Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydınlarr :)

Son zamanlarda hiç dikkat edememem ve bu sıkıntı sebebiyle ve de tabiki Ramazan sebebiyle yeniden diyete başlıyorum sıkıca.

Sabah sinirim bozuldu tartıya, kaldırıp atasım var ama 2 ay sabretsek ne var sanki dimi?

En son ki rakamım ne güzelmiş, onla paylaşırsam yüzdemle ortalığı yıkarım

Ördekim sollayıp geççek beni yakında of.

Kuzum senin şu donemde kilo almış olman cok normal. Takılma ona, önümüze bakalım sıkı tutarsan hızlı geldiği gibi hızlı gider

***5. TAKIM 519. Etap***

servey (70,8/)
0zlem (74,6/)
inatettimolacak (61 )
moni (96,1/ )
fancynancy (77,9/ )
Cikilatacanavari (79,3/)
lydznp (85,4/)
BuRCuCuKkK (53,8/ )
hedef38beden(83)
TopaLsoLucaNn (69,0/)

5. Takım Ortalama: %

nilsub (79,2/)
morordek (72/)
wendigo (64,9/67,8/+2,9/%4,47)

Kuzum senin şu donemde kilo almış olman cok normal. Takılma ona, önümüze bakalım sıkı tutarsan hızlı geldiği gibi hızlı gider

Tamam ördekim. Yeter ya 62-63 civarı bile iyiydi bana. Neyse 1 ay sıkayım dişimi.

Kızlar menü baskısı istiyorum sizden, bi de su baskısı :)

Bur canım sende acele etme. Hemen moral bozma. Zor bir süreçten geçtin. Toparlarsın. Hem dikkat edersen Razanda da kilo verilir. Üzülme. morordek 'in dopingi var biliyorsun.

Ay kendime inanamıyorum, şoklar içindeyim tartıda gördüğüme inanamadım birkaç kez tartıldım ve ağzım kulaklarımda yineeeee. 76,5 olmuşum.
Eki Görüntüle 2000427
Demek ki neymiş ortini ve rakibini iyi seçecen benle rakip oldun hemen indin gördün mü nilsub sana da verdirtmiyormus çok tebrik ederim canım

Water Drink Reminder kullanıyorum ben. Uzan zamandır kullanmıyordum. daha doğrusu bu hafta yeniden başladım. Gün içinde tamamlıyorum içmem gereken suyu. Akşam eve gidincede haliyle su içinde 3,5-4lt civarları su tüketmiş oluyorum ki kendi halime kaldığımda 1,5lt zor bitiyor. Aaa... bugün su içmedim deyip içiyorum onu da. Tavsiye ederim

Bur canım sende acele etme. Hemen moral bozma. Zor bir süreçten geçtin. Toparlarsın. Hem dikkat edersen Razanda da kilo verilir. Üzülme. morordek 'in dopingi var biliyorsun.

Dimi yaa, neyse ben onu geçirtmemeye çalışıyım bari, hem o lohusa oruç tutamaz, oruç bizi dizginler belki.

Ya ilk başlarda hayırlısı falan dedim ama şimdi içimde inanılmaz bi üzüntü var. Acaba elimden gelen bişi olur muydu diye, bişi olacaksa her türlü olur diye çok dikkat etmedim falan. Kendimi mi suçluyorum ne.

Vardı bi ara sildim zırt pırt ötmesinden sıkıldım, bi de onu deneyim dur. Sen baya 4ü zorluyorsun bu ara ne güzel.

Hayatım hiç üzülme, senin bir suçun yok. Olacağı varsa oluyor. Sen ne yaparsan yap.

Vardı bi ara sildim zırt pırt ötmesinden sıkıldım, bi de onu deneyim dur. Sen baya 4ü zorluyorsun bu ara ne güzel.
işte o ötmeleri kendine göre ayarla ve yakınında su bulundur. Ben yakınımda su yoksa üşeniyorum içmeye. Evin her yerine sişeler ile su bulunduruyorum. Ofiste zaten masamda sürahim var sorun olmuyor.

Kizlar gunaydin.. kosturma icindeyim gelemiyorum.
Burnumdan ameliyat olucam demistinm onun hazirliklariyla ugrasiyorum.hastanedeyim simdi.pazartesi olucam buyuk ihtimal.
Beni 60,8ile izinli yazar misiniz..
Sizin de haberiniz olsun kaptanlarim
toplight morordek
Monican sen bakabilir misin listeye,kizlar musait olan da yardim etsin moni

Tamam ördekim. Yeter ya 62-63 civarı bile iyiydi bana. Neyse 1 ay sıkayım dişimi.

itinayla saç yolunur
senlik bir durum yok bitanem sakın öyle düşünme,rabbimin takdiri demek hakkınızda hayırlısı buymuş
aklın burda kalmasın canım elbirliğiyle hallederiz
şimdiden geçmiş olsun

Merak etme canım ben inanıyorum kısa surede ineceksin. Ust uste gelen seyler oldu hayatında, illa ki etkisi oldu. Ramazan da geliyor mutlaka verirsin :)
Ayrıca sen kendini benle niye kiyasliyosun yavrucum Ayse de demis beni sömüren bir velet var burda ki bak 6'lara inerim diyordum ama inemedim bile belki de bu kadardır belli mi olur :)
Kendini asla suclama. Doktorum bana hep derdi olacağı varsa oluyor, biz bile engel olamıyoruz diye. Vardır bir hayır, oyle düşün.
Simdiden gecmis olsun canım, liste isini hallederiz. Ben nispeten daha iyi bi moddayim, normale dönüyorum :) hadi bakalım ortalığın tozunu attır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…