- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #244.561
Kuzum yine bişi yememişsin ki.
Canım tartıda agirligim az çıksın diye yemedim.Kuzum yine bişi yememişsin ki.
evet ortim hep böyle giderim inşALLAHAfiyet olsun ortim toparlamissin ne gUzel. Sporda super.. Durmak yok boyle devam..
kızlar herkese hayırlı gecelerben yatıyorum nedense çok uykum geldi sabaha bol bol bollll eksiler
gerçekten hoşmuş, yuvarlak yüzüm yüzünden bağlarken yanağımın yarısını kapıyorum kabak gibi ortaya çıkıyor yoksaEki Görüntüle 1997233 asil begendigim bu model cok hosuma gidihor yuxunun guzelligi de ortaya cikarmoni
bana bunlar çok tanıdık geldi niyeyseİştah bi yandan huysuzluk bi yandan. Bakalım bizi neler bekliyor...
kv lik konuyu birde o'na sormak lazım tabiiSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Tebrikler canım darısı benim ve Ayşeninde başına ( burdaki diğer kızlar zaten fıstık gibi ama olmayanlar varsa herkese ) Aminnnnnnnn
Ayşem valla senin gibi Kayınvalide dostlar başına
canım geçmiş olsun kalbini ferah tut,rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinAminn, ya ben öyle 9 ay boyunca yatacak hatun değilim ya, şimdiden afakanlar basıyo valla :) inşallah başka sıkıntımız olmaz. Dün biraz iş yapmıştım yola çıkıcaz ev temiz olsun diye, yordum heralde kendimihayırlısı bakalım ne diyelim.
güzellgünün ilk menüsü benden gelsin kızlar..
09,00 kahvaltı 1 yumurta yarım domates 2 kk peynir 4 zeytin 1 dilim tbe
11,00 ara duble sade türk kahvesi 3 hurma bol tarçınlı
13,30 öğlen 2 kepçe yayla çorbası(un yok bulgurlu) 3 yk kabak borana 1 dilim tbe
16,30 ara 1 kepçe yoğurt 1 elma 1 yk chia bol tarçın
18,300 akşam 2 kepçe yayla çorbası 4 yk makarna 3 yk kabak borana
su 2,5 lt
spor 65 dk eliptik
birazdan içerim sallama yeşil çay aldım mecburen küçük demliğimde yaparım 3 kupa yapıyo
ben beğendimMenüm;
08:30
1 kupa sut ile nescafe
10:00
Bir kac catal patatesli yumurta
Az peynir
2 lokma ekmek
13:00
5 yer fıstıgı ve t.kahvesi
18:00
5 yk etli patates yemegi
5 yk yogurt
1d.ç. ekmegi
Bol marul,1 taze sogan
3 L su
400ml karisik form cay
2 kahvesi
Spor:
1,5 saat yürüyüş 9000 adım..
Eliptik yaparsam yazarim..
Gunduz diyetisyene gidecem diye az yedim.
süper menüMenüm
Sabah 09.00
1 kase yoğurt, 2 t.k. yulaf ezmesi, 20 tane yaban mersini karışımı
Ara
1 sade t.kahvesi
Öğlen
Tavuk ızgara
Bol salata
Ara
1 muz
1 bardak süt
Akşam
Közlenmiş domates, biber, patlıcan
4 kaşık makarna
1 bardak ayran
Su 2 lt, 1 sade soda
Spor 50 squat, 30 dk dans
Sen bence çık listedennnn, piisssKizlar ben bugun alisverise ciktim ve 38 beden etek aldimmmmm, 38 hafiften geniş geliyorrrrrr
Canım nilsub gibi benim de ikisinde öyle oldu. İlk haftalar çok önemli, inşallah sorunsuz geçer tüm hamişliğin canım. Bol bol dinlen, istirahat et, uzan canım. Ben ilkinde 1 ay neredeyse yaraktan hiç çıkmamıştım, dr sadece tuvaletin için kalk demişti. Streste yapma, hayırlısıyla alırsın kucağına bebeğini ya da bebeklerini canım.Merhaba kızlar, hafiften kanamam oldu, doktora gittim tabi ki düşük tehlikesi dediyola çıkacaktık bizde İstanbul falan geZicektik iptal ettik aryollarda başımıza iş gelmesin diye. İnşallah sıkıntı olmaz. Kızımda ne güzel hamile kalmıştım hiç sıkıntım olmamıştı
Kuzucum sen sabahta eliptik yapmamış mıydın canım? Toplamda mı 65?günün ilk menüsü benden gelsin kızlar..
