- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #245.461
şimdi geldim yürüyüşten bir kaç gündür yoğundum bende kaptanım sen nasıl dayanıyorsun bu yoğunluğa 2 günde pert oldum yaşama sevincim bitti o dereceNilgunum gunaydin gec kalmissin bugun tartiya ciktin mi
Galiba indi canım dün aksamdan beri daha iyi, ağrısı yok, o kırmızılık da gecti sanki. Insallah olmaz bir daha, hep bosaltmaya çalışıyorum artıkmorordek göğsün nasıl oldu geçtimi biraz şişlik indimi
iyi hadi canım dikkat et eşit emzirmeye çalışGaliba indi canım dün aksamdan beri daha iyi, ağrısı yok, o kırmızılık da gecti sanki. Insallah olmaz bir daha, hep bosaltmaya çalışıyorum artık
Canım benim rabbim kolaylıklar versin ne güzel telaşlar bunlar
Cook guzel ama çok yorucu bi de üstüne dışarda yorulup acıkırsam yandımDüğün telaşı kilo verdirir acele etme. Hedefe kadar alışvalışveriş
Çok gecmis olsun kaptanımGunaydinlar
Umarim bol kg vermeli bir gun olur serveyim devreleri yakmis butun gece ayakta
Kizlar islem dun guzel gecti bugun taburcu edecekler insallah bizde evimize donecegiz
Ahh ahh nerde nilgunum bursaya gidiyorum alışverişe yarın nöbete sonra 3gun boşum evimi temizlemem gerekiyor bana 2 ay dinlenmek yok sanırımbol yeşil çay iç yorgunluktan su toplamıştı vucudun
sağol canım senden de güzel birşeyler bekliyorumgünaydın ortim gözün aydın hadi
Hadi geçmiş olsuuunn..Gunaydinlar
Umarim bol kg vermeli bir gun olur serveyim devreleri yakmis butun gece ayakta
Kizlar islem dun guzel gecti bugun taburcu edecekler insallah bizde evimize donecegiz
Ahh kıyamam ortime ben... Burada yaşam sevinçi aşılarız sana camıö öerak etme. Hele bir de elsiler gelsin sen o zaman gör sevincişimdi geldim yürüyüşten bir kaç gündür yoğundum bende kaptanım sen nasıl dayanıyorsun bu yoğunluğa 2 günde pert oldum yaşama sevincim bitti o derece
Günaydın Banuş. Amiiiinnn cümlemizin inşALLAHBu arada kızlar herkese Günaydın ve hayırlı cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenleri bu mübarek günün hürmetine sizlere hayırlı olarak tez zamanda nasip etsin inşallah...aminnn
Ne güzel bu da demek ki sen uyumuşsunGunaydinn gece yine ceneniz düşmüş liste geride kalmis
***5. TAKIM 519. Etap***
servey (70,8/)
0zlem (74,6/)
inatettimolacak (61/ )
moni (96,1/ )
fancynancy (77,9/ )
Cikilatacanavari (79,3/79,8/-0,5/%-0,63)
lydznp (85,4/84,9/0,5/%0,59)
BuRCuCuKkK (53,8/ )
hedef38beden(83/)
TopaLsoLucaNn (69,0/)
5. Takım Ortalama: %
nilsub (79,2/)
morordek (72/)
wendigo (64,9/)
ALLAH yardımcın olsun. Gerçekten zor işlerCook guzel ama çok yorucu bi de üstüne dışarda yorulup acıkırsam yandım
Çok gecmis olsun kaptanım
Ahh ahh nerde nilgunum bursaya gidiyorum alışverişe yarın nöbete sonra 3gun boşum evimi temizlemem gerekiyor bana 2 ay dinlenmek yok sanırım
Ben tabi ki gece 2 saatte bir uyandım ama uykudan buraya bakmamıştımNe güzel bu da demek ki sen uyumuşsun
Ay oluyo öyle bazen canım ya, bu adamlar yok muuuYok çamaşır için uyandırıldım. Kral hazretleri öyle buyurdu. C.tesi giyecekmiş. Akşam geldiğinde söyleyecek yerlerine birşey kaçmış demek ki söyleyememiş.
Ahahahaaa ay çok güldüm Ayşecim sabah sabah yaaa.Kebapcidan çıkmamışsın.afiyet olsun. Kötü degil. Bizimlesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?