Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Veysosa da onu sormustum hangi akla hizmet ikinci çocuk yapılıyor acaba diye ama bunca insan yaptığına göre vardır bi sebebi, ben su an anlayamıyorum
İkinciler daha rahat oluyorlar canım, herşey tecrübelendiği için ilk telaş gibi olmuyor. Ben en başından beri kızıma kardeş istediğimden hiç öyle düşünmedim. Ama 3. Dersen ona yokum he ama evde yardımcım olsa, yemekleri pişirip, evi toparlayan hiç düşünmem o ayrı.

Ben moninin oğluna dedim öyle yaaa, anaaa tavra bak. Başka talipli bulmuş cık cık cık, tersinden mi kalktın ne bugün
Canın isterse kuzucum.
İyi de sen başlattın beni istemeyen sendin ...ne deme mi bekliyodun bugun sen tersinden kalkıp ilk işinde benden ayrılmak oldu

İlk çocukta yaşadıklarını unutup bebek sevmek istediğin zaman yapıyorsun canım. Sonra yine en başa dönüyorsun. Rahatım yerindeyken ne oldu da yaptım ama iyi ki de yapmışım diyorsun
Bebek sevmek için çocuk yapılmayacağını ilkinde öğrenmek gerekiyor bence
Walla herşey unutuluyor canım, hamilelikte çekilen çile, uykusuzluk, Doğum sancısı, kolik :) ondan sanırım, bi de bebek sevgisi, kardeş istiyorum diyen sıpalar. Yoksa 1 çocuk ideal sanki :)
Ben küçükken hiç istememişim kardeş, ne ideal bir cocukmusum
Genel olarak insan her şeyi unutuyor diyorsunuz, bakalım bende nasıl olacak :)
Ya aslinda ben de bi kardesi olsun isterim ama su an cidden gözüm yemiyor ikinciye

Ayyy ama çok tatlı oluyorlar yaaa, tek çocuk olan tanıdığım herkes anne babaya çemkiriyorlar bana bir kardeş yapmamışsınız diye. Kardeş başka bir şey ya, hayatta yalnız kalmıyor insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…