- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #245.501
Canım gecen ramazan bildirimleri perşembe iftar oncesi almıştık yine öyle olur. Spor zor oluyor tabi ramazandaKızlar Ramazan'da su/spor işini Nası yapıcaz?? Oruç oruç spor yapamam kesin, iftar sonrası da o ağırlıkla napcaz yaasu da kesin 1-1,5 ta kalır
Bi de perşembe iftar öncesi bildirimi geçerli olur mu? Cuma sabahı haliyle fazla gelirim diye düşünüyorum iftar/sahur.
Canım gecen ramazan bildirimleri perşembe iftar oncesi almıştık yine öyle olur. Spor zor oluyor tabi ramazandasu konusunda da artık sahura kadar tamamla 2ye en azından
Evet masallah baya ciddiye almışsın ama ne güzel iste, bu azimde olman süper :)Listede değilim ama liste dışını bile ne biçim ciddiye alıyorum dimi :)
İnşallah bu arada. Belki kocam insafa gelir de iftar sonrası yürüyüşe bişi demez. Kendini de götürsem keşke.
Evet masallah baya ciddiye almışsın ama ne güzel iste, bu azimde olman süper :)
Iftar sonrası yürüyüş cok iyi olur aslında, iftar ağırlığını alır hem :)
Tebrikler serveyim, tekrar 6lardasın :) kızının Doğum gününe 65 ol inşallah :)
Gelir canım benim bak belki de senin 63'e inmeni bekliyordurAy evet ya, hem yediğimizi yakarız gün boyu kaloriler de depodan gider, gerçi minimuma düşüyo enerji ya olsun.
Yeniden bebiş gelir inşallah ördeğim, o gelmeden bende 63ün altında olurum inşallah. Benim normal sınırım 63 çünkü.
Gelir canım benim bak belki de senin 63'e inmeni bekliyordurher seyin vakti zamanı var, biz bilemiyor, goremiyoruz :)
Geçmiş olsun şimdiden Özge. ALLAH çabuk şifa versinKizlar gunaydin.. kosturma icindeyim gelemiyorum.
Burnumdan ameliyat olucam demistinm onun hazirliklariyla ugrasiyorum.hastanedeyim simdi.pazartesi olucam buyuk ihtimal.
Beni 60,8ile izinli yazar misiniz..
Sizin de haberiniz olsun kaptanlarim
@toplightmorordek
Monican sen bakabilir misin listeye,kizlar musait olan da yardim etsinmoni
Hiç sorma moni acayip girizgak yaptın bu hafta bak herkes hizaya girdi. Haftalardır aylardır +/- oynayan bizler kilo vermeye başladık. Kafada saç kalmadı ama olsunhayırlı cumalar çıtır hatunlar
yolukçu geldi hanımmm
oo süper yolmalar işe yaramış bakıyorum kelaynak kuşlarım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?