- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #245.561
Hehehe ellerin dert görmesin monican.hayırlı cumalar çıtır hatunlar
yolukçu geldi hanımmm
oo süper yolmalar işe yaramış bakıyorum kelaynak kuşlarım benim
Yürü şekerim yürüfancynancy Çıkıyım da azıcık kızımla yürüyeyim bari, Ramazan öncesi :)
Amin canımcım insallah :)Hayırlısı inşALLAH. Paşamızın damatlığını da görmeyi nasip etsin
Allah yardımcın olsun canım.Bende seninle aynı fikirdeyim akşam iftardan önce. Ama günün ödemi olur mu onu da test etmek gerekir. Benim diyetisyen "Akşam yemekten sonra çık dışarıya 15-20dk bile olsa yürü. Teravih namazına git." dedi. Zeynep'le ne de güzel gidilir.
Hele ki benim bu Ramazan (ALLAH'ın gücüne gitmesin) tam bir işkence olacak. Tuzla'dan Ataşehir'e gidip geleceğim. Hem c.tesi izinlerim de olamayacak artık oradaçalışma saati 8-6. O trafikte ben iftara bile yetişemem. Ben oynamıyorum yaaa.... Moralim çok bozuldu yine
Sağol canım ALLAH razı olsun. Seneye inşALLAH :)Allah yardımcın olsun canım.
Valla ben tutamıycam süt veriyorum diye, artık seneye inşallah. Hem yaz, hem de emzirirken acayip susuyorum, velet içerken bende bir yandan içtiğim için dayanamam
Ama serveycim tutacak herhalde, kendisini tebrik ediyor ve tutan herkesin orucunu da Allah kabul etsin diyorum.
Uzun zamandır ilk defa alkış alıyorummmm hedefimde. Boncuklayayım bende kendimi.26 MAYIS HAFTALIK HEDEF LİSTESİ
@servey ---70,8>>71>>69,8
@0zlem ---74,6>>73,9>>
@inatettimolacak ---61,0>>60,5>>60,8
@moni ---96,1>>95,5>>94,9
fancynancy ---77,9>>77,2>>76,5
@Cikilatacanavari---79,3>>78.7>>79,8
lydznp --- 85,4>>85>>84,9
@BuRCuCuKkK ---53,8>>53.3>>
hedef38beden ---83,0>>81>
@TopaLsoLucaNn ---69,0>>hedef>>
@nilsub ---79,7>>79,5>>
@wendigo
morordek
Liste kısmını kaptanlarımız bilir canım ama hoşgeldinnnselam selam kizlar :)
nasilsiniz?
ben de araniza geri katilmak istiyorum; beni de alin!
Çok geçmiş olsun canım, aynen öyle havalar çok yaramaz bu sıra.Ancak gelebildim.
Resmen 1 haftadan beri hastayım ama sanırım bugün çok daha iyiyim. Ayağa kalktım bakalım.
Aman dikkat edin kendinize kızlar. Hastalığın en kötü mevsimi sanırım.
Canım senin küçük ne kadardı? Unuttum gene ben, kusura bakmaAllah yardımcın olsun canım.
Valla ben tutamıycam süt veriyorum diye, artık seneye inşallah. Hem yaz, hem de emzirirken acayip susuyorum, velet içerken bende bir yandan içtiğim için dayanamam
Ama serveycim tutacak herhalde, kendisini tebrik ediyor ve tutan herkesin orucunu da Allah kabul etsin diyorum.
26 agustos canim 3 ay kaldi, ben artik forma girmeden suradan suraya gitmem; bu arada spor-diyet devam ettim bos durmadim ama beni biliyorsunuz pek asagi da inemiyorum... cok iyi bir diyetisyen var, ona baslayacagim haftaya.Hello şeker ben hala burdayım :)
Seni de alırız tabi ki aramıza ama sözünü tut artık madem bi görünüp bi kaybolma :)
Düğün ne zamandı senin bu arada? :) Yoksa çoktan oldu mu?
***5. TAKIM 519. Etap***
servey (70,8/69,8/1/%1,41)
0zlem (74,6/74,3/0,3/ % 0,40 )
inatettimolacak (61,0/60,8/0,2 /% 0,33)izinli
moni (96,1/94,9/1,2/% 1,25)
fancynancy (77,9/76,5/1,4/%1,80)
Cikilatacanavari (79,3/79,8/-0,5/%-0,63)
lydznp (85,4/84,9/0,5/%0,59)
BuRCuCuKkK (53,8/ )
hedef38beden(83/82,5/0,5/0,60%)
TopaLsoLucaNn (69,0/)
5. Takım Ortalama: %
nilsub (79,2/)
morordek (72/70,4/1,6/%2,22)
wendigo (64,9/67,8/-2,9/% -4,47)
blanche_ea( / / /% )
B blanche_ea canım ekledim ama kaptanımız geldiğinde karar verir olur mu? ayrılış kilonu bugünkü kilonu yazarmısın.
ya canim olmus bebegin, saglikli ve coook mutlu bir hayat diliyorum ona; erkekti di mi?Ayy evet biliyorum o nefes alamamayı, çok kötü oluyor insan
Biz de napalım, aynıyız, emme gaz cıkarma alt alma uyuma ve aglama aktiviteleri arasında mekik dokuyoruz
Liste kısmını kaptanlarımız bilir canım ama hoşgeldinnn
Çok geçmiş olsun canım, aynen öyle havalar çok yaramaz bu sıra.
