Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Allah yardımcın olsun canım.
Valla ben tutamıycam süt veriyorum diye, artık seneye inşallah. Hem yaz, hem de emzirirken acayip susuyorum, velet içerken bende bir yandan içtiğim için dayanamam
Ama serveycim tutacak herhalde, kendisini tebrik ediyor ve tutan herkesin orucunu da Allah kabul etsin diyorum.

Sağol canım ALLAH razı olsun. Seneye inşALLAH :)

selam selam kizlar :)
nasilsiniz?

ben de araniza geri katilmak istiyorum; beni de alin!
Liste kısmını kaptanlarımız bilir canım ama hoşgeldinnn

Ancak gelebildim.
Resmen 1 haftadan beri hastayım ama sanırım bugün çok daha iyiyim. Ayağa kalktım bakalım.
Aman dikkat edin kendinize kızlar. Hastalığın en kötü mevsimi sanırım.
Çok geçmiş olsun canım, aynen öyle havalar çok yaramaz bu sıra.

Canım senin küçük ne kadardı? Unuttum gene ben, kusura bakma

Hello şeker ben hala burdayım :)
Seni de alırız tabi ki aramıza ama sözünü tut artık madem bi görünüp bi kaybolma :)
Düğün ne zamandı senin bu arada? :) Yoksa çoktan oldu mu?
26 agustos canim 3 ay kaldi, ben artik forma girmeden suradan suraya gitmem; bu arada spor-diyet devam ettim bos durmadim ama beni biliyorsunuz pek asagi da inemiyorum... cok iyi bir diyetisyen var, ona baslayacagim haftaya.

hedefciim, sen de buradasiiin; donmussun buralara!

Ayy evet biliyorum o nefes alamamayı, çok kötü oluyor insan
Biz de napalım, aynıyız, emme gaz cıkarma alt alma uyuma ve aglama aktiviteleri arasında mekik dokuyoruz
ya canim olmus bebegin, saglikli ve coook mutlu bir hayat diliyorum ona; erkekti di mi?

hosbuldum, kaptanlarimiz beni severler; alirlar beni bence

26 agustos canim 3 ay kaldi, ben artik forma girmeden suradan suraya gitmem; bu arada spor-diyet devam ettim bos durmadim ama beni biliyorsunuz pek asagi da inemiyorum... cok iyi bir diyetisyen var, ona baslayacagim haftaya.
Hadi bakalım düğün seni gaza getirsin o zaman :) Bence sen bu halinle de gayet formdasindir, seni yine taşa tutmasinlar burda :)
ya canim olmus bebegin, saglikli ve coook mutlu bir hayat diliyorum ona; erkekti di mi?
Teşekkür ederim canım, 13 gün oldu doğalı. Erkek, evet :)

Hadi bakalım düğün seni gaza getirsin o zaman :) Bence sen bu halinle de gayet formdasindir, seni yine taşa tutmasinlar burda :)

Teşekkür ederim canım, 13 gün oldu doğalı. Erkek, evet :)
ay yerim ben onu; daha minnacik 2 hafta bile olmamis boga mi oldu o zaman? boga erkegi iyidir.
evet, iyi hissediyorum ama daha incelmem lazim; gelinlikleri yakistiramiyorum pek denerken...

Çok sağ ol Fancy'cim.

hedefciim, sen de buradasiiin; donmussun buralara!

Aaaa, blanche'cim sende mi döndün??
Hoşgeldin, valla çok sevindim gördüğüme.
Geçmişi okumamıştım, iyileşmeye çalışırken de idrak edememişim seni kusuruma bakma.

ay yerim ben onu; daha minnacik 2 hafta bile olmamis boga mi oldu o zaman? boga erkegi iyidir.
evet, iyi hissediyorum ama daha incelmem lazim; gelinlikleri yakistiramiyorum pek denerken...
Evet boğa oldu :) dediğin gibi çok minik daha, o bana ben ona alışmaya çalışıyoruz :)
Inceltelim seni o zaman, cok güzel kuğu gibi bir gelin ol :)

Gözünüz aydın canım Rabbim bir daha hastalıkla sınamasın ....Aminnnnn
Aminn cnm donuyoruz ankaraya yoldayiz simdi
şimdi geldim yürüyüşten bir kaç gündür yoğundum bende kaptanım sen nasıl dayanıyorsun bu yoğunluğa 2 günde pert oldum yaşama sevincim bitti o derece
cnm sorma omuzlarim kulunc tutmus vaziyette 3 gecedir toplam uyudugum nerdeyse 10-12 saat zombi gibi oldum yorgunluk uykusuzluk iptal durumdayim ama vasfiye teyze hesabi "neyapcamm mecburrr "devam bu hayata

selam selam kizlar :)
nasilsiniz?

ben de araniza geri katilmak istiyorum; beni de alin!
tatlim kiz sen nerene zayiflayacan ispanya resimlerin muhtesem ama sen bilirsin sekerim

Yolculuklara devam galiba kaptanım.
Bol enerjiler.

toplight kaptanım hazır burdayken Burcucuk ve Toso bildirim yapmadılar. Tosonun nosu var mıydı sende?
Cnm vardi toso nun nosu ama eski telefonda kaldi tel degistirirken nedense son 1 senedir eklenen nolar gecmemis yeni tele eski telde tamirde ben ozel mesajla tosoya nomu gondermistim o bana cepten yazmisti hatta senin no bile yoktu da ozge verdiydi saolsun
Yolculuklara devam galiba kaptanım.
Bol enerjiler.
artik evde dinlenmek istiyorum cnm yaa cok yoruldum inan ki

Anladım kaptanım. Onlara bildirim yapmadı yazıyorum o zaman? Baya oldu saat cunku? Gelirlerse düzeltiriz?

***5. Takım 519. Etap***

servey (70,8/69,8/1/%1,41)
0zlem (74,6/74,3/0,3/ % 0,40 )
inatettimolacak (61,0/60,8/0,2
/% 0,33) izinli
moni (96,1/94,9/1,2/% 1,25)
fancynancy (77,9/76,5/1,4/%1,80)
Cikilatacanavari (79,3/79,8/-0,5/%-0,63)
lydznp (85,4/84,9/0,5/%0,59)
BuRCuCuKkK (53,8
/ ) bildirimde bulunmadı
hedef38beden(83/82,5/0,5/%0,60)
TopaLsoLucaNn (
69,0/) bildirimde bulunmadı

5. Takım Ortalama: %0,575

toplight liste bu şekilde kaptanım. İstersen paylaşabiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…