- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #245.541
Bu çok güzel bir sonuç ortim..Günaydın kızlar internette sıkıntı vardı simdi girebildim. Hemen kilomu yazim girebilmisken.
Kilom 74.3..
Aslinda hafta ici cok daha guzel sonuclar gormustum ama bugun wc'ye giremeyince ve evden erken cikinca tekrar tartilma şansım yok!
Görüşürüz Monicankızlar ben dışarı çıkıyorum akşam görüşürüz
arada cepten bakarım listeye
Hello şeker ben hala burdayım :)Benim tanidiklarimdan kalan oldu mu acaba buralarda?
Bu sefer mezun olmadan birakmayacagim valla, soz!
Tekrardan geçmiş olsun hedefcim, dediğin gibi havalar bi öyle bi böyle, tam hastalık havasıAncak gelebildim.
Resmen 1 haftadan beri hastayım ama sanırım bugün çok daha iyiyim. Ayağa kalktım bakalım.
Aman dikkat edin kendinize kızlar. Hastalığın en kötü mevsimi sanırım.
Evet canım kaptanımız aynıKaptan kim su an; kaptanim @toplight mi yoksa :)
Benim ayrilis kilom taa kac sene onceydi, hatirlamiyorum. Su an 60.4'um.
Tekrardan geçmiş olsun hedefcim, dediğin gibi havalar bi öyle bi böyle, tam hastalık havası
Ayy evet biliyorum o nefes alamamayı, çok kötü oluyor insanSağ ol ördekcim.
Sorma ya, uyurken her 10 dakikada bir nefes alamayıp uyanıyorum. O başımı ağrıtıyor derken geçmek bilmedi bu süreç.
Siz nasılsınız Umut'cuk ile :)
Ayy evet biliyorum o nefes alamamayı, çok kötü oluyor insan
Biz de napalım, aynıyız, emme gaz cıkarma alt alma uyuma ve aglama aktiviteleri arasında mekik dokuyoruz
Çok geçmiş olsun. Toparlanmana sevindim. Benim Haziran ayı standart bakalım bu sene kaç gün yatacağımAncak gelebildim.
Resmen 1 haftadan beri hastayım ama sanırım bugün çok daha iyiyim. Ayağa kalktım bakalım.
Aman dikkat edin kendinize kızlar. Hastalığın en kötü mevsimi sanırım.
Sünnet yaptıracaktın ördekim. Ne oldu o iş? Ne karar verdiniz?Ayy evet biliyorum o nefes alamamayı, çok kötü oluyor insan
Biz de napalım, aynıyız, emme gaz cıkarma alt alma uyuma ve aglama aktiviteleri arasında mekik dokuyoruz
Nesi güzel yaa... Bebecik anne kucağında yatmak istiyor kandırıp yatağa atıyorlar. Gazını çıkaramıyor sancılanıyor. Anne kucağında huzur istiyor bu sefer anne gergin yine huzur yok (bebeğin gazından dolayı). Sonra hep memede kalmak istiyor. yine olmuyor. Zor bu bebeklik yaaa... Herşey mi bebeklere karşıYerim ben onu ya, hayat ona güzel valla.
Çok geçmiş olsun. Toparlanmana sevindim. Benim Haziran ayı standart bakalım bu sene kaç gün yatacağım
Nesi güzel yaa... Bebecik anne kucağında yatmak istiyor kandırıp yatağa atıyorlar. Gazını çıkaramıyor sancılanıyor. Anne kucağında huzur istiyor bu sefer anne gergin yine huzur yok (bebeğin gazından dolayı). Sonra hep memede kalmak istiyor. yine olmuyor. Zor bu bebeklik yaaa... Herşey mi bebeklere karşı
Hayat ona güzel de bir de bana sormak lazımYerim ben onu ya, hayat ona güzel valla.
Ayşecim yaptıracagız, aslında 7'sinde yaptıralım diyorduk da eşimin de benim de dünyamız döndüğü için ayarlayamadıkSünnet yaptıracaktın ördekim. Ne oldu o iş? Ne karar verdiniz?
Hayırlısı inşALLAH. Paşamızın damatlığını da görmeyi nasip etsinHayat ona güzel de bir de bana sormak lazım
Ayşecim yaptıracagız, aslında 7'sinde yaptıralım diyorduk da eşimin de benim de dünyamız döndüğü için ayarlayamadıkŞimdi biraz biraz toparlıyoruz, en yakın fırsatta götürüp halledeceğiz. Hasatanedeki doktorla da konustuk aslında, ilk 1 ayda yaptırın dedi artık öyle olacak gibi...
Tişkür ederim canımmmmo zaman bunu hakettin
Aayyy Nilgün duymasın diliyle döver bizi yeminle, korkuyom ben ondan.Demek ki neymiş ortini ve rakibini iyi seçecen benle rakip oldun hemen indin gördün mü @nilsub sana da verdirtmiyormusçok tebrik ederim canım
Canım kendini hiç üzme, başaşağı da dursan olmayacağı varsa olmaz demişti annem ilk hamileliğimde, bizde kaybedip öyle bir üzüntü yaşadık. Seni çok iyi anlıyorum, tabii ki üzüleceksin ama kendini suçlama canım hiçbirşey için. Hayırlısı böyleymiş.Dimi yaa, neyse ben onu geçirtmemeye çalışıyım bari, hem o lohusa oruç tutamaz, oruç bizi dizginler belki.
Ya ilk başlarda hayırlısı falan dedim ama şimdi içimde inanılmaz bi üzüntü var. Acaba elimden gelen bişi olur muydu diye, bişi olacaksa her türlü olur diye çok dikkat etmedim falan. Kendimi mi suçluyorum ne.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?