Hadi bakalım düğün seni gaza getirsin o zaman :) Bence sen bu halinle de gayet formdasindir, seni yine taşa tutmasinlar burda :)26 agustos canim 3 ay kaldi, ben artik forma girmeden suradan suraya gitmem; bu arada spor-diyet devam ettim bos durmadim ama beni biliyorsunuz pek asagi da inemiyorum... cok iyi bir diyetisyen var, ona baslayacagim haftaya.
Teşekkür ederim canım, 13 gün oldu doğalı. Erkek, evet :)ya canim olmus bebegin, saglikli ve coook mutlu bir hayat diliyorum ona; erkekti di mi?
ay yerim ben onu; daha minnacik 2 hafta bile olmamisHadi bakalım düğün seni gaza getirsin o zaman :) Bence sen bu halinle de gayet formdasindir, seni yine taşa tutmasinlar burda :)
Teşekkür ederim canım, 13 gün oldu doğalı. Erkek, evet :)
Liste kısmını kaptanlarımız bilir canım ama hoşgeldinnn
Çok geçmiş olsun canım, aynen öyle havalar çok yaramaz bu sıra.
hedefciim, sen de buradasiiin; donmussun buralara!
ay yerim ben onu; daha minnacik 2 hafta bile olmamisboga mi oldu o zaman? boga erkegi iyidir.
evet, iyi hissediyorum ama daha incelmem lazim; gelinlikleri yakistiramiyorum pek denerken...
Evet boğa oldu :) dediğin gibi çok minik daha, o bana ben ona alışmaya çalışıyoruz :)ay yerim ben onu; daha minnacik 2 hafta bile olmamisboga mi oldu o zaman? boga erkegi iyidir.
evet, iyi hissediyorum ama daha incelmem lazim; gelinlikleri yakistiramiyorum pek denerken...
Aminn cnm donuyoruz ankaraya yoldayiz simdiGözünüz aydın canımRabbim bir daha hastalıkla sınamasın ....Aminnnnn
cnm sorma omuzlarim kulunc tutmus vaziyette 3 gecedir toplam uyudugum nerdeyse 10-12 saat zombi gibi oldum yorgunluk uykusuzluk iptal durumdayim ama vasfiye teyze hesabi "neyapcamm mecburrr "devam bu hayataşimdi geldim yürüyüşten bir kaç gündür yoğundum bende kaptanım sen nasıl dayanıyorsun bu yoğunluğa 2 günde pert oldum yaşama sevincim bitti o derece
tatlim kiz sen nerene zayiflayacan ispanya resimlerin muhtesem ama sen bilirsin sekerimselam selam kizlar :)
nasilsiniz?
ben de araniza geri katilmak istiyorum; beni de alin!
Aminn cnm donuyoruz ankaraya yoldayiz simdi
cnm sorma omuzlarim kulunc tutmus vaziyette 3 gecedir toplam uyudugum nerdeyse 10-12 saat zombi gibi oldum yorgunluk uykusuzluk iptal durumdayim ama vasfiye teyze hesabi "neyapcamm mecburrr "devam bu hayata
tatlim kiz sen nerene zayiflayacan ispanya resimlerin muhtesem ama sen bilirsin sekerim
Cnm vardi toso nun nosu ama eski telefonda kaldi tel degistirirken nedense son 1 senedir eklenen nolar gecmemis yeni tele eski telde tamirde ben ozel mesajla tosoya nomu gondermistim o bana cepten yazmisti hatta senin no bile yoktu da ozge verdiydi saolsuntoplight kaptanım hazır burdayken Burcucuk ve Toso bildirim yapmadılar. Tosonun nosu var mıydı sende?
artik evde dinlenmek istiyorum cnm yaa cok yoruldum inan kiYolculuklara devam galiba kaptanım.
Bol enerjiler.
Anladım kaptanım. Onlara bildirim yapmadı yazıyorum o zaman? Baya oldu saat cunku? Gelirlerse düzeltiriz?Cnm vardi toso nun nosu ama eski telefonda kaldi tel degistirirken nedense son 1 senedir eklenen nolar gecmemis yeni tele eski telde tamirde ben ozel mesajla tosoya nomu gondermistim o bana cepten yazmisti hatta senin no bile yoktu da ozge verdiydi saolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?