Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yeşil çayım kalmadı ya hep aldığım markette kalmamış çaykurun teneke kutuda yaprak olarak güzel oluyodu sallama almak istemiyorum ne yapsam ki
Adaçayı iç. Diyette veriyorlar ıhlamur ve adaçayını. Yeşil çay kadar olmasa da yeşil çay gelene kadar idare eder.

Tarçınla da aram pek iyi değil ama hurma yiycem şimdi 2 tane, bişiy olmaz herhalde. Filtre kahve de yaptım.

Kaçamak yapmaktan iyidir fancycim.

Kızlar 20 dk yoga egzersizi de yaptım.

Ne güzel olmuştur gece gece.
Ben bir dönem yogaya çok pis sarmıştım.
Aslında tekrar başlayacağım ama biraz kilo vermem lazım kendime zarar vermeyeyim.
Akif Manaf var, Yoga Academy'nin de kurucusu.
Çok güzel video programları var aşama aşama yapılacak.

Tabi ki görüyorsun etkisini serveycim hep dedik sana.
Aynen devam.

Ben de 1 tane çok beğendiğim pantolonu ortaya çıkardım. Görüp görüp motive oluyorum.

Sibel size çok iyi geldi canım maşallah.

Gunaydin, 5. gun kontrolüne gidiyoruz, heyecanlıyız

Ayy, hadi bakalım ördekcim güzel haberlerle gel.

Günaydın herkese bugun bende tembellik yaptım geç kalktım kahvaltımı yaptım kahvemi yapacağım geçmişi okuyup geliyorum..

Afiyet olsun Nilgün'cüm.

Kızlaarr 79.7 çıktım tartıda evde bayram havası yarattım 7leri gördüm asırlar sonra
Tebrikler şekerim.
Darısı başımaa
Çok acayip motive ettin beni.

Nilgün'cüm sen aslında bahçeye biberiye de eksene.
Kilo verme sürecinde çok faydalı.
Hem bahçeden taze taze olur.
Son zamanlarda bir türlü istediğim gibi biberiye denk getiremedim aktarlarda. Bahçedekilerin tadı başka olur.

Nazar değmesin size monicim.
Ne güzel anlaşıyorsunuz gelininle.

Yeşil çayım kalmadı ya hep aldığım markette kalmamış çaykurun teneke kutuda yaprak olarak güzel oluyodu sallama almak istemiyorum ne yapsam ki

Aktar falan yok mu?
Eğer yoksa en kötü doğadan büyülü bahçe ürünlerine bir bak istersen.
Poşet çay ama diğerlerinden çok farklı.
İçinde bildiğin görüyorsun çayı normal hali ile.
Ben yaprak içemiyorum ne yazık ki.

2 haftadır wc sorunum vardı dayanamadm sonunda açlık otumu içtim iki günde 2kg indim patlayacakmisim az daha

Bazen en güzeli oluyor canım.
Sende durumlar nasıl? Zırt pırt kontrol olmaz sanırım ama en başlarda?
Bu arada kızına söylediniz mi?

valla daha hiç gitmedim doktora, doktorum yokmuş malum 19 mayıs işleri, pazartesi gideyim diyorum, hem kese mese işleri daha net görünür, şimdi vajinal kontrol ediyim falan demesin

kızım daha anlıcak modda değil ya, kardeşim falan diye hep söylüyo ama gözüyle görünce nolur bilemiyorum.

Gunaydin herkeslere :)
0zlem bugünku merak konumu sen olarak seçtim heycanla diyetisyene gidip gelmeni bekliyorum
Hic gidesim yok ama gidicem.
Kızlaarr 79.7 çıktım tartıda evde bayram havası yarattım 7leri gördüm asırlar sonra
Supersin tatlim.
Bende ortim nilsub gibi kalicam buralarda hepiniz mezun olacaksiniz.

2 haftadır wc sorunum vardı dayanamadm sonunda açlık otumu içtim iki günde 2kg indim patlayacakmisim az daha
2 kilo ciddimisin yarin bende alim ondan.

oohh.. mis mis... afiyet olsun
sağol canım
Adaçayı iç. Diyette veriyorlar ıhlamur ve adaçayını. Yeşil çay kadar olmasa da yeşil çay gelene kadar idare eder.
adaçayı kv bahçesinde var gidip almak lazım
bende yaprak seviyorum canım mis gibi oluyo ne demlediğimi görüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…