09,00 kahvaltı 1 yumurta yarım domates 2 kk peynir 4 zeytin 1 dilim tbe
11,00 ara duble sade türk kahvesi 3 hurma bol tarçınlı
13,30 öğlen 2 kepçe yayla çorbası(un yok bulgurlu) 3 yk kabak borana 1 dilim tbe
16,30 ara 1 kepçe yoğurt 1 elma 1 yk chia bol tarçın
18,300 akşam 2 kepçe yayla çorbası 4 yk makarna 3 yk kabak borana
su 2,5 lt
spor 65 dk eliptik
birazdan içerim sallama yeşil çay aldım mecburen küçük demliğimde yaparım 3 kupa yapıyo
Bugun 45 dk yuruyus yaptımEvet evet canım dün sabah eliptik yapmıştım.
Bugün ne yaptın, yürüyüş yapabildin mi
Kim hissetmez kiii, ah ahhh 38 beden kıyafet almak istiyorum bendeeee.
Spora devam ettıkce srtıyorum sabah artı + 1 dımm***5. TAKIM 518. Etap***
servey (70,3/ / /% )
0zlem (75,2// /% )
inatettimolacak (61// /% )
moni (96,9// /% )
fancynancy (77,5// /% )
Cikilatacanavari (80,4/ /% )
lydznp (85,5/ /% )
BuRCuCuKkK (54.2// /% )
aytozuvegece (70.9// /% )
hedef38beden(83,5// /% )
TopaLsoLucaNn (69,8/ /% )
5. Takım Ortalama: %
nilsub (79,2/)
ebrusonmez (56,6/)geçen hafta kilo bildirilmemiş?
Birumut55 (50,3/)geçen hafta kilo bildirilmemiş?
morordek (77,1/)
wendigo (64,9/)geçen hafta kilo bildirilmemiş?
ebrusonmez Birumut55 wendy
kızlar geçen haftaki kilolarınızı listede göremedim,bildirmiş olabilirsiniz tekrar yazarmısınız listeyi güncelleyeyim
Allahım hayırlısını versınMerhaba kızlar, hafiften kanamam oldu, doktora gittim tabi ki düşük tehlikesi dediyola çıkacaktık bizde İstanbul falan geZicektik iptal ettik artık, yollarda başımıza iş gelmesin diye. İnşallah sıkıntı olmaz. Kızımda ne güzel hamile kalmıştım hiç sıkıntım olmamıştı
Hafı bakalım seyma cım supersınnnnKızlar kontrolde bi sey çıkmadı cok şükür. Emme problemini aşmamız gerekiyor. Savas bayraklarını açtık, direnerek emzirecegim durmadan Umut'u. Ben memeye bağımlı olur diye korkarak sacma sapan seyler yapmışım farkında olmadan. Iste tecrübe burda devreye giriyormus. Neyse ama yolun başındayız, daha 5. gun, her sey guzel olacak umarım
Kız arada kırlent yer değiştiriyor. benim kaynana onu da yapmıyor
Kabus gıbıydıAmin kaptanım haklısınız, Allah kimseye yaşatmasın zor tabi, serveyime de hatırlatmayalım.
Canım benim ogun unutmusum tartilmayi pazartesi günü sanırım 50 .6 İdim yarın bakalım ne çıkacak:))***5. TAKIM 518. Etap***
servey (70,3/ / /% )
0zlem (75,2// /% )
inatettimolacak (61// /% )
moni (96,9// /% )
fancynancy (77,5// /% )
Cikilatacanavari (80,4/ /% )
lydznp (85,5/ /% )
BuRCuCuKkK (54.2// /% )
aytozuvegece (70.9// /% )
hedef38beden(83,5// /% )
TopaLsoLucaNn (69,8/ /% )
5. Takım Ortalama: %
nilsub (79,2/)
ebrusonmez (56,6/)geçen hafta kilo bildirilmemiş?
Birumut55 (50,3/)geçen hafta kilo bildirilmemiş?
morordek (77,1/)
wendigo (64,9/)geçen hafta kilo bildirilmemiş?
ebrusonmez Birumut55 wendy
kızlar geçen haftaki kilolarınızı listede göremedim,bildirmiş olabilirsiniz tekrar yazarmısınız listeyi güncelleyeyim
cnm hayirlisi olsun eger alacagi nefes varsa allah yardim eder sen sikma canini bu konudaservey ne sikintilar cekti ben biliyorum ins hayirlisi ile gelir tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?