurum tartida.

Canim gecmis olsun..Kendini uzme pozitif dusun.insallah bidaha sıkıntı yasamazsin.

Son düzenleme:
Spor yaptın mı seker
Gunduz eliptik yaptın sankı
Bugun oğlumun sınıfının bulusması vardı ailece oradaydık yuruyus yapamadım ilk kez haftalardır
Evet evet canım dün sabah eliptik yapmıştım.
Bugün ne yaptın, yürüyüş yapabildin mi

Kim hissetmez kiii, ah ahhh 38 beden kıyafet almak istiyorum bendeeee.

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Kızlaarr 79.7 çıktım tartıda evde bayram havası yarattım 7leri gördüm asırlar sonra

Tebrikler canım darısı benim ve Ayşeninde başına ( burdaki diğer kızlar zaten fıstık gibi ama olmayanlar varsa herkese ) Aminnnnnnnn

Ayşem valla senin gibi Kayınvalide dostlar başına
Kız ben doğumdan 15 gün sonra Annemlerden almanyadan döndüm de hatunun bırak evi temizlemeyi benim bıraktığım parayla doğalgazı bile bile açtırmamışlar ( toprağı bol olasıca KP yemiş üstelik 3.cü kez )
Valla 18 senedir bir kere bırak dip köşeyi toz almışlığı bile yok Küçük kuzuyu burda doğurdum hastaneye bile gelmedi nasılsa normal doğurdum sabaha karşı ve aynı gün öğlen çıkıp biz büyük Ananneye gidecektik diye

Anam kız sen anlattıkça KVnin kafasına fırıncı küreği ile vurmak geldi içimden

Kizlar ben bugun alisverise ciktim ve 38 beden etek aldimmmmm, 38 hafiften geniş geliyorrrrrr

Anammmmmm 38 beden bol mu geliyorrrrrrrrrr .......Ne kaaa güzel keşke bizim olsa
Şaka şaka Allah nazardan saklasın Biz o günleri görebilirimiyiz acep

Canım yüreğini ferah tut Yiyecek ekmeği varsa bir şeycık olmaz Hee tabi sen yine kolla kendini
Benim küçük kuzuda da düşük tehlikesi vardı ama Rabbim nasip etti sonra doktor tehlike geçti diyince valla doğuma gittiğim güne kadar bile inan hiç aralıksız her gün gezdim ayağı yanmış kedi gibi artık esnaf bile kız sokaklarda doğuracaksın diyorlardı
Rabbim bir tane vermiş şükür ona sağlıklı uzun ömürler versin ...Aminnn
İnşallah kardeşide ablası gibi sağlıkla doğar dualarımız seninle Üzme tatlı canını

Aminnn canım, teşekkür ederim.
Tam 18 aylık teyzesi.
Amaannnn bana da aynısı oldu, büyük konuşmamak lazım. Tabletsiz telefonsuz çocuk mu kaldı. Bizim gibi sokaklarda oynayamıyorlar yavrucaklar, oyun da tek başına oynanmıyor ki. Tablette oyun vs onları yönlendiriyor. Güzel oyunlarla çok iyi güzel şeyler de öğrenebiliyorlar. Ne bileyim, abartmadan bakmasına izin veriyorum. Tv de iyi değil diyorlar ana ben gündüz açmamama rağmen akşam baba gelince yatana kadar açık oluyor ve çocuklarda ayakta, gelde izletme. Ne yazdım ama. Neyse işte, uzak tutmak çok zor, onu biliyorum

Aminn, ya ben öyle 9 ay boyunca yatacak hatun değilim ya, şimdiden afakanlar basıyo valla :) inşallah başka sıkıntımız olmaz. Dün biraz iş yapmıştım yola çıkıcaz ev temiz olsun diye, yordum heralde kendimi hayırlısı bakalım ne diyelim.

günün ilk menüsü benden gelsin kızlar..

09,00 kahvaltı 1 yumurta yarım domates 2 kk peynir 4 zeytin 1 dilim tbe

11,00 ara duble sade türk kahvesi 3 hurma bol tarçınlı

13,30 öğlen 2 kepçe yayla çorbası(un yok bulgurlu) 3 yk kabak borana 1 dilim tbe

16,30 ara 1 kepçe yoğurt 1 elma 1 yk chia bol tarçın

18,300 akşam 2 kepçe yayla çorbası 4 yk makarna 3 yk kabak borana

su 2,5 lt
spor 65 dk eliptik

birazdan içerim sallama yeşil çay aldım mecburen küçük demliğimde yaparım 3 kupa yapıyo

Afiyet olsun ortim toparlamissin ne gUzel. Sporda super.. Durmak yok boyle devam..

cnm hayirlisi olsun eger alacagi nefes varsa allah yardim eder sen sikma canini bu konuda @servey ne sikintilar cekti ben biliyorum ins hayirlisi ile gelir tatlim

Menüm;
08:30
1 kupa sut ile nescafe

10:00
Bir kac catal patatesli yumurta
Az peynir
2 lokma ekmek

13:00
5 yer fıstıgı ve t.kahvesi

18:00
5 yk etli patates yemegi
5 yk yogurt
1d.ç. ekmegi
Bol marul,1 taze sogan

3 L su
400ml karisik form cay
2 kahvesi

Spor:
1,5 saat yürüyüş 9000 adım..
Eliptik yaparsam yazarim..
Gunduz diyetisyene gidecem diye az yedim.

cnm hayirlisi olsun eger alacagi nefes varsa allah yardim eder sen sikma canini bu konuda servey ne sikintilar cekti ben biliyorum ins hayirlisi ile gelir tatlim

Amin kaptanım haklısınız, Allah kimseye yaşatmasın zor tabi, serveyime de hatırlatmayalım.

Kuzum yine bişi yememişsin ki.

canım bir kaç gündür düzensiz sanki menülerin dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…